X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrówka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej juz jutro zobacze na suwaczku ze do ternu zostal 1 miesiac, 3 tygodnie i 6 dni... Eh...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;** zleciało ...........

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdecydowanie niedlugo zaczne wpadac w panike ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

Ciri co Ty gadasz, że gruba jesteś, brzusio masz śliczny i tego masz się trzymać :) Żebyś Ty mój widziała, to byś powiedziała, ze wielkie brzuszysko, nawet moja gin mówi, że jest spory :P

Ewi jak się czujesz? Wszystko dobrze? Nie nadrobię tylu stron, więc pytam :)

ja jutro wizyta, dowiem się ile Adaś przybrał, mam nadzieję, że nie będzie gigantem, chociaż na małego się nie zapowiada :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja w czwartek wizyte wiec mow ile ma Twoj chlopak. U mnie dziewczyny na watku w 33tygodniu maja dzieci po 2,5 kg! To tylko tydzien starsze niz moje... Masakra

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorszy pierwszy raz. też bym wpadała w panikę.
    Moja mama opowiadałą jak brata rodziła ( pierwszy poród) strasznie sie omęczyła straciła dużo krwi miała krwotok. ostatnie co pamiętała to to że go urodziła. Urodziła go o 10 30 a ockneła sie dopiero jak było ciemno

Jak mnie miała rodzić to sie panicznie bała zwlekała do ostatiej chwili nie chciała rodzić- no ale co było zrobić i urodziła mnie w pół godziny.
    A byłam dużo większa od mojego brata :P

A teściowa mówiła ze porody dla niej to była łatwizna :) tylko w ciąży wymiotowąła całymi dniami.

Pierwsze dziecko urodziła ale Ania zmarła jak miała dwa miesiąće. Po pół roku zaszła w ciąże urodziłą Grażynę i było ok a potem przez 5 lat się starałą , dwa razy poroniła aż wkońcu udało się i zaszła w ciąże i urodziłą mojego męża. Za każżdym razem mówiła ze no bolało ze to największy ból ale szybko sie go zapomina jak tylko dziecko przytulisz

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mój mały w 31tc miał niecałe 1900g więc wcale nie tak mało. Teraz stawiam coś koło 2500-2700g będzie mieć :) Okaże się jutro, będzie równe 35tc. Dam znać.

Ja mam plan wytrwać do 19stycznia (muszę jeszcze do ortodonty pójść, a będzie mi specjalne druty zakładać żeby mi zęby przesunąć) a później niech się dzieje co się chce. Ciąża będzie donoszona, byle dwa tygodnie wytrwać :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo u mnie w najblizszej rodzinie (oczywiscie od strony mamy) kobiety rodza z wielka latwoscia szybko i bezbolesnie (oczywiscie to tylko takie stwierdzenie, ale w porownaniu z innymi kobietami zadna z nich tego zle nie wspomina)

Noo ja to musze do okulisty sie przejsc... a potem byle do walentynek. I tez moge rodzic,

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze cos dl amojego na walentynki wymyślić

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My walentynek nie obchodzimy ale za to G pod koniec stycznia ma urodziny i mamy pierwsze spotkanie naszych rodzicow... Nie dosc ze musze wymyslic cos dla niego na prezent to jeszcze to spotkanie zorganizowac.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko pamietam jak ja sie stresowałam jak pierwszy raz nasi rodzice mieli sie spotkac, o masakra

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo niestety... Wiem ze na pewno moja mama swietnie sie dogada z siostra G bo sa podobne noo i miedzy nimi jest jakies 13lat roznicy a miedzy moja mama a jej siostra jest 10 wiec tego sie nie martwie. Bardziej sie obawiam o mame i rodzicow G. Bo to troche.... Hmmm prosci ludzie zalatujacy wiocha za przeproszeniem do tego miedzy nimi a moja mama jest z 10 lat roznicy a zachowuja sie gorzej niz moja babcia. Jego rodzice nie maja nawet konta w banku... Noo i tata jest alkoholokiem ;/ co prawda lubic sie nie musza bo malo jest wspolnych imprez ale wiadomo jak to jest. Byle minelo to spotkanie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Hej laseczki :)

Ewi jak się czujesz? Wszystko dobrze? Nie nadrobię tylu stron, więc pytam :)

hej, no u mnie dobrze mdli mnie troche, mega śpiąca jestem brzuch pobolewa ale jest dobrze.

A Ty jak się czujesz Namida?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Najlepszego na Nowy Rok!! spełnienia marzen! :)
    WRacam powoli na ovu :) pełną parą w marcu :)

Co tam u Was?
    Ewi oby na mdłosciac sie skonczyło
    Namida jak Ty sie czujes?
    Ciri zdrówka trzymaj sie :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nooo niestety... Wiem ze na pewno moja mama swietnie sie dogada z siostra G bo sa podobne noo i miedzy nimi jest jakies 13lat roznicy a miedzy moja mama a jej siostra jest 10 wiec tego sie nie martwie. Bardziej sie obawiam o mame i rodzicow G. Bo to troche.... Hmmm prosci ludzie zalatujacy wiocha za przeproszeniem do tego miedzy nimi a moja mama jest z 10 lat roznicy a zachowuja sie gorzej niz moja babcia. Jego rodzice nie maja nawet konta w banku... Noo i tata jest alkoholokiem ;/ co prawda lubic sie nie musza bo malo jest wspolnych imprez ale wiadomo jak to jest. Byle minelo to spotkanie.

u mnie tey miedyz rodyicami a teđciami jest chzba y 15 lat róznicy jakoś sie dogaduja anwet lubią pomio tez różnicy "społecznej "

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Hej :) Najlepszego na Nowy Rok!! spełnienia marzen! :)
    WRacam powoli na ovu :) pełną parą w marcu :)

Co tam u Was?
    Ewi oby na mdłosciac sie skonczyło
    Namida jak Ty sie czujes?
    Ciri zdrówka trzymaj sie :)

hej dzięi Tobie też wszystekiego najlepszego w tym Nowym Roku.

no jak to mój mąż mówi " ja to sie ciesze ze Ci nie dobrze i coś boli znaczy się ze coś dobrego się dzieje" coś w tym jest :D

A Ty Madziulla jak się masz? Co teraz u Cb bedzie sie działo ?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nic ja narazie działam poprzez dietke. tu sie teraz rozwijam :D no i mam hsg na 18 lutego umowione

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja juz po pobraniu, wywolam awanture w przychodni :P
    Weszlam chwile spozniona bo wiadomo samochod, slisko i w ogole ale moje spoznienie bylo max 2 minuty. Oczywiscie do pobrania mega dlugo kolejka i same starsze panie. Ja ledwo zywa. I jakis pan mowi ze chyba polowa z tych ludzi to na pozniejsze godziny a przeciez wchodzimy wedlug godzin a nie kto pierwszy ten lepszy, wiec ja mowie ze w takim razie powinnam juz wesjc po nastepnej osobie ktgora wyjdzie, na co jedna mloda pani mowi do mnie ze pani wchodzi bo w ciazy, bo tu goraco tam zimno (wedlug regulaminow takich miejsc powinnam kazda osobe z osobna zapytac czy moge wejsc przed nia, nie ma pierwszenstwa dla ciezarnych) ale ja nie wiele myslac WEPCHALAM sie za osoba ktora wyszla :P jak tylko wyszlam z gabinetu zabiegowego oczywiscie mega AWANTURA byla :D Ale co tam skorzystalam i wyrzutow nie mam a ze staruszki sie kloca to juz nie moja wina....

Ewi noo niestety jak znam moja mame to nie dogada sie z mama G. Chyba ze cod sie stanie :P

Madziulla a co tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niech sie babcie tam bija :D
    u mnie nic zamulam w pracy i czekam z niecierpliwością na jutrzejsza "niedziele" :D

‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ