Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
oby tak było bo ten mróz to wykańcza, ale jakby tak dłużej potrzymało to człwoeik przyzwyczaiłbys ie do niższej temperatury, a tu tak nagle tak duży spadek temp. u mnie teraz pokazuje termometr -12 stopni. a wiatr sprawia ze odczuwa sie dużo niszza temperature.
Dziś śluzu mało taki kremowy ( lekko zabarwiony na zółto)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 14:26
-
nick nieaktualnyu mnie -14....
Wiesz jakby byl snieg i na minusie to spoko. Nam teraz bardzo potrzebny snieg bo juz katastrofe syszy jeszcze wieksza niz w zeszlym roku zapowiadaja a upaly maja nie byc mniejsze...Wiec jakby byl snieg po kostki i zimnica to spoko.
Sluz ok. On moze sie zmieniac, tylko uwazaj zeby jakiejs infekcji nie zlapac teraz jestes na nie bardziej narazona bo zmienia sie odczyn sluzu.
A ja zalozylam dzis te spodnie co wam mowilam ze sobie na poczatku ciazy kupilam 10 razy za duze... Troche nadal wisza ale juz nie wygladaja zle i poniewaz mam brzuch to sie na nim utrzymuja. Jedyne co to musze je skrocic, ale to bede w poniedzialek u mamy to przejade je maszynaCzyli dobrze stawialam ze beda idealne na dwa ostatnie miesiace ciazy
dzis zrobilam zdjecie.... Noo duza jestem... -
nick nieaktualnyTak chodze. ale bardziej jak gdzies wychodze, dalej bo tak to po domu w dresach. Tylko one na zimno takie nie calkiem sie nadaja bp sa waskie i srednio w nich w rajstopach. Jak bylo kolo 0 to bylo spoko.
Ja jeszcze nie dodalam zdjecia... bo tez musze do kompa drugiego usiasc.
U mnie wczoraj takie byly iskierki bo z nieba malenkie krysztalki lodu lecialy takie ze ich nie bylo widac ale slonce sie w nich odbijalo. Super to wygladalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj naprawde jestem gruba widze to, wszystko mam grube i dosc duzy brzuch a to jeszcze dwa miesiace, juz z lozka to sie musze turlac...
edit: moja mama mowi ze mam ladny brzuch ale mega duzy ona taki miala przed samym porodem z moim bratem, a ze mna i z siostra nigdy do takiego rozmiaru nie doszla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:58
-
kazda kobieta ma inny brzuszek. u nie których nawet już na samej końcówce jest mały brzuszek a u drugiej już w 5 mce jest tak duży ze wyglada na 9 mce.
Nie przejmuj sie najważniejsze jest ze Liwia jest zdrowa ciąża przebiega bezproblemowo.
A nawet jeśli przytyłaś to zrzucisz to przy dziecku spacery, nerwy , nie przespane nocy, pokarm .
Najważneijsze to akceptować samą siebie. Jesteś opuchnięta a nie gruba. Masz problemy z nerką więc spokojnie.Wszystko minie jak Liwia sie urodzi
-
nick nieaktualnynoo wlasnie juz nie puchne, zastanawiam sie czy to moze miec cos wspolnego z niedoborem jakiejs witaminy czy czegos, bo zmienilam tabletki prenatalne na inne (moje sie skonczylo i nie bylo w aptece) i nagle przestalam puchnac. Troszke po nocy jestem ale minimalnie.
Wiec dopiero w poniedzialek zobaczymy ile tak naprawde przytylam
Noo i co ze dzieckiem nie wiem jak przybiera na wadze, wszystko sie wyjasni dopiero we czwartek. -
nick nieaktualnySwedzi? ma jakis zapach? I nie grzeb tam! Bo sie infekcji na pewno nabawisz!
A podcierajac sie i ogldajac sluz na papierze nie wiesz czy to nie jest wymieszane z moczem.
Ogolnie mnie to sluz zmienia sie srednio raz na kilka dni, nigdy niem jaki bede miala. Ja bym sie nie przejmowala poki nie ma objawow typowych dla infekcji. Nie ma co latac ze wszystkim do lekarza. -
Nie ma zapachu i nic mnie nie swędzi moze to tzw upławy które w ciazy sa normalne jesli nie maja brzydkiego zapachu nie swedza i nie sa zielonkowatego, zóltego,brunatnego, szrego koloru.
Pisza tez ze zóltawe i białe upławy to norma nic nie pokojacego.
Nie grzebie, zauwazam ten sluz na papierze jak korzystam z toaletyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny