Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja mam dosc mojego w domu
Znaczy od wczoraj pracuje ale wiecie jak to jest w takie dni? Nic sie nie dzieje... A miedzy swietami a nowym rokiem wychodzil na max 2 godziny. I wiecie jak to jest jak chlop jest w domu, niby cudownie ale chce sie go ukatrupic jak czasem
Zawadza pod nogami sie kreci noo bez sensu
Ale jest rozgrzeszony bo przez ostatni tydzien robil obiadki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w domu na szczescie, dobrze ze G nie mial duzo roboty to po pobraniu krwi odwiozl mnie do domu, bo tak bym z nim jezdziala caly dzien...
Ale zamowilam nawilzacz to moze jak przyjdzie te noce beda lepsze...
Jeszcze materac zamowie na dniach i w przyszly weekend lozeczko pojade odebrac od cioci...
Mialam je malowac ale nie wiem w sumie... Jakos przez to ze kasy nie ma i nie moge sobie zrobic tak jakbym chciala w pokoiku jakos mnie odrzucilo od robienia czegokolwiek -
nick nieaktualnyCiri najwazniejsze ze mala jest zdrowa a często jest tak ze jak jest kasa to tez nie zrobi się tak jak sie chce. przyklad moj brat i wsumie ja tez...teraz mieszkanie urządziła bym zupełnie inaczej i nie chodzi bron boze o widzi mi sie ale o to ze jest malo praktyczne.
-
nick nieaktualnyNoo wiem wiem o co chodzi, choc powiem Ci ze wlasnie kilku rzeczy bedzie mi brakowac...Choc tez wiem ze moze lepiej bo nie wiadomo gdzie sie przeprowadzimy pozniej i moze nie byc gdzie tego postawic.
A jak teraz uslyszalam o tych zmianach w kredytach... Jestem zalamana na mieszkanie jeszcze dlugo nie bedziemy mieli szansy i na samochod ktory mielismy kupic we wrzesniu (by innych klientow zbierac) Tez nie mamy szans, wszsystko przez ten podatek bankowy...
Do tego wzoraj i przed wczoraj w wiadomosciach warszawskich uslyszalam ze dla 3 latkow miejsc w przedszkolach nie bedzie bo cofneli obowiazek szkolnictwa dla 6 latkow i w pierwszej kolejnosci im musza znalezc miejsce w przedszkolach ;/ -
nick nieaktualny