Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCoz polacy sobie tak wybrali to tak maja, ale najgorsze jest to ze na nas to sie odbieje najbardziej na tych mlodych...
A slyszalas o tym ze refundacja lekow ma byc jakas z dupy i juz trabia ze ludzie po przeszczepach nie stac bedzie na leki...
Ja naleze do dawcow narzadow ta tam ludzie porownywarke swoich cen lekow wrzucaja, i leki ktore teraz kosztowaly dostlownie grosze beda kosztowac po kilkadziesiat a nawet kilkaset zlotych wiecej.
I byl taki piekny komentarz, dziekuje osobie ktora podarowala mi fragment swojej nerki ale i tak umre bo nie stac mnie bedzie od nowego roku na leki... -
Baronowa jest bardzo dumna ze nie sprzedala dziecka przez te 5,5 roku. Pierwsze 2 lata to pikus z późniejszymi akcjami
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do 3 latków to u nas i tak nigdy nie bylo miejsc:/. Tak namieszali, ze tylko ich bić.
My młodego raczej puścimy do szkoły teraz -
Madziulla wrote:Baronowa mow co zrobiłas dziecku. Jak na spowiedzi
to zostanie miedzy nami
-
nick nieaktualnyCholera a myslalam ze doniesiemy na CIebie i z nagrody kupie sobie lizaka
Noo u nas tez wybudowali duza ilosc przedszkoli ale juz prezydent powiedziala ze niestety te dodatkowe miejsca beda musieli przeznaczyc na 6 latki...
Noo Baronowa jak masz takiego zdolnego syna to niech idzie do szkolymysle ze dla niego to lepsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
ja wizytę miałam rano ale dopiero doszłam do siebie, bo musiałam odespać (jakąś ciężką noc miałam, co chwilę się budziłam, nie mogłam spać i puchły mi nogi. Spałam łącznie może z 5h). Na usg wszystko super, pozamykana na 4spusty, mam się dla świętego spokoju jeszcze trzymać przez dwa tygodnie ale z racji tego, że mały już nie jest taki mały, bo ma 3kg! nawet jakby coś się zadziało to sobie poradzi. Z pomiarów wychodzi ok 2tyg. starszy, więc mam nadzieję, że się chłopina nade mną zlituje i nie będzie grzał tyłka do terminu bo chyba ja nie wiem, jak urodzę takiego klocka
Mam zdjęcie jak wierzch dłoni ssiePani doktor chyba z 5razy zdjęcie robiła bo jej się zadarty nosek podobał
Nie wiem po kim on go ma, ale nawet uroczy jest
<a href=http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html>2016-01-05-015.jpg</a>
http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html
Nie wiem, który link będzie dobry. Widać coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:50
ciri22, ewi0808, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry, Ciri pocieszę cie. Ja mam tylko piżamę do karmienia bo dostalam i ciuszki po tadku, które gdzes sa, ale nie wiem gdzie
-
nick nieaktualny
-
Ale ty juz cos planowalas, wybrany miałaś wozek,plan gdzie postawisz łóżeczko. A ja nic. Obecnie nawet lekarza nie mam
. Druga ciaza jest lajtowsza;)
-
nick nieaktualnyTaaaa co mi z planu skoro i tak nic nie idzie wedlug planu ;p plan byl taki ze do konca grudnia chce byc gotowa na porod. Narzekalam na znajoma co 2 tygodnie przed tetminem porodu blagala G zeby jej pomogl po0rzestawiac cos tam i sie z niej smialam ze robi wszystko na ostatnia chwiele... I co? I u mnie bedzie to samo ;/
-
Ja jeszcze nawet nie mam planu którego nie mogę się trzymac
.
Mieliśmy w kwietniu robic remont generalny, ale nam nie wyjdzie raczej. Cali my;) -
nick nieaktualnyja jestem w zastoju, bo jszcze jakies rzeczy mam dostac od cioci i siostry G, ale nie wiem co i w jakim stanie bo 8 lat na strychu lezalo. A jeszcze sasiadka mojej cioci oddaje nam takie rzeczy jak mata edukacyjna i lezaczek, jakies karuzele i inne rzeczy. Ale to trzeba sie po to wreszcie wybrac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny