X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz polacy sobie tak wybrali to tak maja, ale najgorsze jest to ze na nas to sie odbieje najbardziej na tych mlodych...

A slyszalas o tym ze refundacja lekow ma byc jakas z dupy i juz trabia ze ludzie po przeszczepach nie stac bedzie na leki...
    Ja naleze do dawcow narzadow ta tam ludzie porownywarke swoich cen lekow wrzucaja, i leki ktore teraz kosztowaly dostlownie grosze beda kosztowac po kilkadziesiat a nawet kilkaset zlotych wiecej.
    I byl taki piekny komentarz, dziekuje osobie ktora podarowala mi fragment swojej nerki ale i tak umre bo nie stac mnie bedzie od nowego roku na leki...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmyślają no ale coż zrobić

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jest bardzo dumna ze nie sprzedala dziecka przez te 5,5 roku. Pierwsze 2 lata to pikus z późniejszymi akcjami :P

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa mow co zrobiłas dziecku. Jak na spowiedzi :D to zostanie miedzy nami :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do 3 latków to u nas i tak nigdy nie bylo miejsc:/. Tak namieszali, ze tylko ich bić.
    My młodego raczej puścimy do szkoły teraz

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Baronowa mow co zrobiłas dziecku. Jak na spowiedzi :D to zostanie miedzy nami :D
    No nic właśnie, dlatego dumna jestem;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera a myslalam ze doniesiemy na CIebie i z nagrody kupie sobie lizaka :P

Noo u nas tez wybudowali duza ilosc przedszkoli ale juz prezydent powiedziala ze niestety te dodatkowe miejsca beda musieli przeznaczyc na 6 latki...

Noo Baronowa jak masz takiego zdolnego syna to niech idzie do szkoly :D mysle ze dla niego to lepsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytalam marcowki... TO byl blad! one maja juz wszystko i prawie wszystko poprane i spakowane do torby do szpitala... Aaaaaaa!!!! Chyba jak odbiore lozeczko zaczne wszystko prac i szykowac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ja wizytę miałam rano ale dopiero doszłam do siebie, bo musiałam odespać (jakąś ciężką noc miałam, co chwilę się budziłam, nie mogłam spać i puchły mi nogi. Spałam łącznie może z 5h). Na usg wszystko super, pozamykana na 4spusty, mam się dla świętego spokoju jeszcze trzymać przez dwa tygodnie ale z racji tego, że mały już nie jest taki mały, bo ma 3kg! nawet jakby coś się zadziało to sobie poradzi. Z pomiarów wychodzi ok 2tyg. starszy, więc mam nadzieję, że się chłopina nade mną zlituje i nie będzie grzał tyłka do terminu bo chyba ja nie wiem, jak urodzę takiego klocka :P

Mam zdjęcie jak wierzch dłoni ssie :) Pani doktor chyba z 5razy zdjęcie robiła bo jej się zadarty nosek podobał :) Nie wiem po kim on go ma, ale nawet uroczy jest :)

<a href=http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html>2016-01-05-015.jpg</a>

http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html

Nie wiem, który link będzie dobry. Widać coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:50

ciri22, ewi0808, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jaki wielki!

wchodzi to drugie zdjecie ale prawie nic nie widac :(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, Ciri pocieszę cie. Ja mam tylko piżamę do karmienia bo dostalam i ciuszki po tadku, które gdzes sa, ale nie wiem gdzie :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miedzy nami jest 10 tygodni roznicy :P Ja w 22 tygodniu tez mialam ciuszki po kuzynach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:37

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ty juz cos planowalas, wybrany miałaś wozek,plan gdzie postawisz łóżeczko. A ja nic. Obecnie nawet lekarza nie mam ;). Druga ciaza jest lajtowsza;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa co mi z planu skoro i tak nic nie idzie wedlug planu ;p plan byl taki ze do konca grudnia chce byc gotowa na porod. Narzekalam na znajoma co 2 tygodnie przed tetminem porodu blagala G zeby jej pomogl po0rzestawiac cos tam i sie z niej smialam ze robi wszystko na ostatnia chwiele... I co? I u mnie bedzie to samo ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nawet nie mam planu którego nie mogę się trzymac :P.
    Mieliśmy w kwietniu robic remont generalny, ale nam nie wyjdzie raczej. Cali my;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem w zastoju, bo jszcze jakies rzeczy mam dostac od cioci i siostry G, ale nie wiem co i w jakim stanie bo 8 lat na strychu lezalo. A jeszcze sasiadka mojej cioci oddaje nam takie rzeczy jak mata edukacyjna i lezaczek, jakies karuzele i inne rzeczy. Ale to trzeba sie po to wreszcie wybrac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczny ale mi jest zle od kilku dni mam takie wahania hormonalne jak na poczatku ciazy.... sama ze saoba nie wytrzymuje jest mi zle i nnie wiem dla czego, placze bez powodu i wyzywam sie na swoim... bez sensu.... Wrrrrr

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis cały dzien ledwo zyje dopiero teraz dochodze do siebie.
    Ciri pewnie burza hormonalna. sprpbuj moze sie zrelaksowac, spacer, kompiel, goraca czekolada.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Standardowe metody sie nie sprawdzaja do tego poparzylam sobie mocno palce!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co zrobiłas ze poparzyłaś ręke?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ