X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz polacy sobie tak wybrali to tak maja, ale najgorsze jest to ze na nas to sie odbieje najbardziej na tych mlodych...

A slyszalas o tym ze refundacja lekow ma byc jakas z dupy i juz trabia ze ludzie po przeszczepach nie stac bedzie na leki...
    Ja naleze do dawcow narzadow ta tam ludzie porownywarke swoich cen lekow wrzucaja, i leki ktore teraz kosztowaly dostlownie grosze beda kosztowac po kilkadziesiat a nawet kilkaset zlotych wiecej.
    I byl taki piekny komentarz, dziekuje osobie ktora podarowala mi fragment swojej nerki ale i tak umre bo nie stac mnie bedzie od nowego roku na leki...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmyślają no ale coż zrobić

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jest bardzo dumna ze nie sprzedala dziecka przez te 5,5 roku. Pierwsze 2 lata to pikus z późniejszymi akcjami :P

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa mow co zrobiłas dziecku. Jak na spowiedzi :D to zostanie miedzy nami :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do 3 latków to u nas i tak nigdy nie bylo miejsc:/. Tak namieszali, ze tylko ich bić.
    My młodego raczej puścimy do szkoły teraz

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Baronowa mow co zrobiłas dziecku. Jak na spowiedzi :D to zostanie miedzy nami :D
    No nic właśnie, dlatego dumna jestem;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera a myslalam ze doniesiemy na CIebie i z nagrody kupie sobie lizaka :P

Noo u nas tez wybudowali duza ilosc przedszkoli ale juz prezydent powiedziala ze niestety te dodatkowe miejsca beda musieli przeznaczyc na 6 latki...

Noo Baronowa jak masz takiego zdolnego syna to niech idzie do szkoly :D mysle ze dla niego to lepsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytalam marcowki... TO byl blad! one maja juz wszystko i prawie wszystko poprane i spakowane do torby do szpitala... Aaaaaaa!!!! Chyba jak odbiore lozeczko zaczne wszystko prac i szykowac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ja wizytę miałam rano ale dopiero doszłam do siebie, bo musiałam odespać (jakąś ciężką noc miałam, co chwilę się budziłam, nie mogłam spać i puchły mi nogi. Spałam łącznie może z 5h). Na usg wszystko super, pozamykana na 4spusty, mam się dla świętego spokoju jeszcze trzymać przez dwa tygodnie ale z racji tego, że mały już nie jest taki mały, bo ma 3kg! nawet jakby coś się zadziało to sobie poradzi. Z pomiarów wychodzi ok 2tyg. starszy, więc mam nadzieję, że się chłopina nade mną zlituje i nie będzie grzał tyłka do terminu bo chyba ja nie wiem, jak urodzę takiego klocka :P

Mam zdjęcie jak wierzch dłoni ssie :) Pani doktor chyba z 5razy zdjęcie robiła bo jej się zadarty nosek podobał :) Nie wiem po kim on go ma, ale nawet uroczy jest :)

<a href=http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html>2016-01-05-015.jpg</a>

http://zapodaj.net/55495d2c773ba.jpg.html

Nie wiem, który link będzie dobry. Widać coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:50

ciri22, ewi0808, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jaki wielki!

wchodzi to drugie zdjecie ale prawie nic nie widac :(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, Ciri pocieszę cie. Ja mam tylko piżamę do karmienia bo dostalam i ciuszki po tadku, które gdzes sa, ale nie wiem gdzie :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miedzy nami jest 10 tygodni roznicy :P Ja w 22 tygodniu tez mialam ciuszki po kuzynach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:37

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ty juz cos planowalas, wybrany miałaś wozek,plan gdzie postawisz łóżeczko. A ja nic. Obecnie nawet lekarza nie mam ;). Druga ciaza jest lajtowsza;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa co mi z planu skoro i tak nic nie idzie wedlug planu ;p plan byl taki ze do konca grudnia chce byc gotowa na porod. Narzekalam na znajoma co 2 tygodnie przed tetminem porodu blagala G zeby jej pomogl po0rzestawiac cos tam i sie z niej smialam ze robi wszystko na ostatnia chwiele... I co? I u mnie bedzie to samo ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nawet nie mam planu którego nie mogę się trzymac :P.
    Mieliśmy w kwietniu robic remont generalny, ale nam nie wyjdzie raczej. Cali my;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem w zastoju, bo jszcze jakies rzeczy mam dostac od cioci i siostry G, ale nie wiem co i w jakim stanie bo 8 lat na strychu lezalo. A jeszcze sasiadka mojej cioci oddaje nam takie rzeczy jak mata edukacyjna i lezaczek, jakies karuzele i inne rzeczy. Ale to trzeba sie po to wreszcie wybrac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczny ale mi jest zle od kilku dni mam takie wahania hormonalne jak na poczatku ciazy.... sama ze saoba nie wytrzymuje jest mi zle i nnie wiem dla czego, placze bez powodu i wyzywam sie na swoim... bez sensu.... Wrrrrr

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis cały dzien ledwo zyje dopiero teraz dochodze do siebie.
    Ciri pewnie burza hormonalna. sprpbuj moze sie zrelaksowac, spacer, kompiel, goraca czekolada.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Standardowe metody sie nie sprawdzaja do tego poparzylam sobie mocno palce!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co zrobiłas ze poparzyłaś ręke?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ