Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPo wypadku bym pojechala na IP, niby sluz to nic takiego ale moze kosmowka sie odkleja. Wiec moim zdaniem nie ma co czekac, albo Cie wezma na obserwacje albo powiedza ze nic sie nie dzieje. Tylko wez wypis z wczorajszego pobytu w szpitalu. Nie uprawialas seksu badz cos co moglo Ci podraznic szyjke? moje plamienie np bylo spowodowane pekaniem naczyn w szyjce....
-
No poprzytulalismy sie z meżem. tylko na IP musze chyba pojechac do takiego szpitala w któeym jest oddział ginekologiczny? Czyli musze jechac do rzeszowa 40 km
Cyba poczekam z godzinkę bo póki co suchoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:26
-
Może jakies naczynko pęklo przy wypadku, albo z ciśnienia, bo pewnie skoczylo ze stresu i teraz sie oczyszcza. Obserwuj sie. Jakby co pamiętaj, lepiej bez sensu panikowac niz cos przegapić
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo na ginekologiczny niestety... Ale powiem Ci ze moze po seksie albo po wysilku ja tak kialam z ta moja szyjka 2 razy.
Noo ja mialam krew z nosa 2 drugim trymestrze gdzies na poczatku i wtedy to byla krew a teraz takie skrzepy glutowe wysmarkuje... Masakra...
Ewi dawaj znac jakbys zobaczyla ze zamiania sie w jasna krew to od razu do szpitala. Chyba ze po seksie to normalne ja tak 2 razy mialam mega duzo sluzu z krwia. Ale minelo szybko.
Ja wam powiem ze tak mnie boli cipka od 2 tygodni ze na seks nie mam juz w ogole ochoty... Nie moge rano wstac z lozka bo tak boli...
A dzis bylam na tym mrozie na spacerku 1,5 godzinnym, poszlam oblukac miejsca na spacery z mloda i naj dlugo sie idzie do parku ode mnie bo jakos mi sie wydawalo ze to dalej jest ;pewi0808 lubi tę wiadomość
-
Ciri, kiedy masz lekarza? Bo taki bol to może być rozchodzące sie spojenie. To trzeba sprawdzić, no jak sie ileś rozejdzie to tylko cesarka wchodzi w gre
-
nick nieaktualnyZa tydzien. Juz mialam wczesniej taki bol przy poprzedniej wizycie, i powiedzial ze to od ilosci krwi, bo jak rozchodze to nie boli, tylko rano po nocnym lezeniu.
Tylko ze ja na seks mam ochote tylko rano i przez ten bol nie mam ochoty teraz.
Z tego co widzialam na marcowkach to prawie kazda sie skarzy na taki bol... nie wiem, jeszcze oczywiscie zapytam o to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 16:09
-
Z Tadkiem miałam tak z miesiac. Mi pomagaly buty na obcasach,,bo sie chyba środę ciężkości zmienial.
A teraz mnie nieraz zajmuje w pośladku;) ze aż najchętniej bym siadla -
nick nieaktualnyO moze tak. No ja mam wrazenie jakbym tam wszystko miala popuchniete nas ranem. Z butami jakos nie kombinowalam ale to moze byc prawda bo kapcie mam takie na koturnie i szybciej przestaje bolec niz jak chodze bez kapci po mieszkaniu.. Hmmm ale sprobuje z butami
A tak w ogole to moja corka to chyba jest dupa i plecami do brzucha odwrocona bo kopie mnie tak po kregoslupie i nerkach ze czasem to plakac mi sie chce. -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Byłam teraz w toalecie i sluz nie jest brunatny a taki zszrzały bialy.
Juz teraz nie wiem jechac na izbe czy czekac
No t o nie za dobrze sie czujecie , przekichane
Czekaj. Jak nic sie nie wydarzy to moglo byc po seksieale obserwuj
-
nick nieaktualny
-
usneło mi się.
Śluz wrócił do normy. Taki kremowy.
Jak sie powtórzy to od razu pojade do lekarza.
Zabrzmi to głupio ale użyłam lusterka i moje wargi sromowe wejscie do pochwy zmieniły kolor, już nie są różowe a takie można by powiedzieć ze wpadające w fiolet
-
nick nieaktualnyBo sa lepiej ukrwione. Nomalne w ciazy sie zmienia ich kolor za jakis czas sutki i brodawki zmienia kolor na brazowy a pozniej kresa biala moze sie zmienic w krese czasna.
Co do sluzu mysle ze w takim razie podraznilas. Jesli nie daj boze bedzie krew czerwona wtedy natychmiast jedz. Choc powiem Ci ze na 4 sytuacje krwawe ja tylko na jedna poszlam do szpitala. 3 dni po wypadku jak mie to trafilo potem mialam na za dwa dni znow noo i mowie po seksie. Ale musze Cie ostrzec ze po seksie nie musi od razu pojsc sluz po stosunku czerwony tylko moze pozniej tak samo po wysilku ja mialam tak ze dopiero dwie godziny albo wiecej po wysilku mialam na papierze krew a potem na wkladce jeszcze pozniej.
Ja dzis patrzylam na swoja ekipe watkowa jak ja staralam sie zajsc. Takie tam kolezanki... Wszystkie juz urodzily! Ale ten czas leci... -
no to u mnie tez nie od razu tylko jakieś dwie godziny po pojawił się ten śluz brunatny. Będe sie obserwować jesli pojawi sie np jutro albo pojutrze tak no bez przyczyny tzn niepo seksie albopo seksie bardziej krwawy to pojade do lekarza.
Krasa?
No u Cb wszystko dobrze się skończyło z tymi krwawieniami na szczescie.
czas leci, pamiętam Ty też dopiero się starałaś, robiłaś test a już końcówka ciąży. Czas zapiernicza, nie wiadomo kiedy. Ale leci tylko wtedy kiedy jest dobrze, jak sa problemy to sie ciągnie.
-
nick nieaktualnyNoo ja po seksie to mialam taki raz mega krwawy sluz jak na okres i to taki dosc obfity ale tak jakby podczas stosunku cos peklo wszystko wylecialo i w ciagu godziny byl z powrotem czysty papier. Drugim razem mialam z opoznieniem ale tez bardziej krwawy.
Kresa biała. To jest polaczenie miesni brzucha, wlokna kolagenowe, idace od wyrostka mieczykowatego mostka do spojenia lonowego i w ciazy zmienia kolor na brazowy. Kreska wzdłuż brzucha ;p
Noo ja tez nie dawno jeszcze siedzialam w pracy, i myslalam ze to sie nigdy nie stanie... baaardzo szybko mija to wszystko. Ja to nie moge uwierzyc ze te dwa lata mojego zycia to obrot 180stopni... naprawde tyle sie w moim zyciu wydarzyło ze w nigdy bym sie tego nie spodziewala. Dwa lata temu w grudniu ledwo sobie radzilam z depresja... bylam sama, w dosc ciazkim stanie psychicznym...