Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy wczoraj w kilku sklepach. Kur** ja pie***. Nie wymagam cudów, ale odrobiny zaangażowania. Obskuga w tych sklepach porazka totalna. Dalej nie wiem jaki wozek, nawet cienia pomyslu nie mam. I dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 19:47
-
nick nieaktualnyJej ale mnie scielo z nog. Drzemke musialam uskutecznic. Biore sie zaraz za sernik dla ciotki. Moj G zbiera sie na imprezke.
Baronowa co Ty tak chujowo trafiaclsz na te sklepy i sprzedawcow? Az niemozliwe! A z tego co zrozumialam to Ty nie masz tak blisko do tych sklepow. Czyz nie? -
To zalezy jak patrzeć
. Bylam juz w 3 miastach ościennych. Ale to inaczej niz w większości polski, bo na śląsku jadąc jednym autobusem z biletem za 4,50 przejeżdżasz przez 4 miasta. Takze wszystkie te sklepy to odległość 20 minut autem. Znalazła jeszcze jeden, niby maja 250 wózków na stanie
-
nick nieaktualnyNoo tak to lepiej niz przez cala wawe. Ja do jednego sklepu bym jechala od siebie 1,5 godziny z 3 przesiadkami.
Noo to kiejmy nadzieje ze wreszcie ktos sie strafi kto ci doradzi. Kurcze ja trafilam za kazdym razem na ogarnietych ludzi.
Jej musze rano wstac a usnac nie moge. Chlop jeszcze nie wrocil do domu i nie wiem jak go rano sciagne z lozka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja miałam wczoraj parapetówkę do późna. A dziś znowu mojego rodzina przychodzi obejrzeć mieszkanie i na obiad. A cchciałam się byczyć cały dzień.
właśnie podliczyłam sobie koszt wszystkich badań, na które mnie lekarz skierował i steiadłam. WWiększość mam w pakiecie, ale ospa jest droga i kilka innych i wyszło 168 zł
Chyba, że zrobię na nfz.
Też muszę zrobić pranie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:13 i 15 stycznia. Nie ma po co, ale tak daleko do usg, żeże możmoże tak się pocieszę
little my też pamiętamy. Zrobiło się teraz bardziej ciążowo, ale mam nadzieję, że nie znikniesz, a cały czas trzymam kciuki, że zaraz dołączysz do tematów ciążowych. Jak tylko będziesz miała chęć to wbijaj z tematami. wiesz, że my możemy gadać o wszystkim
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:72 h po ostanim badaniu jeszcze ma sens, bo jeszcze da się wyliczyć czy przyrost jest ok. Jak ma cię to uspokoić to zrób
little my też pamiętamy. Zrobiło się teraz bardziej ciążowo, ale mam nadzieję, że nie znikniesz, a cały czas trzymam kciuki, że zaraz dołączysz do tematów ciążowych. Jak tylko będziesz miała chęć to wbijaj z tematami. wiesz, że my możemy gadać o wszystkim
Dziękujędużo to dla mnie znaczy
u mnie 3 cykl z clo, tym razem podwójna dawka
i w środę mam HSG - proszę o kciuki
-
nick nieaktualnyLittle na pewno kciuki beda
i pamietaj Ewi zaszla wlasnie z podwojna dawka
Magdziulla ja nie kupowalam lozeczka dostalam od cioci. Okazalo sie przy okazji ze ono ma juz 15 lat! Chyba z 6 dzieci przezylo.
Mnie postraszyla dzis ciotka ze powinnam jak najszybciej na ktg jechac poniewaz mloda nie powinna miej sie ruszac i jak spada jej aktywnosc (nawet jak sie rusza ale mniej) to trzeba do szpitala jechac...littleladybird lubi tę wiadomość