X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ono to fajnie, że przygotowania idą do przodu

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mialam dzis prasowac, ale nie daje rady, jeszcze musze dzis ciasto zrobic. ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy wczoraj w kilku sklepach. Kur** ja pie***. Nie wymagam cudów, ale odrobiny zaangażowania. Obskuga w tych sklepach porazka totalna. Dalej nie wiem jaki wozek, nawet cienia pomyslu nie mam. I dupa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 19:47

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale mnie scielo z nog. Drzemke musialam uskutecznic. Biore sie zaraz za sernik dla ciotki. Moj G zbiera sie na imprezke.

Baronowa co Ty tak chujowo trafiaclsz na te sklepy i sprzedawcow? Az niemozliwe! A z tego co zrozumialam to Ty nie masz tak blisko do tych sklepow. Czyz nie?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zalezy jak patrzeć ;). Bylam juz w 3 miastach ościennych. Ale to inaczej niz w większości polski, bo na śląsku jadąc jednym autobusem z biletem za 4,50 przejeżdżasz przez 4 miasta. Takze wszystkie te sklepy to odległość 20 minut autem. Znalazła jeszcze jeden, niby maja 250 wózków na stanie ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak to lepiej niz przez cala wawe. Ja do jednego sklepu bym jechala od siebie 1,5 godziny z 3 przesiadkami.

Noo to kiejmy nadzieje ze wreszcie ktos sie strafi kto ci doradzi. Kurcze ja trafilam za kazdym razem na ogarnietych ludzi.

Jej musze rano wstac a usnac nie moge. Chlop jeszcze nie wrocil do domu i nie wiem jak go rano sciagne z lozka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :D

Już pranie wstawione. Za godzinę Biore się za pobudke faceta. Nie wiem o ktorej wczoraj wrócił ale na pewno po 3. A mui wstać. Hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 06:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam wczoraj parapetówkę do późna. A dziś znowu mojego rodzina przychodzi obejrzeć mieszkanie i na obiad. A cchciałam się byczyć cały dzień.
    właśnie podliczyłam sobie koszt wszystkich badań, na które mnie lekarz skierował i steiadłam. WWiększość mam w pakiecie, ale ospa jest droga i kilka innych i wyszło 168 zł:/
    Chyba, że zrobię na nfz.

Też muszę zrobić pranie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dlatego ja sie ciesze ze mam wszystko na nfz tylko za usg placila...

Jade po lozeczko i inne fanty ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, ja już nie mogę się doczekać jak będę po usg i zacznę sobie wszystko powoli planować.
    Dziewczyny czy powinnam zrobić progesteron?

Gdzie kupujesz łóżeczko? Już wszystko będziesz miała?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam dla własnego spokoju przy pierwszej becie.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie znajoma wczoraj nastraszyła, bo prawdopodobnie poroniła przez niski progesteron. Zbadam jutro i tak muszę tsh zrobić. I korci mnie, żeby powtórzyć hcg...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy robiłaś?

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A kiedy robiłaś?
    13 i 15 stycznia. Nie ma po co, ale tak daleko do usg, żeże możmoże tak się pocieszę;)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla! Gratuluję <3 lubię takie niespodzianki :D rośnijcie zdrowo ;)
    Miłego dnia wszystkim ;)
    P.S. Dziewczyny pamiętam o Was cały czas, podczytuję na bieżąco, ale nie mam weny do pisania :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    13 i 15 stycznia. Nie ma po co, ale tak daleko do usg, żeże możmoże tak się pocieszę;)
    72 h po ostanim badaniu jeszcze ma sens, bo jeszcze da się wyliczyć czy przyrost jest ok. Jak ma cię to uspokoić to zrób

little my też pamiętamy. Zrobiło się teraz bardziej ciążowo, ale mam nadzieję, że nie znikniesz, a cały czas trzymam kciuki, że zaraz dołączysz do tematów ciążowych :D. Jak tylko będziesz miała chęć to wbijaj z tematami. wiesz, że my możemy gadać o wszystkim

littleladybird lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mnie znajoma wczoraj nastraszyła, bo prawdopodobnie poroniła przez niski progesteron. Zbadam jutro i tak muszę tsh zrobić. I korci mnie, żeby powtórzyć hcg...
    A miala wczeaniej jakies jakies problemy z progesteronem ?

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    72 h po ostanim badaniu jeszcze ma sens, bo jeszcze da się wyliczyć czy przyrost jest ok. Jak ma cię to uspokoić to zrób

little my też pamiętamy. Zrobiło się teraz bardziej ciążowo, ale mam nadzieję, że nie znikniesz, a cały czas trzymam kciuki, że zaraz dołączysz do tematów ciążowych :D. Jak tylko będziesz miała chęć to wbijaj z tematami. wiesz, że my możemy gadać o wszystkim

Dziękuję ;) dużo to dla mnie znaczy :) u mnie 3 cykl z clo, tym razem podwójna dawka ;) i w środę mam HSG - proszę o kciuki ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciśnięte ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little na pewno kciuki beda ;D i pamietaj Ewi zaszla wlasnie z podwojna dawka ;D

Magdziulla ja nie kupowalam lozeczka dostalam od cioci. Okazalo sie przy okazji ze ono ma juz 15 lat! Chyba z 6 dzieci przezylo.

Mnie postraszyla dzis ciotka ze powinnam jak najszybciej na ktg jechac poniewaz mloda nie powinna miej sie ruszac i jak spada jej aktywnosc (nawet jak sie rusza ale mniej) to trzeba do szpitala jechac...

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ