Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Little na pewno kciuki beda
i pamietaj Ewi zaszla wlasnie z podwojna dawka
Magdziulla ja nie kupowalam lozeczka dostalam od cioci. Okazalo sie przy okazji ze ono ma juz 15 lat! Chyba z 6 dzieci przezylo.
Mnie postraszyla dzis ciotka ze powinnam jak najszybciej na ktg jechac poniewaz mloda nie powinna miej sie ruszac i jak spada jej aktywnosc (nawet jak sie rusza ale mniej) to trzeba do szpitala jechac... -
Dzięki dziewczyny
Liczę na podwójną dawkę i do trzech razy sztuka, co nie?
Picja, a brałaś coś na poprawę endometrium?
Ciri, skoro już Cię ciotka postraszyła to może jedź na ktg. Będziesz spokojniejsza, a szkoda nerwów. Czytałam ostatnio na fiolecie, że jeśli słabnie aktywność dziecka, to może być wynikiem tego, że matka nie rejestruje już każdego ruchu. Połóż się na chwilę, uspokój i przyłóż dłonie do brzucha, skup się i "słuchaj" rękoma -
nick nieaktualnyJa tak robie ale ona niemrawa. Wydane mi sie ze nie reaguje tak na jedzenie (moze to kwestia diety ze to jedzenie jest lzejsze i w ogole). W nocy niby troche aktywniejsza ale i tak wydaje mi sie ze mniej. Choc tez to prawda ze wiercenia jej czesto nie odczuwam i dopiero widze ruchy pod skora...
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki żeby to bylo zwykle panikowanie.
Ps: Kartę ciazy to ty nos przy sobie.
My tez mamy dni spania i dziecko tak samo. Ale lepiej bez sensu panikowac niż plakac. Melduj zaraz po badaniu. -
littleladybird wrote:Dzięki dziewczyny
Liczę na podwójną dawkę i do trzech razy sztuka, co nie?
Picja, a brałaś coś na poprawę endometrium?
Ciri, skoro już Cię ciotka postraszyła to może jedź na ktg. Będziesz spokojniejsza, a szkoda nerwów. Czytałam ostatnio na fiolecie, że jeśli słabnie aktywność dziecka, to może być wynikiem tego, że matka nie rejestruje już każdego ruchu. Połóż się na chwilę, uspokój i przyłóż dłonie do brzucha, skup się i "słuchaj" rękoma -
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam. Na szczescie nie bylo nikogo wiec od razu weszlam. Mloda oczywiscie po 2 minutach na ktg zaczela sie tak wiercic ze w ciagu kolejnych 5 minut bylo wystukane ze 20 ruchow..... Wiedzma mala! Nooo a poza tym nie mala.... 2400 wazy...
Mam za kolejny tydzien znow isc na usg.
Szyjka o 0,5cm krotsza niz ostatnio, na ktg nie rysowaly sie zadne skurcze... Noo ale kazala obserwowac i nastepnym razem przyjechac wczesniej bo na tym etapie to lepiej uwazac.Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri Ciri. Dobrze, że wszystko ok, ale faktycznie uważaj.
Ewi ja nie mam nawet mdłości, prawie żadnych objawów. Matko jak ja wyczekuję na to usg, żebym w końcu mogła się cieszyć.
basiunia wrote:A miala wczeaniej jakies jakies problemy z progesteronem ?
Little dziękuję. I ja trzymam kciuki. Hsg i potem od razu zachodzisz, mówię Ci! -
nick nieaktualnyZdaje relacje z tego co dostalam:
Lozeczko,
Ciuszki (wiekszosc juz 3-6m, ale kilka jeszcze na 0-3m)
Mata edukacyjna
Bukaczek
Karuzela
Jeszcze jeden kombinezon
Jakies mleko juz gotowe do spozycia dla mlodej tak w razie cos
Plyn na ciemieniuche
RozekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-