Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA masz juz wszystko? Bo ja to sie balam ze jak dzis by chcieli nnie zostawic w szpitalu albo nie daj boze od razu na cesarke to jeszcze wielu rzeczy nie mam i nie wiem chlop by lecial i kupowal.
Ja to kopniaka teraz dostalam bo kolejna osoba powiedziala ze musze kontrolowac wage mlodej i ze moze byc wczesniej... A mam taki burdel i tyle jeszcze do zrobienia ze pewnie caly tydzien bede to ogarniac... -
Mam wszyściutko. Najmniejsza pierdołkę. My od poczatku kompletujemy. Raz. Ni er wierze w przesądy. 2, nie czuje sie tego tak finansowo. 3. Mam z głowy. Chciałam wyprać pokrowiec jeszcze na materac bo nowy ale zrezygnowałam bo jesli te jony srebra faktycznie działają a ja i tak mam na materacu podklady przescieradla i matę to po co. A tak to wszystko pralam i prasowalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 06:22
-
Ale brzuch mi opadl lekko. Szybko cos. I cukry mam laskawe:-). Moge czasem zaszaleć i i tak sa niskie na czczo:) tylko bole miesiaczkowe sie zaczely, w pachwinach i bol od 4 dni jakbym upadla na pupę na beton. Utrudnia funkcjonowanie.ale nic nie kaze mi sie martwic wiec przeczekam:)bo szyjkę a środę miałam 3 cm. To od siedzenia.ja siedzieć nie mogę.
Ech lecę do pracy. Dzis pierwszy dzień po urlopie...ech Ciri...dopiero czekaliśmy na owulacje....pamietasz:)?kiedy to zleciało...Ewi...dopiero bylam na poczcie z prenumeratą dla Ciebie a Ty juz w ciąży.. -
nick nieaktualnyNoo ja tez wczesnie kupowalam ale nam duzpe problemy finansowe sie wkradly wiec musialam zrezygnowac. Dobrze ze duzo dostalam z ciuchow to kupilam tylko rzeczy.Ale jeszcze mi zostalo takie apteczne zamowie z rzeczami jak gaziki dla mlodej, jak dla mnie tantum rosa i wiele takich innych pierdul, wata i te sprawy. Do apteki nie ide bo u mnie to ponad godzina stania w tej co sa ceny w miare wiec musze zamowic..
A i jeszcze dla mnie takie pierdoly jak klapki pod prysznic czy staniki musze kupic. A tak wydaje mi sie ze wszystko...
Ale sama juz zglupiala. ;p
Jej dzis spuchlam. Zjadlam wczoraj niezdrowo zeby mala ozywic i od razu czuje ze palce spuchniete i oczy... Czyli dieta dziala.
Noo ja wczoraj o te bole miesiaczkowe pytalam jak bylam bo tez je mam i zawsze o tej samej porze sie zaczynaja, bola mnie biodra do tego i czasem pochwa. Wiec powiedziala doktor ze teraz to normalne bo wszystko pracuje.
Mnie niby szyjka sie skrocila ale w sumie nie wiem jak ja zmierzyla bo moj gin bada podczas usg dopochwowego a ona to nie wiem... Przez brzuch mozna? Czy palpacyjnie? Ale podobno i skracanie szyjki jest normalne na tym etapie.
Znajoma z 2cm rozwarcie. Chodzi juz 2 tydzien ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 06:34
-
Mi co wizytę bada sondą całą długość. A może miałaś podane w wynikach poprzedni pomiar i do niego dodala szyjkę tą zewnetrzna. Bo wewnetrzna sie zgłasza dopiero jak zewnetrzna sie zgładzi. To może tak Ci zmierzyli.
Ps gdybym miała konia to pojechalabym co pracy na sankach...ale konia nie mam a mąż pojechał na audyt:PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 06:56
-
Eliza K.vel Picja wrote:Ale brzuch mi opadl lekko. Szybko cos. I cukry mam laskawe:-). Moge czasem zaszaleć i i tak sa niskie na czczo:) tylko bole miesiaczkowe sie zaczely, w pachwinach i bol od 4 dni jakbym upadla na pupę na beton. Utrudnia funkcjonowanie.ale nic nie kaze mi sie martwic wiec przeczekam:)bo szyjkę a środę miałam 3 cm. To od siedzenia.ja siedzieć nie mogę.
Ech lecę do pracy. Dzis pierwszy dzień po urlopie...ech Ciri...dopiero czekaliśmy na owulacje....pamietasz:)?kiedy to zleciało...Ewi...dopiero bylam na poczcie z prenumeratą dla Ciebie a Ty juz w ciąży..
Wszystko przeczytane od dechy do dechy)
-
nick nieaktualny
-
Ciri, jak dobrze, że z małą wszystko w porządku. I lepiej pojechać raz za dużo, niż później żałować, że się coś zlekceważyło. Nie powinnaś czuć się głupio, chociaż doskonale Cię rozumiem
Ewi, nie zazdroszczę wymiotów, no chociaż może odrobinę jednak zazdroszczę
Magdziulla, dzięki
Miłego dnia
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
Ja marudzilam ze nie mam objawów. Ciri w pracy wymiotowala jak kot a ja nic. Zero objawów. Poza bólem piersi który ustal pod koniec 3 miesiąca i do teraz się nie pojawił
żadnej kreski na brzuchu, żądnych zylek na piersiach. Ba. Nawet mam lekko mniejszy biust. I dramatyzowalam przez brak objawów. Kilka razy zwymiotowalam fakt. Na smażone, słodkie i ...przymyciu zębów.to byl hardcore.trwal 2 miesiące
ze nie mogłam myc zębów....mylam ale z truuuuuudem. Ale fakt.sutki sie powiekszyly. Bałam się jak maly będzie ssal i kupiłam próżniową nipletkę na poczatku ciąży zeby je wyciągnąć troche ale teraz to wcale nie miękną
i otoczka pociemniala. Poza brzuchem wizualnie nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 08:38
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:jakoś leci
z nadzieja patrze ze mi przejdzie. Ale jak to wczoraj z mężem stwierdziliśmy ze gdyym czuła się ekstra to bysmy sie martwili ze coś nie tak.
ale no bardzo rzadko dają o sobie zapomnieć
Evi przetrwamy to
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
to wszytsko indywidualna sprawa. nikt nie powie nikomu czy bedzie miał mdłości i jak długo będą trwały. Mi piersi już mega urosły musiałam nawet kupić większe biustonosze narazie o jeden rozmiar ale widze ze powoli też się zrobi za mało. a sutki sa mega
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietaj kulminacja jest kolo 10tc.
U mnie w rodzinie zadna kobieta oprocz mnie nie miala zadnych objawow ciazy, zero mdlosci, zero z cyckami problemow, nic w ogole, a bierzemy pod uwage kilka ciaz u kazdej. W rodzinie G tez nie bylo takich histori... -
Magdziulla wrote:-Kurczę Dziewczyny, a ja nie mam mdłości i mnie to martwi coraz bardziej:/
w ogole prawie nic nie czuje tylko cycki i jajniki czasami.
Zrobiłam dziś progesteron - jaka wartość powinna mnie uspokoić?