Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej chyba na poscieli mi zalezalo i na tym co do szpitala szczegolnie jesli urodzi sie wczesnien a tak przy kocie to naprawde nie ma sensu. Wszedzie klaki ona sie tuli do tych rzeczy. Jak ma cos zlapac i tak zlapie i prasowanie tu nie pomoze.

Poprosilam ciocie zeby mi wyslala co jej sie przydalo w szpitalu bo te listy szpitalne sa mega dlugie i chyba w walizke bym musiala sie spakowac zeby to pomiescic. Ale teraz zastanawiam sie czy do jej listy cos jeszcze dopisac ;p

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja mam walizkę:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy mi mowia zeby brac mniej niz jest w listach i mi podrzucaja mniej wiecej podobne skrocone wersje. I chyba tak zrobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!

Jej taka wymeczona jak sie klad3 przesypiam cale now ale tez cos czuje ze brak soli ma na to wplyw. Waga mniej wiecej stoi w miejscu a po niedzielnym zjedzeniu soli wczoraj cala spuchnieta wiec wczoraj znow jej nie jadlam i pd razu lepiej! Palce i oczy nie sa spuchniete i samopoczucie tez lepsze. Teoche kijowo z ta sola bo nawet jak zjem ilosc kolo normy to puchne wiec prawie w ogole jej nie moge jesc a czeka mnie obiad rodzinny do zrobienia zapoznawczy dla naszych rodzicow wiec nie wiem czy obiadu nie przerobie na tort urodzinowy G i kawe...

Dzis w planach zajac sie firma troche ale i dalszy ciag sprzatania i ukladania. Ale ze dwa dni i bedzie wszystko prawie gotowe. Dzis zrobie ostatnie zamowienie i bedzie bosko.

A Wy jakie plany na dzis?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 07:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) u mnie tak sypie ze świata nie widać ;) jakie plany? Praca i oglądanie Meczu piłki ręcznej Polska Francja ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak wczoraj sypalo i byla mgla :P Rano z oknem tylko biale mleko bylo widac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to kiedy sesja? ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 08:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie siostry nie moge doprosic i cos czuje ze nic z tego nie bedzie ;/ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche jej sie nie dziwie, codzinnie po 12 godzin pracuje to jak ma wolne to chce odpoczac nooo ale teraz to jedyna taka okazja...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w ten okropny pochmurny i bardzo zimny dzień.
    Cri może sie jeszcze uda pogadaj z nią.

dziśmój organizm przeszedł sam siebie, wymiotuje już po letniej czystej wodzie- masakra

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez ciazy po takiej wodzie rzygam :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to było jedyne co byłam w stanie wypić

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To cie nie pociesze bo moja znajona do 5 miesiaca nie wychodzila z kibla tyle wymiotowwala po wszystkim... mam nadzieje ze Ciebie to ominie.

Moj G wlasnie polecial do sklepu po cytrynke dla mnie!!! Aaaa kocham go :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka sesja?

Ja rano byłam u mojej endokrynolog, ale się ucieszyła z ciąży:) wyniki piękne, okazało się, że mam niedoczynność, bo mam za małą tarczycę, ale to podobno z tego wszystkiego to najlepsza opcja.

Na dworze paskudnie, jeszcze 8 dni do usg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sesja brzuszkowa, moja siostra jest po szkole fotograficznej.

ja za tydzien mam usg, w poniedzialek badania moczu i krwi.

FAjnie ze endo sie ucieszyla, a masz jakies leki czy na razie obserwacja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę cały czas euthyrox 25. No ale co 5 tyg muszę badać tsh i ft3 ft4. Narazie jest idealnie:)

Sesja brzuszkowa extra! Niech się pośpieszy, bo Ty się zaraz rozpakujesz i będziesz musiała z poduchą udawać;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to cos czuje ze nic z tego nie bedzie, pewnie znajdzie czas jak juz sniegu nie bedzie... Eh..

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;) ja czuję coraz większe podekscytowanie przed HSG ;)
    Ciri, sesja brzuszkowa jest super. Ciśnij siostrę, niech się poświęci dla siostrzenicy :D

Magdziulla, faktycznie niedoczynność z dwojga złego jest lepsza. Łatwiej sie ją leczy. Wystarczą tabletki i kontrola poziomu hormonów :)

A na dworze jest cudownie :D mimo że jestem ciepłolubna uwielbiam też prawdziwy mróz :) i te oszronione drzewa ;)

Ewi <3

Madziulla, Ty też miałaś mieć HSG/miałaś już? (pamięć mnie ostatnio zawodzi :/ )

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to ona w lutym chyba miala miec.

‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ