Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajbardziej chyba na poscieli mi zalezalo i na tym co do szpitala szczegolnie jesli urodzi sie wczesnien a tak przy kocie to naprawde nie ma sensu. Wszedzie klaki ona sie tuli do tych rzeczy. Jak ma cos zlapac i tak zlapie i prasowanie tu nie pomoze.
Poprosilam ciocie zeby mi wyslala co jej sie przydalo w szpitalu bo te listy szpitalne sa mega dlugie i chyba w walizke bym musiala sie spakowac zeby to pomiescic. Ale teraz zastanawiam sie czy do jej listy cos jeszcze dopisac ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki!
Jej taka wymeczona jak sie klad3 przesypiam cale now ale tez cos czuje ze brak soli ma na to wplyw. Waga mniej wiecej stoi w miejscu a po niedzielnym zjedzeniu soli wczoraj cala spuchnieta wiec wczoraj znow jej nie jadlam i pd razu lepiej! Palce i oczy nie sa spuchniete i samopoczucie tez lepsze. Teoche kijowo z ta sola bo nawet jak zjem ilosc kolo normy to puchne wiec prawie w ogole jej nie moge jesc a czeka mnie obiad rodzinny do zrobienia zapoznawczy dla naszych rodzicow wiec nie wiem czy obiadu nie przerobie na tort urodzinowy G i kawe...
Dzis w planach zajac sie firma troche ale i dalszy ciag sprzatania i ukladania. Ale ze dwa dni i bedzie wszystko prawie gotowe. Dzis zrobie ostatnie zamowienie i bedzie bosko.
A Wy jakie plany na dzis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 07:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaka sesja?
Ja rano byłam u mojej endokrynolog, ale się ucieszyła z ciąży:) wyniki piękne, okazało się, że mam niedoczynność, bo mam za małą tarczycę, ale to podobno z tego wszystkiego to najlepsza opcja.
Na dworze paskudnie, jeszcze 8 dni do usg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
ja czuję coraz większe podekscytowanie przed HSG
Ciri, sesja brzuszkowa jest super. Ciśnij siostrę, niech się poświęci dla siostrzenicy
Magdziulla, faktycznie niedoczynność z dwojga złego jest lepsza. Łatwiej sie ją leczy. Wystarczą tabletki i kontrola poziomu hormonów
A na dworze jest cudowniemimo że jestem ciepłolubna uwielbiam też prawdziwy mróz
i te oszronione drzewa
Ewi
Madziulla, Ty też miałaś mieć HSG/miałaś już? (pamięć mnie ostatnio zawodzi)
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny