Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri pracuje na swoim- prowadzimy z Teściowa biuro.
jeżeli odejdę n L4 to wtedy bedziemy musieli kogoś zatrudnić w sezonie kompletnie zielonego gdzie trzeba porozliczać firmy ludzi itp- to nie jest tak że przyjdzie nawet z doświadczeniem i wszystko zrobi każda firma jest inna. I nie dość że teściowa zostałaby z tym wszystkim samam to musiałaby jeszcze nowego pracownika szkolic.
A nie powiem że teraz w sezonie można wiecej zarobić a musimy jeszcze jedną rate za dom spłacic.
Jak się rano spóźnię bo wymiotuje to dzwonie do teściowej ze bede później i nie ma tragedii. czasem ciezko mi wyśiedzieć. ale póki moge to chodzę. Myślę wziąść taką dziewczynę na staż od marca żeby się przeszkoliła jak jeszcze bede w pracy troche pomoże chociażby wprowadzając faktury w system, a potem ja sobie pójde na chorobowe w końcówce ciąży czy też potem ze spokojem na macierzyński. Chociaż ja pójde na pół roku a mąż na drugie pół roku macierzyńskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 12:35
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi bidulko czyli jednak żyganko
ja sovie wolne dzis zrobilam bo mdli mnie niesamowicie ale odpukać bez efektów ubocznych
zamowilam ta herbatke co Picja pisala, jak kolega znajdzie to bede pic
Wlasnie Picja gdzie szukac?w aptekach czy sklepach???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A mnie dalej nie mdli:/ ale tak zaczęłam myśleć czy to nie zasługa euthyroxu. On zmniejsza tsh, które ponoć ma działanie podobne do hcg i może dlatego tak jest. Albo nie.
. Bez rzygania, bez bólu pleców, bez rozstępów, bez humorów to i tak jest pelnowartosciowa ciąża. Luz. Masz dobry prog. Nie ma plamień. Jest wszystko ok. Jak chcesz zeby cie zemdlilo to zjedz ciążowe zachcianki: Ogórki śledzia i zapij mlekiem
. A jak będziesz tak marudzić to dziecko się wkurzy i zafunduje ci takie rzyganie ze będziesz miec dość. Tez mnie nie mdlilo caly czas. Bylo super i przychodził dzien ze żołądek przewracalo na druga stronę. Albo przychodził dzien i bylo super, nawet piersi nie bolały, a za 3 dni nie moglam kroku zrobi© bo mnie bolalo wszystko.
Ja wiem ze ciaza to jest ciągle panika. Powiem ci w sekrecie ze moje dziecko ms 6 lat a nadal potrafię sobie takie głupoty wkręcić ze szkoda gadac. I będziesz się martwic niezależnie co napiszemy. Ale zacznij sobie wmawiać ze jest ok bo to jej fajny czas i nie ma co tylko sie wkręcaćlittleladybird lubi tę wiadomość
-
basiunia wrote:Ewi bidulko czyli jednak żyganko
ja sovie wolne dzis zrobilam bo mdli mnie niesamowicie ale odpukać bez efektów ubocznych
zamowilam ta herbatke co Picja pisala, jak kolega znajdzie to bede pic
Wlasnie Picja gdzie szukac?w aptekach czy sklepach????basiunia lubi tę wiadomość
-
Jena narzeka ze nie wymiotuje drugie mają już dość, ale każda z nas jest szczesliwa ze sie udało i się zawsze bedzie martwić, jak to Cirii pisała do końca swojego życia o dziecko nawet jak będzie już dorosłe
)
dwie wizyty z fontanną w łazience- mój żołądek nic dziś nie przyjął.
mam w piatek wizytę to zapytam czy od tarczycy mogę tak wymiotować i żeby dął mi skierowanie na badanie tsh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oki
) zrobie cały komplet tarczycy.
Umówiłam się jakiś czas temu na dziś na paznokcie hybrydowe- nie wiem czy dam rade masakra.
Za niedługo będe musiala się pożegnać z długimi hybrydoymi paznokciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:45
-
nick nieaktualny