Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo jeszcze taki dwa dni ostatnich poprawek i ogarniania ale to juz na spokojnie i moge czekac. Nie wyobrazalam sobie ze tak szybko mi to pojdzie. Ale jednak kopniak od lekarzy chyba zrobil swoje. I tak jak mowi Baronowa skoro jestem gotowa mloda nie wylezie wczesniej ;p
Ewi pokaz pazurki -
Magdziulla wrote:Baronowa dopiero teraz kupiłaś pierwsze ubranko? Kurczę ja na pewno tyle nie wytrzymam;)
Moje dziecko ma ciuszek swój własny, ale nie ma imieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:14
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Mam 2 kartony ciuszków. Takze wiesz
Moje dziecko ma cieszę swój własny, ale nie ma imienia
Pewno ubranka po Tadku
jednak nie wybraliscie imienia spośród tych dwóch.
Ja to bede musiała wszystko kupic hehWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 20:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedys i ja zaszaleje ;p
Znow bedzie mi sie dobrze spac jak tak sie wymeczylam ;p
Wiecie co ja tam nie mam nic orzeciwko zeby dziecko bylo blisko kota ale im blizej porodu tym bardziej sie stesuje ze kot wlezie mlodej do lozeczka w nocy i sie do niej orzytuli na tyle skuteczne ze ta kupa futra bedzie mlodej przy twarzy. Nagle zaczelam sie zastanawiac nad monitorem oddechu ;/
Z drugiej srony na pewno kot bedzie zaburzal jego funkcjonowanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:00