Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Ewi, spakowalam Ci te witaminy i herbaty. Dalam mezowi- jutro po pracy wyśle. P.s. Kiedy odchodzi czop śluzowy?
-
nick nieaktualny
-
Eliza K.vel Picja wrote:Bo tak jakos cos mi sie w wydzielinie pojawilo nietypowego...
ciri22 lubi tę wiadomość
-
No właśnie gęste jak galaretka. Porządna galaretka. Nie jest różowe ani nawet lekko zaróżowione. Przejrzysto- zolte jasne. Niemal przejrzyste. Ale sporo i naprawde n a wet największy śluz owulacyjny tak gesty nie byl. No...chyba jutro zahaczę o mojego:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja i jak? Urodzilas?
A tak poza tym czesc dziewczyny jak tam?
Ja wczoraj dalam orzedwczesnie prezent urodzinowu G i baaardzo sie ucieszyl(Madziulla jednak nie termos ;p)
Zapomnialam wczoraj upiec sobie chleba i dzie bede szukac jakiegos innego przepisu.
A na obiadek zrobilam kotlety mielone bez soli z piekarnika i tez byly spoczko choc wiadomo ze to nie takie jak by czlowiek chcial zjesc to nie jest zle ;p
Jeszcze na dzis bede je miala ale nie wiem co na jutro na obiad.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez śnieg, a ja mam dwa dni urlopu
Jeden planowany a drugi na zadanie bo wczoraj dziecko me śnięte wrócilo z przedszkola. Ale dzisiaj juz skowronek -
Madziulla wrote:A mam ponad 15 km do pracy. ..
juz byś byla.
Ja mam dwa i pól na szczęście. I tak latam piechotą -
hej u mnitac, potrzymac a potem zeby zrobiła sie wiose tek zosz biało, sniegu od cholery ale mogło by tak zostac a nie taka chlapa blee.
Ja dziś wstałam- nic mi nie jest zero mdłości czuje tylko takie lekkie ciągniecia w brzuchu. Ostatnio ciagle mam straszne sny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny