Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Ewi, spakowalam Ci te witaminy i herbaty. Dalam mezowi- jutro po pracy wyśle. P.s. Kiedy odchodzi czop śluzowy?
    przed samym porodem ale sa dziewczyny ktore mowia ze po kawalku im odchodzil przez 2-3 tygodnie. I takie info mam z poradnika ze moze po troche odchodzic.

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak jakos cos mi sie w wydzielinie pojawilo nietypowego...

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kolor? A moze po prostu masz zwiekszone wydzielanie sluzu? Pod koniec ciazy rzutami potrafi sie pojawiac.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Bo tak jakos cos mi sie w wydzielinie pojawilo nietypowego...
    jesli jest podbarwione krwią, warto zahaczyć o lekarza.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie gęste jak galaretka. Porządna galaretka. Nie jest różowe ani nawet lekko zaróżowione. Przejrzysto- zolte jasne. Niemal przejrzyste. Ale sporo i naprawde n a wet największy śluz owulacyjny tak gesty nie byl. No...chyba jutro zahaczę o mojego:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze odchodzic czop, mowie dziewczyny mowily ze im taki po kawalku odchodzil przez 2_3tygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Picja daj koniecznie znać Co Ci powiedział.
    Ja wczoraj byłam u giną bo musiałam posiew z szyjki zrobić przed hsg. Wyniki poniedziałek wtorek.
    U mnie tyle śniegu ze masakra. Nie wiem czy z mojego zadupia się wydostanie do pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Picja daj koniecznie znać Co Ci powiedział.
    Ja wczoraj byłam u giną bo musiałam posiew z szyjki zrobić przed hsg. Wyniki poniedziałek wtorek.
    U mnie tyle śniegu ze masakra. Nie wiem czy z mojego zadupia się wydostanie do pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja i jak? Urodzilas? ;)

A tak poza tym czesc dziewczyny jak tam?
    Ja wczoraj dalam orzedwczesnie prezent urodzinowu G i baaardzo sie ucieszyl ;) (Madziulla jednak nie termos ;p)
    Zapomnialam wczoraj upiec sobie chleba i dzie bede szukac jakiegos innego przepisu.
    A na obiadek zrobilam kotlety mielone bez soli z piekarnika i tez byly spoczko choc wiadomo ze to nie takie jak by czlowiek chcial zjesc to nie jest zle ;p
    Jeszcze na dzis bede je miala ale nie wiem co na jutro na obiad....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie coraz mniej sniegu a w weekend ma byc deszcz a oczywiscie siostra w poniedzialek bedzie miala czas na sesje. Pewnie jak juz sniegu nie bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b362a40ef60d.jpg[/url

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak bylo w sobote po zamieci snieznej ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez 15 min przejechałam niecały kilometr....turlam się w korku

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam ponad 15 km do pracy. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:59

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez śnieg, a ja mam dwa dni urlopu ;)

Jeden planowany a drugi na zadanie bo wczoraj dziecko me śnięte wrócilo z przedszkola. Ale dzisiaj juz skowronek

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    A mam ponad 15 km do pracy. ..
    Trzeba bylo narty zakladac :P juz byś byla.
    Ja mam dwa i pól na szczęście. I tak latam piechotą ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnitac, potrzymac a potem zeby zrobiła sie wiose tek zosz biało, sniegu od cholery ale mogło by tak zostac a nie taka chlapa blee.

Ja dziś wstałam- nic mi nie jest zero mdłości czuje tylko takie lekkie ciągniecia w brzuchu. Ostatnio ciagle mam straszne sny :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) u mnie bielusienko i kurzy dalej :D czekam w lolejce do laryngologa i tez wleklam sie ponad pol godziny :/
    Tez dzis czuje sie ciut lepiej, mniejsze te mdlosci ale to pewnie tylko kwestia czasu az znowu zaatakuja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznd i dziwne sny to domena ciazy. Przez cala ciaze beda jakies pojebane. To hormony

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połowa drogi za mną.... ja nie będąc w ciąży mam poje...ne sny to co będzie jak będę w ciąży. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 08:28

‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: