Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie tez o niej myslalam...
A dobrze u mnie. Waga sie utrzymuje a to juz tydzien dzis mija od pierwszego wazenia ktore biore pod uwage. Jestem zdecydowanie mniej spuchnieta, pochwa mnie nie boli i wargi sromowe i jest lepiej ale troche mnie meczy to ze naprawde czegos mi sie chce a nie moge... A potem bedzie karmienie piersia i tez nie bede mogla... Noo ale czego sie nie robi by osiatnac cel.
A co do wagi to przedstawiala sie tak u mnie;
81
80,6
80,8
81,2
80,9
81,2
81,1
Wiec caly czas tak samo mniej wiecej.
Moze macie przepis na jakis fajny chleb bez soli?ewi0808 lubi tę wiadomość
-
http://www.dukania.pl/Buleczki-kajzerki-grahamki
Oczywiście nie dawałam vegety a sypala oregano ziola prowansalskie i ostra paprykęciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:super i tego sie trzymaj
Little Ty masz PCO dobrze kojarze?
Ewi, nie wiem, czy mam PCO. Nikt mi tego nie potwierdził i nie wykluczył
Madziulla, ja tez mam porąbane sny i w ciąży nie jestemPóźniej może dla odmiany nic nam się nie będzie śniło
Ciri, czekamy razem z Tobą na Liwię
A tak w ogóle, to cześći miłego dnia
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle i jak sie czujesz? Boli cos?
Dziewczyny liscie maliny kupie normalnie w aptece? Mam zamiar zaczac pic je. Wiem ze jedna szkola mowi zeby w ogole w ciazy nie pic, druga za to mowi zeby od 34tc pic to usprawnia potem porod i ja tej drugiej sie trzymam szkoly. Tylko musze sobie zakupic. -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Little i jak sie czujesz? Boli cos?
Dziewczyny liscie maliny kupie normalnie w aptece? Mam zamiar zaczac pic je. Wiem ze jedna szkola mowi zeby w ogole w ciazy nie pic, druga za to mowi zeby od 34tc pic to usprawnia potem porod i ja tej drugiej sie trzymam szkoly. Tylko musze sobie zakupic.
w aptece to pewnie zwykła herbata bedzie ona jest z owoców, może w zielarskim -
nick nieaktualny
-
Mama zmartwiona ale w sercu liczyła, że dostanie dziś w nocy prezent na dzień babci. Skurcze takie, że chodziłam na czworaka. Mężuś dzielnie masował plecy i brzuszek ciepłą wodą z prysznica...Końska dawka rozkurczowych, zwiększona dawka luteiny, a czopa juz prawie nie ma:) No i zaczynamy sie rozwierać...szyjka miała 3 cm...w zeszłą środę...teraz ma 2
Tyle w temacie- mały chce już do nas a my nie mamy nic przygotowane:). Apteka- Ciri...jak wyposażyć apteczkę dla mamy i dziecka? Mam na liście:
octenisept
gaziki
maść majerankową
czopki z paracetamolem
woda morska w spray'u
masc na ciemieniuszkę
krem do brodawek
herbatka laktacyjna
sól fizjologiczna
a co na oczka
co na plesniawki
jakiś spirytus?
Myslę nie tylko o noworodku- ale tak ogólnie- do 6 miesiąca...
-
nick nieaktualnyCiri przepraszam, że dopiero. Ja sprzedawałam mieszkania, niestety nie znam się na dekoracji, tylko tak hobbystycznie.
Ja bym wystawiła lampke na stolik z regulacja przyciemnienia coś takiego.
Widzę, że rozpakowywanie się zaczyna:)
Ciri fajnie, ja lubię ten stan gdy wiem, że mam wszystko wokół ogarnięte.
Mnie coś przeziębienie bierze. Jeszcze tydzień do pierwszego usg! -
nick nieaktualnyA noo to jest szansa ze zaliczysz do donoszonej
dobrze ze sie odezwalas.
Mnie sie wydaje ze mam dokladnie to samo co Ty (ale musze sprawdzic). Wlasnie musze sprawdzic bo gdzies mi zaginal lancuszek do smoczka. Nie to ze mi potrzebny ale wydaje mi sie ze go gdzies mialam i nie ma juz