Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:One nie musza dzialas. Tylko ulatwiac poślizg
. Człowiek nie musi sie spinać. A jak jest poszyty to to duuuzo daje;)
sa bezpieczne w ciązy i ogólnie, nie robia poslizgu tylko maja bąbelki...bałam się po przeczytaniu ze musujące i wogóle myśle sobie: jak to tak z szampanem w pupie, ale wcale nie czujesz nic...czekasz 10 minut i ...łup:) polecam:P
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo nie powinno...
Zawsze mnie rajcowalo pranie w orzechach. Jak to wychodzi finansowo?
Ja kupuję w hurtowni- trzeba szukać, no cóż- dajesz 5 małych orzeszków i w nich pierzesz 3 razy...no i jużkupiłam tez eko kule ale lepiej piora orzechy...
Finansowo wychodzi...bez porównania lepiej...piorę od 2 lat na tej samej paczce- kupiłam 4 kg:Pciri22 lubi tę wiadomość
-
Ewi! trzymam kciuki! chcesz stanik ciążowo- porodowy? kupiłam największy ale taki jest ze mogę go sobie na kolana najwyżej ubrać jak mi zimno...z canpola biały...a zresztą...co ja się pytam....i tak nie mam z nim co zrobić...a rozmiaru Ci nie podam bo i po co skoro nijak ma się do tego na pudełku.
Jakby co to polecam staniki Medela (babciowe) i anita (seksi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:53
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Picja Ty jeszcze nie oddawaj! MOze Ci tak Cycki wystrzela ze bedzie ok
Chyba ze pod biustem duzo za duze....
Hmmm a do tych orzechow dajesz cos jeszcze czy same orzechy? kiedys o tym czytalam ale nie pamietam...
Ciri- ale on jest za mały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja 1/3 cycka w niego nie wsadze:) -
ciri22 wrote:Picja Ty jeszcze nie oddawaj! MOze Ci tak Cycki wystrzela ze bedzie ok
Chyba ze pod biustem duzo za duze....
Hmmm a do tych orzechow dajesz cos jeszcze czy same orzechy? kiedys o tym czytalam ale nie pamietam...
orzechy działają w zasadzie tylko jesli...są wyłącznie orzechy...bo inaczej saponiny nie działają, np z płynem do płukania...czasem dodaję płatków mydlanych, albo aleppo w płynie..a co do zapachu to olejki:) takie do aromaterapiibo orzechy mają charakterysztyczny zapach....i wiesz...trzeba spróbować bo nie kazdy lubi...nie kazdy jest zadowolony...ja je lubie bo wszystko jest MEGA miękkie, zwłaszcza ręczniki bo nienawidze jak sa szorstkie....
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie niestety
ALe u mnie w rodzinie to dopiero po porodze 2 numery do gory ida wraz z mlekiem wiec sie nie zdziwie jak u mnie tak bedzie.
Dlatego kupie jeszcze ze dwa takie wieksze bawelniane, a jak juz rozmiar sie ustabilizuje to zainwestuje w jakis lepszy i ladniejszy. -
Medela ma o babcinym wyglądzie ale naprawdę warto- super trzyma, odciąża kręgosłup, mega szybko schnie i nie odkształca się w praniu a piorę co 2 dni (próbowałam, no cóż..wstęp do laktacji:P)
no i zwiększa się ile potrzebujesz bo jest naprawdę uniwersalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz nie wiem... Nie mam z nia kontaktu mimo ze na fb ja mam... Ostatnio jak sie kontaktowala pisala ze z dzieckiem jest ten sam problem co z poprzednim ktore stracila i potem sie nie odezwala wiec nie wiedzialam czy wszystko tam bylo ok... A tak glupio mi bylo pisac skoro sama sie nie odzywala....
Jakis czas temu pisala na fb ze sa w szpitalu a dzis ze znow ale juz zaznaczona ze porod. Wiec chyba wszystko ok. Napisze do niej jak bedzie po wszystkim. -
nick nieaktualny