Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    One nie musza dzialas. Tylko ulatwiac poślizg ;). Człowiek nie musi sie spinać. A jak jest poszyty to to duuuzo daje;)
    to ja polecam czopki evaq :) sa bezpieczne w ciązy i ogólnie, nie robia poslizgu tylko maja bąbelki...bałam się po przeczytaniu ze musujące i wogóle myśle sobie: jak to tak z szampanem w pupie, ale wcale nie czujesz nic...czekasz 10 minut i ...łup:) polecam:P

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja zapisze zapisze :D chetnie sprobuje, bo przed ciaza mialam mega problemy z wyproznianiem i jak wroci to po ciazy zaraz to bedzie problem....

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo nie powinno...

Zawsze mnie rajcowalo pranie w orzechach. Jak to wychodzi finansowo?

Ja kupuję w hurtowni- trzeba szukać, no cóż- dajesz 5 małych orzeszków i w nich pierzesz 3 razy...no i już:) kupiłam tez eko kule ale lepiej piora orzechy...

Finansowo wychodzi...bez porównania lepiej...piorę od 2 lat na tej samej paczce- kupiłam 4 kg:P

ciri22 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi- przypomniało mi się ze jeszcze na mdłości piłam krople przeciwmdłościowe IMBIFEM....pomagały

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ciążowo porodowo :)) Fajnei tak Was czytać i zapisuję Wasze mądrości- skorzystam jeśli Bóg pozwoli :)

Jutro mam wizytę, zaczynam się denerwować

Wypróbuję, pójdę kupić zaraz do apteki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:51

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi! trzymam kciuki! chcesz stanik ciążowo- porodowy? kupiłam największy ale taki jest ze mogę go sobie na kolana najwyżej ubrać jak mi zimno...z canpola biały...a zresztą...co ja się pytam....i tak nie mam z nim co zrobić...a rozmiaru Ci nie podam bo i po co skoro nijak ma się do tego na pudełku.

Jakby co to polecam staniki Medela (babciowe) i anita (seksi)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:53

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja Ty jeszcze nie oddawaj! MOze Ci tak Cycki wystrzela ze bedzie ok :P Chyba ze pod biustem duzo za duze....

Hmmm a do tych orzechow dajesz cos jeszcze czy same orzechy? kiedys o tym czytalam ale nie pamietam...

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Picja Ty jeszcze nie oddawaj! MOze Ci tak Cycki wystrzela ze bedzie ok :P Chyba ze pod biustem duzo za duze....

Hmmm a do tych orzechow dajesz cos jeszcze czy same orzechy? kiedys o tym czytalam ale nie pamietam...

Ciri- ale on jest za mały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja 1/3 cycka w niego nie wsadze:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:

orzechy działają w zasadzie tylko jesli...są wyłącznie orzechy...bo inaczej saponiny nie działają, np z płynem do płukania...czasem dodaję płatków mydlanych, albo aleppo w płynie..a co do zapachu to olejki:) takie do aromaterapii :) bo orzechy mają charakterysztyczny zapach....i wiesz...trzeba spróbować bo nie kazdy lubi...nie kazdy jest zadowolony...ja je lubie bo wszystko jest MEGA miękkie, zwłaszcza ręczniki bo nienawidze jak sa szorstkie....

ciri22 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaa to inna para kaloszy :P Ja to mam mini cycki :D

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi na szczęście w ciąży nie urosły:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie niestety :P ALe u mnie w rodzinie to dopiero po porodze 2 numery do gory ida wraz z mlekiem wiec sie nie zdziwie jak u mnie tak bedzie.
    Dlatego kupie jeszcze ze dwa takie wieksze bawelniane, a jak juz rozmiar sie ustabilizuje to zainwestuje w jakis lepszy i ladniejszy.

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medela ma o babcinym wyglądzie ale naprawdę warto- super trzyma, odciąża kręgosłup, mega szybko schnie i nie odkształca się w praniu a piorę co 2 dni (próbowałam, no cóż..wstęp do laktacji:P)

no i zwiększa się ile potrzebujesz bo jest naprawdę uniwersalny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:10

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie kupuje najtansze na bazarze :P Ale zapamietam:)

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, ja zmykam bo mi się laptop na łózku grzeje...a na siedząco to...same wiecie- nie bardzo coś teraz;)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TYrzymaj się ciepło i jak coś to pisz do nas. Trzymamy kciuki Ściskam :**

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka rodzi ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo no to ekstra. Spodziewałą się synka czy córeczki?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nie wiem... Nie mam z nia kontaktu mimo ze na fb ja mam... Ostatnio jak sie kontaktowala pisala ze z dzieckiem jest ten sam problem co z poprzednim ktore stracila i potem sie nie odezwala wiec nie wiedzialam czy wszystko tam bylo ok... A tak glupio mi bylo pisac skoro sama sie nie odzywala....

Jakis czas temu pisala na fb ze sa w szpitalu a dzis ze znow ale juz zaznaczona ze porod. Wiec chyba wszystko ok. Napisze do niej jak bedzie po wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na synka czekaja :D

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ