Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak to moj ojciec mowi, na cos trzeba umrzec
Nie wiem czy hormony bo ostatnio nie mam takich napadow, wkurza mnie chyba to wszystko ze firma na mojej glowie, pokoj malej na mojej glowie, a jak pytam co by zrobil zeby bylo ladniej i w ogole zeby rozwiazac problem to on nie wie, prosze go o cos to tak za chwile a potem przypalone jedzenie... eh ma pretensje ze czegos znalezc nie moze a potem sie okazuje ze on ostatni mial to w rekach i nie odlozyl na miejsce... Eh nie wiem czy ja jestem przewrazliwiona czy chlop mi sie popsul... -
nick nieaktualnyOch padłam wczoraj. Czuję się paskudnie gardlor drapie z nosa się leje:/ biję się z myślami czy iść do pracy dziś. Z jednej strony nie wiem czy dam radę wysiedzieć i boję się o bąbla, ale z drugiej jest to akurat dzień strategiczny finansowo, przez nieobecność mogę stracić kasę. Cholera:/
Ciri ja myślę, że nie chodzi o to, że chłop Ci się popsuł tylko zwykle po 2-3 latach związku przychodzą takie kryzysy. U mnie też tak było, a kolejny był przed ślubem. Myślę, że o to chodzi i na pewno przejdzie, ale do roboty i tak trzeba go zaciągnąć. Najlepsza rada jaką dostałam od doświadczonych koleżanek - nie ucz faceta, że go wyręczasz i myślisz za niego! To są święte słowa i działają! Choć trudno je zrealizować dla takich samosiek jak my:) -
nick nieaktualnyMagdziulla ostatni dzien w pracy nic Tobie ani dziecku nie bedzie. Jesli chcesz cos na szybko kup sobie prenalen dla ciezarnych syrop (tak wiem ze duzo cukru i w ogole mozna zrobic taki w domu) i pij. A bedziesz miala weekend to sie podkurujesz.
U mnie to jednak hormony. On sie stresuje i ja nowa sytuacja, wiecie jak to z baba jest. Chce zeby chlop cos zrobil a jak zrobi i jest inaczej jak ona by chciala to sie wkurwia i tak ja mam teraz ze wkurzam wie ze chlop nie czyta mi w myslach.
Skierka wczoraj po 14 urodzila synka
A ja przespalam kolejny dzien.widze ze na diecie zdecydowanie lepiej mi sie spi.
-
nick nieaktualnytroche wczesniej sie urodzil, nie wiem ile, ale zdecydowanie nie widac po nim zeby byl jakims wczesniejszym dzieckiem szczegolnie ze ponad 3kg wazy
Ewi widze ze zdecydowanie ciazowe sny
Ja dzis chyba zadzwonie do tej apteki internetowej i zrobie awanture
A ja witam sie w kolejnym rozpoczatym tygodniu. Jej juz zaraz bede mogla rodzic.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBedziesz miala weekend zeby leniuchowac a maz bedzie Cie obslugiwal w koncu jestes chora a do tego w ciazy!!
Ewi to trzymamy kciuki, na ktora masz wizyte?
Wiecie ze teraz to sie czuje lepiej niz wczesniej? Ta dieta jest mega upierdliwa ale mi sluzy. Tylko strach wywoluje codzienne wchodzenie na wage. Mam tylko nadzieje ze sie nie myli i jak pojde do lekarza nie bedzie plus 10kg -
Magdziulla wrote:Ewi serduszkowa, bo nie pamiętam?
idę do pracy jednak, mam być matką to muszę być odpowiedzialna;)
Do nosa wlewam mgielke zablocka. To taka silniejsza woda morska. Ja tam sporo tego wlewam.
Na gardło dentosept.
Juz kilka razy sue tym wykurowalam -
nick nieaktualny
-
Ciri Dasz mi przepis na te bułeczki?
Madziulla tak serduszkowa. Wizytę mam na 16:30. Także muszę wyjść wcześniej z pracy pojechać do domu pod prysznic i siup na wizytę. Umówiłam się tak żebym cały dzień nie musiała czekaćciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:http://www.dukania.pl/Buleczki-kajzerki-grahamki
Oczywiście nie dawałam vegety a sypala oregano ziola prowansalskie i ostra paprykę
Ewi proszeBaronowa wczoraj wrzucala ten przepisik
Tylko nastepnym razem zrobie buleczki bardziej okragle bo one jakos mega nie rosna i wyszly mi troszke takie placuszki ale i tak mega dobre
Ale do tej 16:30 to i tak bedzie Ci sie dluzyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 09:58
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Smacznego;). Na forum dukana jest Full fajnych przepisów bo laski nieźle kombinuja
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajwspanialsze jest to ze mega szybko sie robi i sa zapychajace a do tego maja smak! Bo ten chleb co ja robilam to niby przepis na bezsolny ja do niego dodalam sporo roznych przypraw ale nadal byl jakis jalowy. A ten jest super.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE tam robi sie tak szybko ze nie ma takiej potrzeby
Chyba bede miala biegunke... kurde boli mnie brzuch okresowo, do tego jeszcze mi nie dobrze i wlasnie czuje sie jakbym co chwile musiala do lazienki leciec... Czyli jak zawsze podczas dajacego w kosc okresu... Juz prawie zapomnialam jak to jest..