Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha.u mnie sie wszystko pokrywa:) według OM, owulacji i USG tak samo.no roznica 4 dni. Czyli 35+1 zostaje:) czyli tak jak liczyli. 2 pelne do donoszonej i mogę rodzic:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choc najchętniej chciałabym od nowa! Jeszcze raz!!!!!!!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci zazdroszcze bo sie w tym nie pogubiesz ;p ja gdzie jestem to nigdy nie wiem ktora date mam podac ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem wszystko oki, pobrał wymaz na posiew i cytologie, serduszko bije pierwszy raz słyszałam ;)) wszystko wporzadeczku, schudłam 2,5 kg wciagu 3 tygodni. CRL 2,42 cm

ciri22, Baronowa_83, Magdziulla lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawal chlopa z tego okruszka!!!!!! Ewi! Super! Cieszę sie ogromnie:). Ja tak cieszyłam sie ze przytylam a w 3 dni znów 1,5 kg mniej:(

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz fotke? Daj fotke jak masz!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi super! Ale fajnie. Wszystko ok się rozwija? Plakałaś?:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko z Bąbelkiem dobrze. nie płakałam bo się śmiałam z lekarzem bo stwierdził że będzie niedobrakiem jak jego mama i żeśmy gadali i śmiali o pierdołach.

f77fd397bd1ac906med.jpg

Magdziulla, ciri22, wiewiórka17, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez nie plakalam :) Noo piekny Bąbelek a jak to moja Ciocia mowi miś Haribo :D Gratulacje.

Kurwa ale zle sie czuje... moj G stwierdzil dzis ze skoro dostal prezent na dzien ojca to mloda sie urodzi w jego urodziny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie:) A bbyłaś sama? Ja zamierzam zabrać męża.
    jak bym chciała, żżeby ten dzień przyszedł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tam tez nie plakalam :) Noo piekny Bąbelek a jak to moja Ciocia mowi miś Haribo :D Gratulacje.

Kurwa ale zle sie czuje... moj G stwierdzil dzis ze skoro dostal prezent na dzien ojca to mloda sie urodzi w jego urodziny...
    A kiedy ma urodziny?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ale fajnie:) A bbyłaś sama? Ja zamierzam zabrać męża.
    jak bym chciała, żżeby ten dzień przyszedł.

No ja byłam sama, mąż po pierwsze był jeszcze w pracy a po drugie stwierdził że będzie wolał pójść jak będzie już przesz brzuch, a nie dopochwowo. Nie bede go ciągnąć na siłe musi sam do tego dojrzeć.

DZięki dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:27

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29 stycznia.

Powiem wam ze teraz w ogole nie sole ale dzis jadlam ryz z curry i stwierdzilam ze doslownie minimalna ilosc dam (normalnie to ja takiej ilosci bym nie poczula jak dalam noo doslownie kilka ziarenek.) a od razu wydalo mi sie mega slone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    No ja byłam sama, mąż po pierwsze był jeszcze w pracy a po drugie stwierdził że będzie wolał pójść jak będzie już przesz brzuch, a nie dopochwowo. Nie bede go ciągnąć na siłe musi sam do tego dojrzeć.

DZięki dziewczyny :)
    Noo to nie wiem czy kolejne bedzie miala przez brzuch... Ja prenatalne mialam jeszcze przez pochwe, ale Picja miala chyba juz przez brzuch.

Moj to byl nawet swiadkiem normalneo badania ze wziernikiem świadkiem i też mogl zajrzec w "głąb" mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ciri wyjdzie Ci to na zdrowie, będzie już miała w nawyku.
    ale myślę, że Ty spokojnie ciążę donosisz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa przyszedl chlop i w 3 minuty mnie wkurwil... Mam taki wstret do bliskosci ze masakra...

ja tam nie wiem kiedy wyjdzie, ale dzis ciaza daje mi mega popalic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma tematu nawet, od razu było logiczne, że chcemy być razem przy tym. Ja już jestem zestresowana przed samą wizytą pewnie będę świeciła z naładowania;)

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez byl:) tak tak. Ja miałam chyba tylko 2 przez pochwę a potem brzuch :)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wezne go na siłe i jeszcze bardziej odststrasze od wizyt bezsensu. Poczekam, toon traci :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz po prostu zapytac lekarza kiedy przez brzuch bedzie. U mnie sie zastanawial czy przez brzuch robic to pierwsze prenatalne ale ostatecznie stwierdzil ze zrobi przez pochwe bo dokladniejsze ale wiem ze wielu dziewczynom robia przez brzuch juz to pierwsze prenatalne.

Ja sie zdecydowalam pojechac na te zakupy do ikei i praktikera... Z jednej strony dobrze ze polazilam z drugiej to byl glupi pomysl...

‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ