Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja tam tez nie plakalam
Noo piekny Bąbelek a jak to moja Ciocia mowi miś Haribo
Gratulacje.
Kurwa ale zle sie czuje... moj G stwierdzil dzis ze skoro dostal prezent na dzien ojca to mloda sie urodzi w jego urodziny... -
Magdziulla wrote:Ale fajnie:) A bbyłaś sama? Ja zamierzam zabrać męża.
jak bym chciała, żżeby ten dzień przyszedł.
No ja byłam sama, mąż po pierwsze był jeszcze w pracy a po drugie stwierdził że będzie wolał pójść jak będzie już przesz brzuch, a nie dopochwowo. Nie bede go ciągnąć na siłe musi sam do tego dojrzeć.
DZięki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:27
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny29 stycznia.
Powiem wam ze teraz w ogole nie sole ale dzis jadlam ryz z curry i stwierdzilam ze doslownie minimalna ilosc dam (normalnie to ja takiej ilosci bym nie poczula jak dalam noo doslownie kilka ziarenek.) a od razu wydalo mi sie mega slone. -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:No ja byłam sama, mąż po pierwsze był jeszcze w pracy a po drugie stwierdził że będzie wolał pójść jak będzie już przesz brzuch, a nie dopochwowo. Nie bede go ciągnąć na siłe musi sam do tego dojrzeć.
DZięki dziewczyny
Moj to byl nawet swiadkiem normalneo badania ze wziernikiem świadkiem i też mogl zajrzec w "głąb" mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusisz po prostu zapytac lekarza kiedy przez brzuch bedzie. U mnie sie zastanawial czy przez brzuch robic to pierwsze prenatalne ale ostatecznie stwierdzil ze zrobi przez pochwe bo dokladniejsze ale wiem ze wielu dziewczynom robia przez brzuch juz to pierwsze prenatalne.
Ja sie zdecydowalam pojechac na te zakupy do ikei i praktikera... Z jednej strony dobrze ze polazilam z drugiej to byl glupi pomysl...