X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Bebzok
    http://zapodaj.net/89bcccc62b887.jpg.html
    Fajny! Malutki i zgrabniutki. Chyba na poczatku wystrzelil a teraz wolniej rosnie?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest fajny bo jeszcze kozaki na stojąco zakładam ;)

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już na siedząco mam problem ;p
    Mam ochote na jakas zapiekanke makaronowa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tego mi trzeba. Właśnie korci mnie, żeby zapytać moją mamę jak ona przechodziła, ale jeszcze za wcześnie. Chociaż nie doczekam do 3 msc, bo mój tata jest w Polsce raz na jakiś czas i będzie w w połowie lutego a potem dopiero na święta, więc chyba powiemy im już w lutym.
    Za pomocą tekiego balonika:http://allegro.pl/balon-foliowy-dzidzius-bobas-narodziny-roczek-m1-i5918553978.html i zdjęciami usg. Może trochę kiczowato, ale tak sobie wymyśliliśmy:)

Baronowa bardzo ładny masz brzuszek i w ogóle widać, że jesteś zgrabna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodaj cos do tego. Np na koncu przywiaz pudeleczko z bucikami czy skarpetkami j bedzie suuuper ;)

U mnie tam takich rzeczy nie bylo bo mama to w sumie moja przyjaciolka wiec jak naszczalam z ekscytacji i przerazenia zadzwonilam do niej ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakis pomysl na zapiekanke bez sera zoltego i mozzarelii?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcemy zapakować w duże pudło, balonik napełniony helem, na sznureczku na końcu, którego będzie zdjęcie usg. Nie będą mieli pojęcia co !może być w pudle, więc będzie 100% zaskoczenia. Już nie mogę się doczekać ich radości:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde znow sie rozkreca bol brzucha jak na @ i mdlosci i bol kregoslupa... co za kicha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Macie jakis pomysl na zapiekanke bez sera zoltego i mozzarelii?
    Ja robię tak kroję kurczaka wszerz na takie kotleciki przyprawiam, na blachę lub naczynie, na to kładę plaster pomidora i mozarelli i do piekarnika. Szybkie i pycha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja robię tak kroję kurczaka wszerz na takie kotleciki przyprawiam, na blachę lub naczynie, na to kładę plaster pomidora i mozarelli i do piekarnika. Szybkie i pycha:)

Oj dopiero zobaczyłam " bez" sorki;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wlasnie bo mi nie wolna sere zoltego, ani plesniowego ani wedzonego, ani fety bo w solance.. wiec musze bez sera :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    noo wlasnie bo mi nie wolna sere zoltego, ani plesniowego ani wedzonego, ani fety bo w solance.. wiec musze bez sera :(
    Kiedyś sobie myślałam z jakiego produktu byłoby mi najtrudniej zrezygnować i to byłby właśnie ser. Uwielbiam ser w każdej postaci. Teraz zrezygnowałam z pleśniowego i fety, ale żółty i mozarellę dalej wcinam.
    Ciri zamiast sera daj jajko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra poszukam sera zoltego z mala zawartoscia soli, do zapiekanki duzo nie jest potrzebne wiec dodam na gore i najwyzej zdjeme z wierzchu ta skorupke i zjem tylko ten co do srodka "wpadnie" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    dobra poszukam sera zoltego z mala zawartoscia soli, do zapiekanki duzo nie jest potrzebne wiec dodam na gore i najwyzej zdjeme z wierzchu ta skorupke i zjem tylko ten co do srodka "wpadnie" :P
    A śmietanę możesz? Zmieszaj jajko ze śmietaną i będzie podobny efekt.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Kiedyś sobie myślałam z jakiego produktu byłoby mi najtrudniej zrezygnować i to byłby właśnie ser. Uwielbiam ser w każdej postaci. Teraz zrezygnowałam z pleśniowego i fety, ale żółty i mozarellę dalej wcinam.
    Ciri zamiast sera daj jajko.
    mnie nawet kanapkowego topionego nie wolno, ale homogenizowany czy bialy w kostce juz tak.. Ale wiadomo, mam przepis licze ile jest na przepis soli i potem dziele na porcje... nie da sie tak calkiem bez soli... choc 2 gramow na dobe nie przekraczam bo inaczej waga w gore i rece i oczy spuchniete

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym dorzuciła do tego brukuła, kurczaka i jakie masz warzywka makaron i gotowe.
    Aż zgłodniałam;)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej soboty ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanapkowy topiony to się akurat nie dziwie. W tym w ogóle jest ser:)? Ja uwielbiam ser. W ciąży jem na potęgę:)! Pleśniowy jadlam caly 2 trymestr. Cp prawda polski i nie smierdzial ale zawsze. Fety nie ale fetopodobne juz tak.jakas mlekowite fetine, arle itp. No i paaaaarmeeeeeezaaaaannn. Moj syn będzie seromaniakiem:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie zafundowalam spacerek, 1,5godzinki co prawda na zakupach ale na swiezym powietrzu bo lazilam po dwoch bazarach ktore mam pod domem :)

kupilam klapki do szpitala, i wiesiolek oraz liscie maliny :) a i znalazlam sklep z pod samym domem z roznymi platkami i makami i udalo mi sie dopiero w 4 sklepie znalezc make przenna razowa, i kupilam cos co sie nazywa przyprawa dla diety bezsolnej :P zobaczymy jak to smakuj ;p

mnie nie bylo a moj G sprzata :D

A i dwie blaszki kupilam najtansze jakie byly ale jedna do serniczka i szarlotki a druga do chlebka (za obie dalam 7zl :P), jak rozmiarowka bedzie dobra do moich starodawnych przepisow kiedys zainwestuje sobie w te sylikonowe :P

Little a co tam u Ciebie? Moze owulacja idzie bo taki skok w przepasc :)

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silikonowe keksowki sa do bani bo sie rozlaza w pieczeniu i nie rośnie do góry tylko w bok. Chyba ze mam jakies lewe:/. Ta przyprawa jest super tylko sa dwie wersje. Jedna jest z cynamonem czy goździkami bleeeeee. Dużo mąk jest w kauflandzie. Firma melvit robi. Nawet z ciecierzycy itp. Orkisz i wszystko. Maja tez super platki z nasionami chia. Albo platki z kaszy quinoa.

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ