Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz jest fajny bo jeszcze kozaki na stojąco zakładam
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i tego mi trzeba. Właśnie korci mnie, żeby zapytać moją mamę jak ona przechodziła, ale jeszcze za wcześnie. Chociaż nie doczekam do 3 msc, bo mój tata jest w Polsce raz na jakiś czas i będzie w w połowie lutego a potem dopiero na święta, więc chyba powiemy im już w lutym.
Za pomocą tekiego balonika:http://allegro.pl/balon-foliowy-dzidzius-bobas-narodziny-roczek-m1-i5918553978.html i zdjęciami usg. Może trochę kiczowato, ale tak sobie wymyśliliśmy:)
Baronowa bardzo ładny masz brzuszek i w ogóle widać, że jesteś zgrabna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChcemy zapakować w duże pudło, balonik napełniony helem, na sznureczku na końcu, którego będzie zdjęcie usg. Nie będą mieli pojęcia co !może być w pudle, więc będzie 100% zaskoczenia. Już nie mogę się doczekać ich radości:)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:noo wlasnie bo mi nie wolna sere zoltego, ani plesniowego ani wedzonego, ani fety bo w solance.. wiec musze bez sera
Ciri zamiast sera daj jajko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:dobra poszukam sera zoltego z mala zawartoscia soli, do zapiekanki duzo nie jest potrzebne wiec dodam na gore i najwyzej zdjeme z wierzchu ta skorupke i zjem tylko ten co do srodka "wpadnie"
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Kiedyś sobie myślałam z jakiego produktu byłoby mi najtrudniej zrezygnować i to byłby właśnie ser. Uwielbiam ser w każdej postaci. Teraz zrezygnowałam z pleśniowego i fety, ale żółty i mozarellę dalej wcinam.
Ciri zamiast sera daj jajko.
-
nick nieaktualny
-
Kanapkowy topiony to się akurat nie dziwie. W tym w ogóle jest ser:)? Ja uwielbiam ser. W ciąży jem na potęgę
! Pleśniowy jadlam caly 2 trymestr. Cp prawda polski i nie smierdzial ale zawsze. Fety nie ale fetopodobne juz tak.jakas mlekowite fetine, arle itp. No i paaaaarmeeeeeezaaaaannn. Moj syn będzie seromaniakiem:)
-
nick nieaktualnyAle sobie zafundowalam spacerek, 1,5godzinki co prawda na zakupach ale na swiezym powietrzu bo lazilam po dwoch bazarach ktore mam pod domem
kupilam klapki do szpitala, i wiesiolek oraz liscie malinya i znalazlam sklep z pod samym domem z roznymi platkami i makami i udalo mi sie dopiero w 4 sklepie znalezc make przenna razowa, i kupilam cos co sie nazywa przyprawa dla diety bezsolnej
zobaczymy jak to smakuj ;p
mnie nie bylo a moj G sprzata
A i dwie blaszki kupilam najtansze jakie byly ale jedna do serniczka i szarlotki a druga do chlebka (za obie dalam 7zl), jak rozmiarowka bedzie dobra do moich starodawnych przepisow kiedys zainwestuje sobie w te sylikonowe
Little a co tam u Ciebie? Moze owulacja idzie bo taki skok w przepasc
-
Silikonowe keksowki sa do bani bo sie rozlaza w pieczeniu i nie rośnie do góry tylko w bok. Chyba ze mam jakies lewe:/. Ta przyprawa jest super tylko sa dwie wersje. Jedna jest z cynamonem czy goździkami bleeeeee. Dużo mąk jest w kauflandzie. Firma melvit robi. Nawet z ciecierzycy itp. Orkisz i wszystko. Maja tez super platki z nasionami chia. Albo platki z kaszy quinoa.