Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto moze masz lewa bo siostra jest zadowolona ze swojej. do kauflandu mam dosc daleko i tylko samochodem bym mogla pojechac, a pod domem mam na bazarze wlasnie taka bude gdzie wlasnie tez jest maka z ciecierzycy (zwrocilam na nia uwage
) i tez rozne takie dziwne :p
ta moja przyprawa jest bez cynamonu. -
nick nieaktualny
-
Może owu się zbliża, a może nie
sprawdzimy w poniedziałek z ginem-przystojniakiem-kłamczuchem. A ta tempka tak pikuje, bo chyba wraca do normalności po HSG. Dzień po czułam się cała rozgrzana jak w gorączce. To pewnie po tych lekach, albo walczyłam z infekcją. Dobrze, że po HSG dają profilaktycznie antybiotyk. Chociaż z drugiej strony to źle, bo nie mogę podlewać endometrium winem
A te małpowe bóle to przepowiadają poród, czy od czegoś innego są? Hmm, dziecko chyba ciśnie na macicę, prawda?
Baronowa, Ty zamiast brzucha to piłkę masz pod bluzką. Chcę tak wyglądać w ciąży jak Ty!
Magdziulla, pomysł z balonikiem: superpodziel się później reakcją rodziców
-
nick nieaktualnyNoo moze masz racje ze dopiero sie stabilizuje po hsg. A antybiotyk jeszcze bierzesz czy juz nie?
Ja to nie wiem od czego sa te bole ale sa wkurzajace (ale posobno normalne na tym etapie) noo i oczysiscie stawianie sie brzucha...z tym mozna zwariowac.
Jutro malujemy lozeczko i przewijak!mielismy dzis ale na swiatlo dzienne juz sie nie zalapalismy a G sprzata cale mieszkanie dzia (troche mu pomagam ale nie ukrywam ze ciezko mi) zebym przed impreza weekendowa miala tylko lekko do ogarniecia a nie generalne porzadki.
-
Ciri. Koniecznie spytaj skąd ma ta keksowke! Moja z tupperware jest do bani:( ogólnie silikon u mnie się nie sprawdza. Może za bardzo jestem przyzwyczajona do pieczenia na kamieniu, w ceramice....moja tesciowa ma piec chlebowy....tam to chleb wychodzi jak marzenie.
-
nick nieaktualnyE tam moja rodzina to tylko mi mowi zebym nie rodzila i pyta jak sie czuje ale nikt nie wpadl na pomysl zeby mi pomoc ;p
A co do keksowki to wlasnie gdzies na jakiejs promocji za grosze. Ona inaczej to by nie kupila i teraz druga taka sama trafic to wiesz jak to jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Hej, podczytuje Was ale brak sił do pisanie, drugi dzień praktycznie śpię.
Powiedzieliśmy z mężem teściowej ze będzi ebabciaw dniu Babci kupliśmy rafaello i się nas pyta z jakiej okazji a mąż na to zea to z jakiej okazji a mąż z okazji dnia babci . Teściowa ooo to bede babcią i mega radość. Tesciowi nic nie mówimy bo ma dłuugi jezyk i wszystkim bedzie o tym gadał. a na razie nie chcemy rozgłosu. tak naprawde jeszcze śiostrze mojego męża powiemy i mojemu bratu( ale jemu to nie wiem jak powiem chyba jeszcze poczekam bo stracili sami dziecko niedawno, czekaja na wyniki badan genetycznych nie chce go dobijać) a reszta osób, znajomi, rodzina dowiedzą się jak bedzie widać. no jeszcze moim przyjaciółka powiem w przyszły weekend się spotkamy - bo tak przez tel nie chciałam mówić. ide spać dalej. spokojnej niedzieli.
Picja teściowa jużpojechaął cxy zostaje na dłuzej?
Ciri myśle ze waga spadnie tylko sól zatrzymała dodatkwo znów wodę
-
Chciałabym zeby została ale jest caly czas aktywna zawodowo i nie wiem czy da rade:( teść na emeryturze ale to nie to co tesciowa:P...mam nadzieje ze przetrzymam ją chociaż do kolejnego weekendu bo z moją mama ogarnely tyle, ze ja tylko leze;)
ewi0808 lubi tę wiadomość