Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz wcae nie wychodzę. Bylam w pracy wczoraj i dostałam silnych skurczy i obfitej mlecznej wydzieliny to się polozylam i leze do dzis. Tylko zagniotlam mięso na kevapcici i czekam aż mnie obsluzą.nasze mamy jadą dzis dzo Ikea. Pretekstem jest kilka bejc do ogródka na wiosnę ale zobaczymy bo ja ikeowych klamotow nie dzierżę. Niech mu tylko cos kupią!
-
nick nieaktualnyEliza a Tobie nie za dobrze - dwie mamusie na usługach?;P jak Ty to zrobiłaś?
Ewi my powiedzieliśmy przyjacielowi męża jeszcze i żałuję, bo on się tak cieszy wczoraj na imprezie nie było innego tematu, a jak się upił to dotykał brzucha i pytał czy kopie. A ja teraz co chwilę mam czarne myśli i jak sobie pomyślę...
U mnie w mieście niestety Ikea dopiero się zaczyna budować. -
nick nieaktualnyBoze ja bym zwariowala. Ja robie w domu wszystko. Poki co mialam tylko jeden napad skurczy. Co prawda z domu tylko na zakupy wychodze ale chodze.
Pamietam jak mialam ze 12 lat i nabilam sie kroczem na rure to tak samo mnie bolalo jak teraz. Cala jedna strone mialam spuchnieta i fioletowa. Teraz czuje sie tak samo ale boli wszystko noo i nic nie jest spuchniete i nie mam siniaka... -
Ha ha ha. Ja cieszę się ze mogę troche poleżeć
do tej pory codziennie na nogach od 5.30 do okolo 1:) dźwiganie.latanie pa pocztę. Do paczkomatu, do kiosków, pakowanie.zawijanie.dostawy. W ciąży odpocznę
zwłaszcza ze 2 tyg po porodzie chce wrócić do pracy to korztstam:) na urodziny męża przeszarzowalam:) ciasta, tort, mięsa...to teraz daję mamusiom sie wiązać. A ze mam cudowna tesciowa i jeszcze cudowniejsza mame- niech sie cieszą
-
nick nieaktualnyFajnie, mojej teściowej też już odbija, no i wydzwania i chwali się wszystkim, a ja nie chciałam tak mówić przed końcem trymestru. Moja mama jeszcze nie wie, dowiedzą się w następny weekend. Chciałam powiedzieć rodzicom po prenatalnych, ale mój tata wyjeżdża na długi czas. I boję się, bo gdyby tfu tfu coś poszło nie tak to nie wiem jak to przeżyją. Muszę wierzyć, że będzie dobrze.
Jak Ty w 2 tyg chcesz wrócić do pracy?
A Twoje mamusie blisko mieszkają?
Ciri ja uważam, że powinnaś się bardziej oszczędzać. -
nick nieaktualnyMoja tesciowa zaraz jak sie dowiedziala o ciazy (a bylo to po drugiej becie) byla w rodzinnych stronach na pogrzebie i wszystkim juz ropowiedziala ze bedzie miala wnucze... I najgorsze ze nic nam nie powiedziala i potem G dostawal jakies telefony z gratulacjami.
A tam oszczedzacPicja wraca do pracy po dwoch tygodniach ja jestem caly czas w pracy
Bo przeciez poza dzieckiem ktos firme musi prowadzic i sciagac klientow, co prawda nie mam paczek do pakowania ale od groma papierkowej roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 11:33
-
Mam nadzieje ze uda mi sie to pogodzić. Nie wyobrażam sobie dluzszej przerwy:( nie ogarne potem:( a jak nie ogarne to się nie wygrzebie. Tesciowa 700 km ode mnie, rodzice 15 km od jakiegoś czasu i wszyscy pracują zawodowo bo maja 50-tke wiec nie będzie ponocy takich typowych babć
-
nick nieaktualnyNoo u mnie pomocy tez nie bedzie, obie babcie pracuja, jedna 55lat druga 45 lat, to nie ma jak zreszta zadna na babcie sie nie czuje
Facet w pracy wiec trzeba teraz jak najdluzej byc na nogach bo i pozniej trzeba szybko wracac do formy
Ja niby mam je blizej ale zadna nie rzuci wszystkiego zeby mi pomagac, zreszta nawet bym nie chciala. Ja zawsze wolalam byc samowystraczalna i niewnawidze byc uzalezniona od rodziny -
A ja od kogokolwiek:) i lubię sama sobie dużo zawdzieczac:) a innym- zawdzięczać dużo emocjonalnie. I przez to jestem szczęśliwym człowiekiem. Bo od innych chce wsparcia, uczuć, emocji...i nauczyłam tego naszych rodzin. Takich gestow.i męża tez. Duzo ludzi wstydzi sie czułości itp
-
nick nieaktualnyNie wiem ja nie znam czegos takiego jak wstyd of czulosci. Dla mnie slowa czy pieniadze nie maja znaczenia dla mnie najwazniejsze sa gesty. Wiec widze ze podobnie.
I tez lubie sobie zawdzieczac cos. Dzieki temu czuje sie wartosciowa w swoich oczach i wiem ze jak bedzie zle to ja i tak sobie poradze. -
nick nieaktualnyWitam w donoszonej ciazy! Od dzis moge rodzic
Bylam wczoraj u siostry G i u mojej mamy pozniej obie powiedzialy ze przez ten tydzien co mnie nie widzialy brzuch mi mega opadl wiec od tego mnie wszystkp boli bo dziecko mam tak na wysokosci pepka, brzuch jest nisko a do przodu wysuniety wiec robia zaklady kiedy urodze.
Juz sie zaczyna dzwonienie i wypytywanie czy juz urodzilam przez dalsza rodzinke;/ dobrze ze sa na tyle madrzy ze do mnie nie dzwonia tylko do naszych mam bo bym zabila.