X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wypralam wszystkie zabawki i zdezynfekowalam te z tworzywa. Wysterylizowaa k butelki i smoczki i elementy laktatora. Kupiłam kosmetyki. Jezu nie wiedziałam ze tak ciężko znalezc te od 1 dnia zycia. W biedronce znazlam świetne bawelniane ściereczki na rolce dla noworodków bo nie chcemy mokrych chusteczek. Bo tydzien niemowląt sie zaczyna od poniedzialku. Musze jeszcze kupic gigantyczne majty do porodu i nie wiem gdzie a targowisko juz nieczynne:)na obiad zrobił mąż zrazy wolowe, a tesciowa upiekla szarlotkę. Poplakala sie biedna jak kupiliśmy jej kanapę do pokoju u nas bo stal pusty a tak na chwilowo swój pokój;)mąż szuka lokalu na pępkowe, ja może wreszcie spakuje torbe do końca.

Do tych które mają dziecko...kiedy srednio dziecko wyrasta z pieluch dwójek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:05

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza to grubo u Ciebie. Ja właśnie się zbieram na imprezę. Taki bal charytatywny dla chorej dziewczynki. Chyba ostatni raz zakładam obcisłą sukienkę, bo cholera ciasno mi;)
    miłego wieczoru!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bieram sie na spotkanie z kumpelami i mysle jak tu kreatywnie wytłumaczyć ze nie pije hehe. Bo na razie nikomu nie mówimy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz ze w poście masz takie postanowienie:P a ze szczęśliwi czasu nie liczą to u Ciebie jest juz jutro i juz masz post:P

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iiii mam łóżeczko;)

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUPER!!! Ciesze sie! I co masz w koncu w zestawie?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko lozko i materac za 180;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to super ;) to cos czuje ze szybciej wszystko przygotujecie i nie bedziecie musieli wszystkiego przygotowywac przed samym porodem ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge nic kupic bo wszyscy krzycza ze nie wolbo, zeby nie zapeszac :( a juz tyle rzeczy wypatrzylam :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Ja nie moge nic kupic bo wszyscy krzycza ze nie wolbo, zeby nie zapeszac :( a juz tyle rzeczy wypatrzylam :D
    Będziesz kupować w 9 miesiącu z wielkim brzuchem? Czy z niemowlakiem na ręku?

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsza rzecz kupilam w drugim trymestrze i to byla komoda. I w polowie ciazy kolejna rzecz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;)

Za mna ciezka noc. Budzilam sie co godzine z powodu bolu krocza, ktory mialam wrazenie z kazda godzina sie poglebial. W koncu od 5 nie spie i zaraz biore sie za ciasto bo dzis w gosci jedziemy.

Milego dnia zycze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Będziesz kupować w 9 miesiącu z wielkim brzuchem? Czy z niemowlakiem na ręku?
    No niby mam odczekac do 2 trymestru :D ale masz racje sprzeciwie sie zabobonom :D po wyplacie zamawiam komode :D i widzialam mega wozek, uzywany ale jak nowy (pojade ogladnac na zywo) za 800 ;) i szukam tez fajnego łozeczka, gdzie kupowalyscie?;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na olx kupilam ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam spadkowy 15 letni ;p
    A wozek na olx uzywany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja już wstałam po imprezie. Wzięłam euthyrox i teraz wyczekuję na śniadanie, bo ssie mnie w brzuchu. Nie miałam najmniejszego problemu, żeby wysiedzieć do 2 na imprezie nic mnie nie mdliło, wszystko mogłam jeść, nic mnie nie bolało, jeśli okaże się, że wszystko ok to to jest najlżejsza ciąża świata.
    Aż bym się ucieszyła gdyby mnie zamdliło.

Baronowa to łóżeczko, które wstawiałaś? Ładne było.
    Basiunia ja też czekam tak conajmniej do 2 trymestru z zakupami, w sumie to nawet z planowaniem zakupów.

Ewi jak imprezka? Nie wygadałaś się? Wy jeszcze nikomu nie powiedzieliście?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty jeszcze nie mow hop bo mozesz miec wyjete z zycia dwa tygodnie tak jak ja a to byl sam poczatek 2 trymestru.

Jezu nie moge siedziec, nie moge chodzic, nie moge stac ani lezec tak mnie boli... Do tego jeszcze pecherz mnie boli jakbym sobie przeziebila... Jakas totalna masakra i bole miesiaczkowe... Mloda sie wierci a ja dzis w ogosci ide... Dobrze ze jade na wies tam swieze powietrze bedzie bo w glowie to mi sie kreci niemilosiernie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj uwierz mi chciałabym teraz, żeby mnie sponiewierało przynajmniej przestałabym się zamartwiać i zastanawiać czy jest ok.

Ciri biedna, a może Ty powinnaś teraz siedzieć na tyłku i się oszczędzać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze cie sponiewiera nie oznacza ze wszystko jest ok. Uwierz mi. I wcale musi oznaczac cos dobrego.

Daj spokoj nie moge siedziec bo jeszcze bardziej boli.

Ciasto w piecu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 10:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak nic nie czuć kompletnie to ciężko uwierzyć, że jest ok. A tak taki wymiocik to taka przypominajka.

To może Ty powinnaś leżeć. Twój gin wie, że tak się źle czujesz?

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ