Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wypralam wszystkie zabawki i zdezynfekowalam te z tworzywa. Wysterylizowaa k butelki i smoczki i elementy laktatora. Kupiłam kosmetyki. Jezu nie wiedziałam ze tak ciężko znalezc te od 1 dnia zycia. W biedronce znazlam świetne bawelniane ściereczki na rolce dla noworodków bo nie chcemy mokrych chusteczek. Bo tydzien niemowląt sie zaczyna od poniedzialku. Musze jeszcze kupic gigantyczne majty do porodu i nie wiem gdzie a targowisko juz nieczynne:)na obiad zrobił mąż zrazy wolowe, a tesciowa upiekla szarlotkę. Poplakala sie biedna jak kupiliśmy jej kanapę do pokoju u nas bo stal pusty a tak na chwilowo swój pokój;)mąż szuka lokalu na pępkowe, ja może wreszcie spakuje torbe do końca.
Do tych które mają dziecko...kiedy srednio dziecko wyrasta z pieluch dwójek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Ja nie moge nic kupic bo wszyscy krzycza ze nie wolbo, zeby nie zapeszac
a juz tyle rzeczy wypatrzylam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Będziesz kupować w 9 miesiącu z wielkim brzuchem? Czy z niemowlakiem na ręku?
ale masz racje sprzeciwie sie zabobonom
po wyplacie zamawiam komode
i widzialam mega wozek, uzywany ale jak nowy (pojade ogladnac na zywo) za 800
i szukam tez fajnego łozeczka, gdzie kupowalyscie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny ja już wstałam po imprezie. Wzięłam euthyrox i teraz wyczekuję na śniadanie, bo ssie mnie w brzuchu. Nie miałam najmniejszego problemu, żeby wysiedzieć do 2 na imprezie nic mnie nie mdliło, wszystko mogłam jeść, nic mnie nie bolało, jeśli okaże się, że wszystko ok to to jest najlżejsza ciąża świata.
Aż bym się ucieszyła gdyby mnie zamdliło.
Baronowa to łóżeczko, które wstawiałaś? Ładne było.
Basiunia ja też czekam tak conajmniej do 2 trymestru z zakupami, w sumie to nawet z planowaniem zakupów.
Ewi jak imprezka? Nie wygadałaś się? Wy jeszcze nikomu nie powiedzieliście?! -
nick nieaktualnyTy jeszcze nie mow hop bo mozesz miec wyjete z zycia dwa tygodnie tak jak ja a to byl sam poczatek 2 trymestru.
Jezu nie moge siedziec, nie moge chodzic, nie moge stac ani lezec tak mnie boli... Do tego jeszcze pecherz mnie boli jakbym sobie przeziebila... Jakas totalna masakra i bole miesiaczkowe... Mloda sie wierci a ja dzis w ogosci ide... Dobrze ze jade na wies tam swieze powietrze bedzie bo w glowie to mi sie kreci niemilosiernie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny