Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliza K.vel Picja wrote:Bo one sa na nfz jak kryteria spelniasz...ukonczone 35, albo zle wyniki kariotypow, albo obciążenia genetyczne w rodzinie itp
-
Magdziulla wrote:Ciri czy Ty brałaś wcześniej wit b6? Bo słyszałam dziś, że niektóre badania powiązują mdłości właśnie z niedoborem b6. A ja od kilku msc brałam duuużo b6, bo rodzinna mi kazała na niskie leukocyty. Hmm może to moja zagadka:)
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri a jak tam Twoje krocze?
boli dalej?
-
nick nieaktualnyPatrzcie co jedna z dziewczyn na marcowmach dzis dostala na konsultacji w szpitau
nikt nie wie czemu takie wytyczne i czemu maja sluzyc. Moze ma ktos pomysl?
A ja czosnek i imbir do kazdego obiadu dodaje ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUderzenia też mam od zawsze jako spadek po mamie z nadciśnieniem.
Ciri to dobrze, że się nie czujesz, bo jeszcze nie Twój czas.
A mi od kilku dni ustał głód, wcześniej ciągle byłam głodna po godzinie od obiadu, a teraz muszę pamiętać, że muszę zjeść. I na nic nie mam ochoty, właśnie kombinuję co zjeść na kolację. -
nick nieaktualnyBylam pod prysznicem. Oparlam glowe na kafelkach i sama nie wiedzialam co chce czy ciepla czy zimna wode czy cos... Jest mi mega zle... Kurwa... Nie moge sobie poradzic...
Ja tez tak mialam ze na poczatku ciazy wpieprzalam co chwile cos a potem prawie w ogole bym nie jadla... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już nie śpię, ale humoru też nie mam. Wydaje mi się, że objawy mi przeszły, kurczę mam nadzieję, że po pierwszym trymestrze w końcu odetchnę.
Ja dziś idę na taki bal charytatywny. Muszę się ogarnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:37
-
nick nieaktualnyNo muszę, muszę nie wiem którą kieckę założyć. Czy mała czarna urocza kobietka czy mała czarna sexi kocica;)
Ewi gratulacje ja już nie mogę się doczekać kiedy doczołgam się do tego etapu co Ty, w moim przypadku dosłownie doczołgam.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhoj
ja jeszcze w lozeczku
wypilam kakao tak mnie ssalo, humor mam super (na razie)
po poludniu idziemy na kinder bal rocznej chrzesnicy męza:D i zastanawiam sie czy ugotowac sobie obiad czy skusic sie na imprezowe przekaski jakies krokiety kaszanki