X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Bo one sa na nfz jak kryteria spelniasz...ukonczone 35, albo zle wyniki kariotypow, albo obciążenia genetyczne w rodzinie itp
    Albo lekarz który uznaje, ze powinni je robic kazdej kobiecie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ciri czy Ty brałaś wcześniej wit b6? Bo słyszałam dziś, że niektóre badania powiązują mdłości właśnie z niedoborem b6. A ja od kilku msc brałam duuużo b6, bo rodzinna mi kazała na niskie leukocyty. Hmm może to moja zagadka:)
    Różnie kobiety maja różnie. Ba dwie różne ciaze to zupełnie inny przebieg. Z Tadkiem kilka razy mnie zmuliło i tyle. Teraz cochwile witalam sie z kibelkiem. W pierwszej ciazy nie bralam witamin

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama o te badania pytałam, wiec to nie tak ze wpycha na siłe

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ciri a jak tam Twoje krocze?:) boli dalej?
    Boli. W ogole poskakalam na pilce wiec czulam normalnie jak mi na szyjke uciska w srodku. Mam wrazenie ze brzuchol mam nizej chociazby dlatego ze juz dno macicy mi sie nie odznacza pod samymi cyckami tylko takie kilki mam nizej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie co jedna z dziewczyn na marcowmach dzis dostala na konsultacji w szpitau o.O nikt nie wie czemu takie wytyczne i czemu maja sluzyc. Moze ma ktos pomysl?

1zqenaq.jpg

A ja czosnek i imbir do kazdego obiadu dodaje ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja przeczuwam chlopaka, ale nie ma dla mnie znaczenia płeć.

Ciri może jakieś powiązanie ze znieczu!eniem.

A Ty faktycznie możesz wcześniej urodzić, ale trzymaj tam jeszcze nogi razem. Niech Mała rośnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie nie czuje na kobiete ktora mialaby niebawm rodzic. Chcialabym ale jednak zadnych zmian nie ma...

W niedziele ide na impreze z dala od domu ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest mi zle... Nie mogw sobie miejsca znalezc... Masakra... Nie lubie tqkiego stanu, do tego mam uderzenia goraca... Juz leze nago i modle sie zeby mi bylo lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uderzenia też mam od zawsze jako spadek po mamie z nadciśnieniem.
    Ciri to dobrze, że się nie czujesz, bo jeszcze nie Twój czas.

A mi od kilku dni ustał głód, wcześniej ciągle byłam głodna po godzinie od obiadu, a teraz muszę pamiętać, że muszę zjeść. I na nic nie mam ochoty, właśnie kombinuję co zjeść na kolację.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam pod prysznicem. Oparlam glowe na kafelkach i sama nie wiedzialam co chce czy ciepla czy zimna wode czy cos... Jest mi mega zle... Kurwa... Nie moge sobie poradzic...

Ja tez tak mialam ze na poczatku ciazy wpieprzalam co chwile cos a potem prawie w ogole bym nie jadla...

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większość tego co wymienili ma dziaanie rozrzedzajace krew. Może to o to chodzi. O zaburzenia krzepliwości. Ze badania będą niemiarodajne. Albo ze krwawienie gorsze

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm moze tak... Leki to ja rozumiem ale wlasnie ten imbir i czosnek mnie dosc zdziwily.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czosnek obniźa ciśnienie.

2r8rqps6ohlhosuf.png

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie. Tu nawet piszą ze nie wolno go spożywać tydzien przed operacja bo rozrzedza krew:
    https://portal.abczdrowie.pl/wlasciwosci-czosnku

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawac lenie!!!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie śpię, ale humoru też nie mam. Wydaje mi się, że objawy mi przeszły, kurczę mam nadzieję, że po pierwszym trymestrze w końcu odetchnę.

Ja dziś idę na taki bal charytatywny. Muszę się ogarnąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:37

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla z akcentem na ogarnąć:P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już o 7 wstałam ale szkoda cokolwiek pisać humopr mam nędzny i najchetniej bym zabiła niektórych.

Witam w 12 tygodiu

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No muszę, muszę nie wiem którą kieckę założyć. Czy mała czarna urocza kobietka czy mała czarna sexi kocica;)

Ewi gratulacje ja już nie mogę się doczekać kiedy doczołgam się do tego etapu co Ty, w moim przypadku dosłownie doczołgam.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj :D ja jeszcze w lozeczku :D wypilam kakao tak mnie ssalo, humor mam super (na razie):D po poludniu idziemy na kinder bal rocznej chrzesnicy męza:D i zastanawiam sie czy ugotowac sobie obiad czy skusic sie na imprezowe przekaski jakies krokiety kaszanki :D

‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ