Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
imprezowe przekąski. Heh
nie ograniam tego wszedzie mam podane ze pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 21.11.2015 a a więc trzeci miesiąc kończy się 20 lutego. ale bella i wszystko inne pokazuje mi ze to 12 tydzień.
skoro zakładając ze miesiąc ma 4 vtygodnie to 4*3=12. o co w tym lata ?
-
nick nieaktualnyJa to tez zauwazylam i gdzies wyczytalam ze liczy sie tygodnie zarodka czyli od owu jesli chodzi o miesiace. Ale nie jestem pewna bo potem sie w to nie zaglebialam
Ja nie spie od 5 wlasnie zjadlam sniadanie i jade z G zaraz do kolegi ogladac dom ktory buduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:13
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:imprezowe przekąski. Heh
nie ograniam tego wszedzie mam podane ze pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 21.11.2015 a a więc trzeci miesiąc kończy się 20 lutego. ale bella i wszystko inne pokazuje mi ze to 12 tydzień.
skoro zakładając ze miesiąc ma 4 vtygodnie to 4*3=12. o co w tym lata ?. Przy trzech miesiącach to sie robi 13 tygodni
A leci ci teraz 12 tydzien bo 11 skonczylas i jesteś w 12.
Ja jestem w 27 bo 26 za mną i 27 w trakcieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:20
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja licze;) kazda ma swój sposób
Skoro termin mam 10 maja to liczę od tego.
10 lutego zaczynam ostatnia prostą -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja w poniefzialek 38tc zaczynam...
Juz sama koncoweczka... -
nick nieaktualnyWypluj to slowo!
Jest tylko jeden plus tego ze by siedziala do 42. Zwolnieni bysmy byli ze swiat ;p
Uwaga tekst mojego faceta: "zlaz ze mnie grubasie! Dziecko mnie tlucze po jajach!"
Noo padlam ;p oczywiscie nie chodzilo o seks a wszystko w zartach a ja prawie sie przeturlalam pod lozko ze smiechu -
Moj mnie ostatnio pidsumowala po seksie, ze ciezka juz jestem. Dobrze ze po a nie w trakcie. Bo by się źle skończyło
Kurde zaczyna się zgaga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo moj mi juz mowi ze na gorze nie moge byc bo nie dosc ze ciezka jestem to jeszcze mowi ze nie moze patrzec jak dziecko sie wierci...
Kurde ja to mam mega ochote na seks ale cos nam ostatnio nie wychodzi... ;/
Baronowa tobie sie zaczyna zgaga a ja od miesiaca nie mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:43
-
ewi0808 wrote:imprezowe przekąski. Heh
skoro zakładając ze miesiąc ma 4 vtygodnie to 4*3=12. o co w tym lata ? -
nick nieaktualny