Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi nie stresuj się, poczekaj do wizyty
mi lekarka powiedziała, że to badanie to i tak tlyko 70% szans na urodzenie zdrowego dziecka,99,9% dają testy inwazyjne, na które ciagle namawia mnie szefostwo, ale jak nie będę miała wskazań z usg i PAPY to nigdzie się nie wybieramjesteśmy młode trzeba być dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:04
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie. Czytałam gdzies dzis artykuł. Ktos pisal ze miał Male ryzyko i urodzil dziecko chore a jej matka zaszla w ciaze późno, duże ryzyko i dziecko zdrowe. To loteria. Ale zawsze można sie przygotować psychicznie. Ewi. Co ma byc zle:) takie mdlosci to tylko zdrowa ryba może wydać
.
Super ze staniki Wan sie spodobaly. Calkiem fajny sklep. Bez problemu wymieniają. Właśnie pakuje koszulki i juro odesle bo za wielkie sa:(.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBralam i na poczatku na mdlosci mi pomagla a potem jak mialam miec to mialam.
Witamina b6 i magnez na mdlosci pomaga. Ale mnie pomoglo w pierwszych tygodniach potem bralam a i tak wymiotowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wielu znajomych gdzie byl chlopak a baby rzygaly cala ciaze albo przynajmniej polowe wiec yo tak nie dziala.
Tez mam wiele znajomych ktore nic nie braly oprocz kwasu i tez nigsy nie wymiotowaly w ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny