X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to mnie denerwuje. U mnie wszyscy wiedza ze 19-ego a le dzwonią i mówią: To Ty jeszcze nie urodzilas? To jest takie wkurzające!

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 8 lutego 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym brzuchem różnie bywa. Ja mam brzuch bardzo nisko od kiku tyg:( 2-3 a objawów naturalnego zero:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja wiem ze roznie. Mnie brzuch wczesniej tez opadl tez ze 2 tygodnie temu jak nie wiecej (miedzy wizyta 11stycznia a 29stycznia) tez mama zauwazyla ze juz mam nizej brzuch a teraz jak bylam powiedziala ze juz opadl mi do kolan przez ten tydzien i juz jest w zupelnie innej pozycji.

Np mojej mamie i mojej cioci oparl tak nisko dzien przed porodem w obu ciazach a ja juz z kilka dni mam go tak niesko bo nawet mloda ma nogi i pupe na wydokosci pepka mojego i juz mnie nie kopie po zebrach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 07:17

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maly nisko ale to mu niestety w kopaniu po żebrach nie przeszkadza:( podobno ja mamę kopalam po żebrach jeszcze dzień przed wiec mam nadzieje ze może chociaż maly przestanie tak jak u Ciebie. Ale ogólnie on grzeczny. Ruchliwy ale j a kos specjalnie nie meczyl mnie bolesnymi kopniakami w narządy itp.

P.s. Wdzieczny wzrok teściowej gdy pokazałam jej cisnieniową myjkę, gdy rozpędzała sie do szorowania fug dumnie dzierżąc w dłoni szczoteczkę do zebow- bezcenny :)

ewi0808, ciri22 lubią tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. odebrałam dziś pozostałe wyniki wszystko w normei hiv- ujemny toxo nieobecna, TSH1,59 uIU/ml
    Hcv nieobecna

Tylko w morfologi Neut 5,2tys/ul a normy to 2,5-5,0

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norma dla ciezarnej to 8tys

"Neutrofile w ciąży
    U kobiet spodziewających się dziecka zbyt niski poziom neutrofilów może sugerować m.in. przebycie ciężkiej infekcji bakteryjnej, zakażenie grzybicze albo niedobór witaminy B12 lub kwasu foliowego - niezbędnego u kobiet w ciąży. Z kolei podwyższony poziom granulocytów obojętnochłonnych w ciąży nie musi od razu wskazywać na chorobę. Podwyższona liczba neutrofilów jest naturalna w trzecim trymestrze ciąży i wynika z fizjologicznych zmian, jakie zachodzą w organizmie ciężarnej."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:56

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naturealna w tzrecim trymestrze a aj jestem w pierwszym

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ty masz 5 a norma to 8tys dla ciezarnej. Wiec miescisz wie w normie.

5tys to dla osob nie bedacych w ciazy. Choc zrodla podaja ze tez do 8 tys fla osob nie bedacych w ciazy to i tak nie jest powod do niepokoju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:12

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi! Uspokój się:) wszystko jest w porządku a Male odskoki zawsze są:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie smoczki polecałyście?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tylko sie pytam :)

A klient mnei z rana wkurwił wyjebałam go zbiura skończony idiota będzie mnie straszył adwokatem heheh

Normalnie dalam mu wypowiedzenie bo typ robi przekrety a my nie chcemy problemów itp szkoda nerwów. A tym jak tak można i wogole to cuda że klientowi ie chce się prowadzić księgowości darł się w niebogłosy potem przyszli klienci inni a ten dalej napierdala ze jestem nie normalna ze pójdzie do adwokata że z nim się tak nei robi ze jeszcze nam pokaże. a ja mu na to ze proszę wyjść bo zadzwonie po policje jak dobrowolnie nie opuści biura a i że groźby też są karalne a my mamy świadków heh. i poszedł ciul skońćzony

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam okragle w ksztalcie sutka, takie mam do butelki i uspokajacze. Czy sie sprawdza zobaczymy. A poniewaz moj G chce dosc czesto mloda karmic zeby nie bylo problemu gdy z nim zostanie to szybko je przetestujemy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja mam okragle w ksztalcie sutka, takie mam do butelki i uspokajacze. Czy sie sprawdza zobaczymy. A poniewaz moj G chce dosc czesto mloda karmic zeby nie bylo problemu gdy z nim zostanie to szybko je przetestujemy.
    ale jaki model konkretnie, to sobie zerknę w necie.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    08022016.jpg

ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ładnie to wyglada :) czyli znalazlo sie miejsce dla kolejnego syna? :P
    Widze ze syn zadowolony z tego ze bedzie starszym bratem? :)

ja mam takie smoczki:
    http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/384
    te do zwyklych butelek.

http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/381
    i jeden mam taki do butelki ktora dostalam.

I tez taki ksztalt mam tych uspokaczy.

Ewi wspolczuje klinci to sa czasem debile.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:45

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz tam tylko stoi. będzie stało w sypialni koło łożka. Wstępnie wymyśliłam jak poprzestawiać do remontu.
    Złozyłam, żeby sprawdzić czy wszystko ok. No i jedna śroba jest wyrobiona. Muszę do firmy napisać

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ze cos wymyslisz :)

A to jakies inne sruby sa w tym lozeczku, ze az do firmy musisz pisac?

Edit: wczoraj przywiozlam ten wspanialy ser bialy co ostatnio dostalam od siostry G... mniam mniam mniam, sniadanko PYCHA!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:51

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tm sie ciesze nic nam nie zrobi, a spokojnie bede spać

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to niezlych rzeczy dowiedzielismy sie o tym gosciu co nam kase wisi od wakacji, wiec cos czujemy ze beda przeprawa, ale tez sie cieszymy ze sie pozbylismy problemu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mowilam ze cos wymyslisz :)

A to jakies inne sruby sa w tym lozeczku, ze az do firmy musisz pisac?

Edit: wczoraj przywiozlam ten wspanialy ser bialy co ostatnio dostalam od siostry G... mniam mniam mniam, sniadanko PYCHA!!!
    takie nietypowe - wkręt z oczkiem na końcu, co trzyma dno

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ