Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA to ja wiem ze roznie. Mnie brzuch wczesniej tez opadl tez ze 2 tygodnie temu jak nie wiecej (miedzy wizyta 11stycznia a 29stycznia) tez mama zauwazyla ze juz mam nizej brzuch a teraz jak bylam powiedziala ze juz opadl mi do kolan przez ten tydzien i juz jest w zupelnie innej pozycji.
Np mojej mamie i mojej cioci oparl tak nisko dzien przed porodem w obu ciazach a ja juz z kilka dni mam go tak niesko bo nawet mloda ma nogi i pupe na wydokosci pepka mojego i juz mnie nie kopie po zebrach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 07:17
-
Moj maly nisko ale to mu niestety w kopaniu po żebrach nie przeszkadza:( podobno ja mamę kopalam po żebrach jeszcze dzień przed wiec mam nadzieje ze może chociaż maly przestanie tak jak u Ciebie. Ale ogólnie on grzeczny. Ruchliwy ale j a kos specjalnie nie meczyl mnie bolesnymi kopniakami w narządy itp.
P.s. Wdzieczny wzrok teściowej gdy pokazałam jej cisnieniową myjkę, gdy rozpędzała sie do szorowania fug dumnie dzierżąc w dłoni szczoteczkę do zebow- bezcennyewi0808, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNorma dla ciezarnej to 8tys
"Neutrofile w ciąży
U kobiet spodziewających się dziecka zbyt niski poziom neutrofilów może sugerować m.in. przebycie ciężkiej infekcji bakteryjnej, zakażenie grzybicze albo niedobór witaminy B12 lub kwasu foliowego - niezbędnego u kobiet w ciąży. Z kolei podwyższony poziom granulocytów obojętnochłonnych w ciąży nie musi od razu wskazywać na chorobę. Podwyższona liczba neutrofilów jest naturalna w trzecim trymestrze ciąży i wynika z fizjologicznych zmian, jakie zachodzą w organizmie ciężarnej."Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:56
-
nick nieaktualnyAle Ty masz 5 a norma to 8tys dla ciezarnej. Wiec miescisz wie w normie.
5tys to dla osob nie bedacych w ciazy. Choc zrodla podaja ze tez do 8 tys fla osob nie bedacych w ciazy to i tak nie jest powod do niepokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:12
-
tak tylko sie pytam
A klient mnei z rana wkurwił wyjebałam go zbiura skończony idiota będzie mnie straszył adwokatem heheh
Normalnie dalam mu wypowiedzenie bo typ robi przekrety a my nie chcemy problemów itp szkoda nerwów. A tym jak tak można i wogole to cuda że klientowi ie chce się prowadzić księgowości darł się w niebogłosy potem przyszli klienci inni a ten dalej napierdala ze jestem nie normalna ze pójdzie do adwokata że z nim się tak nei robi ze jeszcze nam pokaże. a ja mu na to ze proszę wyjść bo zadzwonie po policje jak dobrowolnie nie opuści biura a i że groźby też są karalne a my mamy świadków heh. i poszedł ciul skońćzony
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mam okragle w ksztalcie sutka, takie mam do butelki i uspokajacze. Czy sie sprawdza zobaczymy. A poniewaz moj G chce dosc czesto mloda karmic zeby nie bylo problemu gdy z nim zostanie to szybko je przetestujemy.
-
nick nieaktualnyBaronowa ładnie to wyglada
czyli znalazlo sie miejsce dla kolejnego syna?
Widze ze syn zadowolony z tego ze bedzie starszym bratem?
ja mam takie smoczki:
http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/384
te do zwyklych butelek.
http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/381
i jeden mam taki do butelki ktora dostalam.
I tez taki ksztalt mam tych uspokaczy.
Ewi wspolczuje klinci to sa czasem debile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:45
-
teraz tam tylko stoi. będzie stało w sypialni koło łożka. Wstępnie wymyśliłam jak poprzestawiać do remontu.
Złozyłam, żeby sprawdzić czy wszystko ok. No i jedna śroba jest wyrobiona. Muszę do firmy napisać -
nick nieaktualnyMowilam ze cos wymyslisz
A to jakies inne sruby sa w tym lozeczku, ze az do firmy musisz pisac?
Edit: wczoraj przywiozlam ten wspanialy ser bialy co ostatnio dostalam od siostry G... mniam mniam mniam, sniadanko PYCHA!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:51
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mowilam ze cos wymyslisz
A to jakies inne sruby sa w tym lozeczku, ze az do firmy musisz pisac?
Edit: wczoraj przywiozlam ten wspanialy ser bialy co ostatnio dostalam od siostry G... mniam mniam mniam, sniadanko PYCHA!!!