Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam palmersa ale musiałam odstawić bo mi tak pory pozapychal ze szok:( zamienilam na olejek hippa. Jest super! Baronowa z tą listą to się wstrzelilas...akurat rzucam wyrazami ze wydalam 500 zl a i tak brakuje...
Świetne testy pieluch znajdziesz na youtube -
nick nieaktualnyNie. Bylam pod prysznicem. Leze juz w pizamce. Ale poniewaz przed pojsciem pod prysznic cisnienie mialam dosc wysokie. Czekam teraz godzinke lezac sobie, znow zmierze cisnienie i bede przez ta godzinke rhchy liczyc.
Jak to z nimi jest? Ze jak sie poloze to powinnam w godzine te 10 ruchow naliczyc czy jak?
-
nick nieaktualny
-
Eliza K.vel Picja wrote:Super co:)
I nie wiem jak to jest z ruchami bo mój maly ma tylko jeden dziennie
Tez nie wie. Jak to z tymi ruchami jest. Ja srednio czuję. Jak sie skupie to czuję. A czasem pól dnia nie zwracam uwagi. Albo jak leże to widz ale za bardzo nie czuję. Jakos chyba Malo wrazliwa jestem -
nick nieaktualnyJa wlasnie mam to samo ze czesto nie czuje a widze albo dopieto jak reke poloze to czuje.
Dlatego teraz jak zwroce uwage ze mniej sie rusza to klade sie z reka na bezuchu i wsluchuje sie w richy bo tak to czasem mam wrazenie ze w ogole sie nie rusza a ona sie kreci a ja jej nie czuje po prostu. Ale dzis to sie wsluchiwalam w swoje cialo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę Ciri, że nie urodziłaś przez noc? To dobrze, trzymaj tam jeszcze:)
mnie w nocy obudził dziwny ból z boku i też nie mogłam spać, ale nie wpadłam na pomysł, że dwie zaawansowane zamiast chrapać mogą tu pisać
oby do weekendu w końcu się wyśpię! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde znow smnie spalam. 2,5godziny tylko.... Mloda sie wiercila, bol miesiaczkowy przeszedl a potem wrocil po kilku godzinach i tyle.
Wiecie czego zaczelam sie bac? Naczytalam sie ze niektore porody zaczynaja sie bez typowych objawow czyli nie odchodzi czop ani wody noe odchodza i trzeba ufac swojej intuicji bo skircze ktore prowadza do rozwarcia potrafia nie byc bolesne tylko zwyklym napinankem brzucha a jakies tam praedziwe objawy moga zaczac sie dopiero pod sam koniec pierwszej fazy porodu....
I wez tu czlowieku wiedz ze to juz.... Aaaaa ja poprosze instrukcje dla blondynek. Najpierw czop, potem wody, potem skurcze...
Madziulla nie stresuj siebedzie dobrze
pamietaj ze juz jestes na ostatniej prostej do swojego bobasa