X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o nim duzo slyszałam. Można go od pierwszego trymestru i na cycole? I jeszcze napisz mi gdzie go kupowałaś w aptece?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Rossmanie
    Mozna w pierwszym trymestrze i na cycki tez

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!. To czas zakupić. Ciri pojechałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 20:27

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam palmersa ale musiałam odstawić bo mi tak pory pozapychal ze szok:( zamienilam na olejek hippa. Jest super! Baronowa z tą listą to się wstrzelilas...akurat rzucam wyrazami ze wydalam 500 zl a i tak brakuje...

Świetne testy pieluch znajdziesz na youtube

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Bylam pod prysznicem. Leze juz w pizamce. Ale poniewaz przed pojsciem pod prysznic cisnienie mialam dosc wysokie. Czekam teraz godzinke lezac sobie, znow zmierze cisnienie i bede przez ta godzinke rhchy liczyc.

Jak to z nimi jest? Ze jak sie poloze to powinnam w godzine te 10 ruchow naliczyc czy jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha Liwia ma pierwszy raz czkawke ;D wypilam cala szklanke wody duszkiem ;p

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super co:)? Moj ma od 2 miesięcy kilka razy dziennie. Nawet po pól godziny:)

I nie wiem jak to jest z ruchami bo mój maly ma tylko jeden dziennie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 21:58

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Super co:)

I nie wiem jak to jest z ruchami bo mój maly ma tylko jeden dziennie
    Ale co ma jeden dziennie?

Tez nie wie. Jak to z tymi ruchami jest. Ja srednio czuję. Jak sie skupie to czuję. A czasem pól dnia nie zwracam uwagi. Albo jak leże to widz ale za bardzo nie czuję. Jakos chyba Malo wrazliwa jestem ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie mam to samo ze czesto nie czuje a widze albo dopieto jak reke poloze to czuje.

Dlatego teraz jak zwroce uwage ze mniej sie rusza to klade sie z reka na bezuchu i wsluchuje sie w richy bo tak to czasem mam wrazenie ze w ogole sie nie rusza a ona sie kreci a ja jej nie czuje po prostu. Ale dzis to sie wsluchiwalam w swoje cialo.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, spisz?

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... Cos czuje ze bede miala taka sama wspaniala noc co wczoraj... ;/ nie moge usnac a jestem padnieta...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Javtez nie mogę spać, a jutro glukoza

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh to nie dobrze... Ale chyba minimum 3 godziny snu powinny byc? Potem do pracy czy jeszcze masz wolne?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wolne. W pon ide do pracy. Ale tylko na 3 tygodnie

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chociaz odespisz jakby co... U was juz ferie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak teraz czujesz?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Ciri, że nie urodziłaś przez noc? To dobrze, trzymaj tam jeszcze:)
    mnie w nocy obudził dziwny ból z boku i też nie mogłam spać, ale nie wpadłam na pomysł, że dwie zaawansowane zamiast chrapać mogą tu pisać;)
    oby do weekendu w końcu się wyśpię!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) u mnie nic nowego czekam na hsg za tydz w czwartek. Boje się jak jasna cholera.... Ciri co tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde znow smnie spalam. 2,5godziny tylko.... Mloda sie wiercila, bol miesiaczkowy przeszedl a potem wrocil po kilku godzinach i tyle.

Wiecie czego zaczelam sie bac? Naczytalam sie ze niektore porody zaczynaja sie bez typowych objawow czyli nie odchodzi czop ani wody noe odchodza i trzeba ufac swojej intuicji bo skircze ktore prowadza do rozwarcia potrafia nie byc bolesne tylko zwyklym napinankem brzucha a jakies tam praedziwe objawy moga zaczac sie dopiero pod sam koniec pierwszej fazy porodu....

I wez tu czlowieku wiedz ze to juz.... Aaaaa ja poprosze instrukcje dla blondynek. Najpierw czop, potem wody, potem skurcze...

Madziulla nie stresuj sie ;) bedzie dobrze ;D pamietaj ze juz jestes na ostatniej prostej do swojego bobasa ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Hej dziewczyny :) u mnie nic nowego czekam na hsg za tydz w czwartek. Boje się jak jasna cholera.... Ciri co tam u Ciebie?

Wszystko będzie dobrze, badanie a potem od razu się napewno uda :))

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ