Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie to ja jestem po kilku kupach (ale normalnych) i mam wrazenie ze dalej mi sie chce. Brzuch boli okresowo i nic poza tym. Ogolne samopoczucie zle. Dziecko cos tam sie rusza ale malutko. Raczej nie czuje sie jakbym mialw rodzic;p predzej na grype zoladkowa. ;p
Popekaly mi naczynka od tych wizyt w kibelku ;/
Kurde a wiecie co mnie najbardziej wkurza? Ze wielokrotnie nerka mnie juz bolala a w takich momentach jak ten nie wiem czy mnie boli nerka czy kregoslup...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnadlam obiad pol godziny temu. Mloda sie nie odezwala, za to wzmozyly sie bole miesiaczkowe i znow zaliczylam kibelek. Czekam do godziny od poailku i ide pod prysznic. Zaczne sie ogarniac siebie i kilka rzeczy dopakuje (takie jak kapcie i ciuchy dla G) i w ogole tak zeby byly gdyby chcieli mnie zostawic. L Troche mi to zajmie jak nic sie nie zmieni to pojade zeby uspokoic siebie i pewnie obudzic dziecko tak jak ostatnio.
-
nick nieaktualnyPo godzinie od zjedzenia naliczylam 3 ruchy wiec wykonalam masaz brzuszka taki z lekkimi uciskami i obudzilam mala. Wiec troche sie powiercila i chyba znow poszla spac.
Na razie chyba sobie daruje jazde gdziekolwiek choc G nie daje mi zyc...
Wydzielin zadnych nie mam z pochwy, nic sie nie saczy ani zadnego czopa nie widac wiec mysle ze to tylko bol miesiaczkowy i kregoslupa a mloda ma tak jak ka masakryczny dzien.
Pojde aie chyba zaraz umyc i postaram sie zdrzemnac bo po dzisiejszej nocy to czuje sie fatalnie.
Baronowa patrzylam za tymi testami pieluch dla Ciebie (oczywiscie mialo to miejsce wczoraj i zapomnialam Ci napisac) alr chyba juz wykasowalam te stronki z przegladarki bo nie znalazlam ich zapisanych.
A co do listy wyprawkowej to jaka chcesz? Takie typowe leki ktore teraz kupowalam czy taka zr smoczkami i innymi rzeczami co w gamini kupowalam? -
nick nieaktualny
-
takie cudeńko kupiłam mężowi na walentynki
http://www.karmello.pl/pl/zestawy-czekoladek-na-walentynki--czekoladki-na-walentynki/711/zestaw-kocham-cie/ -
Ciri, na twoim miejscu bym pojechała może, zrobią ci ktg, i obejrzy cię lekarz. Może jednak się zaczyna. a jak nie to cię puszczą
-
nick nieaktualny