Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zreszta mam zamiar iść w minimalizm
Nie wiem co mam ciuszkach to ciuszków nie kupie. Butelki może i tetre. W sumie nie wiem co jeszcze z Tesco. Przewijalow pewnie nie przecenia. A wiem co fajna wanienke widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potem zalezy czy lubisz gadżety czy nie.
Ja nie lubię i mi nic z tego nie bylo potrzebne. Jedyna moja fanaberia to monitor oddechu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚmieję się z tego. Ja raczej nie dam się zwariować, wolę zainwestować w dobry wózek i takie rzeczy, które dla następnego dziecka się przydadzą jeszcze. Ale jak przyjdzie co do czego...
poza tym babcie bedą szalały:)
moja mama w sierpniu przechodzi na emeryturę, więc będzie się działo;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Baronowa a to prawda, że monitor oddechu nie ma sensu przy kocie?
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie tak jak piszesz Ciri. Chyba ze wynaleźli takie które są faktycznie na oddech czule. Ale to ie slyszalam. Pani gadżet Ibiszowa robila test w jednym z poprzednich sezonów i tam wypatrzylismy nasz na dwie plytki. Tylko teraz szukamy plytek pilsniowych bo to musi byc usztywnione z 2,stron i musimy kupił odpowiednie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:32
-
nick nieaktualnyWydaje mi sie ze nawet jakby byl typowo na oddech tez by mogly zaburzac no oddech noworodka i kota ma mniej wiecej taka sama czestotliwosc tak jak tetno maja podobne...
Dlatego podobno kot dobrze z dzieckiem "wspolpracuje" bo sie do siebie dostrajaja.