Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Oj Ciri, bo ja już sama ze sobą się męczę, nie wiem czy to hormony czy o co chodzi, ale ciągle nie mogę się odpędzić od złych myśli. Beznadziejna w tym jestem. Jak mnie naszło pewnego dnia tak co chwila nachodzi chociaż staram się myśleć pozytywnie to nie da się.
Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, bo to nie żadna ironia -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Absolutnie nie chce być zlośliwa, ale może wizyta u psychologa. Jakies metody relasu,metody pozytywnego myślenia ci podrzuci. Wykończysz się, znielubisz okres ciąży a to nie o to chodzi. Kazda ciaża to stres, ale u ciebie to już troch chyba za bardzo idzie nie w ta stronę co trzeba.
Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, bo to nie żadna ironiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 19:52
-
To jej powiedz wprost po takim tekście: Nie wiem co miało na celu to co powiedzialas, ale jesli chodzilo o to zeby mnie zdenerwować to dziekuje bardzo ci sie udalo. Jak za każdym razem będziesz ja tak zbywać to może przestanie lgnąć.
Kazda z nas sie stresuje. To normalne, ale kazda z nas tez sie cieszy. Takze odcinaj sie od laski, skup sie na tym co my piszemyMagdziulla lubi tę wiadomość
-
no każda ciąża jest inna i niczzego nie przewidzisz. Co ma być to będzie nic nie zmienimy- jedyne co musimy zrobić to dbać o siebie i maleństwo.
Zanjdź sbie jak najwięcej zajęć- książka film spotkania ze znajomym jakieś hobby, spacery.
U mnie bratowa w 12 tyg straciła dziecko nie tak dawno ale staram się o tym nie myśleć co nie jest takie łatwe.
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam inne pytanie. Kupilam sobie w biedrze maske zluszczajace na stopy bo moje sa juz w fatalnym stanie a nie jestem wstanie sama sobie ich ogarnac (nigdy tego nie lubilam robic i robilam rzadko a jak juz to sama tylko troche ogarniam). Na opakowaniu jest napisane ze nie zaleca sie uzywania w ciazy i podczas karmienia piersia... I zastanawiam sie czy to tak jak z lekami ze nie zaleca sie bo nie ma badam czy np dla tego ze moga przeniknac jakies substancje do krwioobiegu?
-
a te maskę nakłada się na jakiś dłuższy czas na stopy?
Zrób sobei domowe spa- nalej ciepłej wody wsyp trochę soli i soku z cytryny. mocz stopy tak z 15 minut. Wcześniej przygotuj sobie peeling z kawy tzn zaparz kawę fusiastą nie wielką ilością wody tak żebyś miała taką papkę którą zetrzesz naskórek martwy, spłucz ciepłą woda. wytrzyj i nałóż oliwkę np taka kuchenną.
-
nick nieaktualnyNa moje stopy takie rzeczy nie dzialaja ;p u mnie to frezarka wchodzi w gre tylko, sa w oplakanym stanie a ja nie mam sily robic sobie peelingi bo mam problem z zalozeniem skarpetek i umyciem stop a gdzie dopieto mwm cos przy nich robic, trace oddech jak sie nachylam dlatego takie rzeczy odpadaja.
To sie naklada na 60-90min i zaczyna sie skora lyszczyc po 2-3 dniach. Jest z kwasami owocowymi czy roslinnymi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKwasów na pewno w ciąży nie można, to kosmetyczka mi mówiła, też jak kiedyś robiłam zawsze pytała czy nie jestem w ciąży i to nawet przy delikatnym chyba migdałowym.
Tak jak Ewi ja lubię ten peeling z kawy, uważam, że żaden kupczy się z nim nie równa.
A stopy robię tak, że moczę w soli, takiej zielonej, ona jest też przeciwgrzybiczna, w aptekach i rossmannie są, jak się dobrze namoczy to tarka, też zainwestowałam kiedyś w porządną i jest bez porównania, potem krem albo maseczka nawilżająca i w cienkie skarpety i pięknie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny