Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jesli chodzi o sam ranking, tak ja szukalam testow i rankingow
-
nick nieaktualnyZnalazlam kilka stron z ktorych jednoznacznie wynika ze pampers to nie wszystkie modele sie nadaja (ktore dokladnie nie pamietam), ze dada sa w porzadku i to bardzo nie uczulaja i nie odpazaja ale ze jeden z rozmiarow jest srednio dopasowany i na ten czas zalacaja kupowac nakies inne bo sa jakby zrobione z gorszego "materialu", babydream tez dobre ale tez nie eszystkie rodzaje. Bylo tez o innych firmach ale nie pamietam co jak. A stronki jesli mam na kompie zapisane to wieczorem Ci podrzuce.
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny potrzebuję porady. Z kim nie rozmawiam każdy miał drugie usg w ok 10 tyg, a u mnie różnica między jednym, a drugim usg 6tyg, bo mam być dopiero w 13tyg i zastanawiam się czy nie zapisać się prywatnie bez konsultacji z moim gin. Tym bardziej, że prawie całkiem mi przeszły wszystkie objawy i ciagle się martwię
-
nick nieaktualnyJak chcesz, instytut matki i dziecka zaleca pierwsze usg w ogole miedzy 10-14tyg czy jakos tak (czyli to prenatalne w ogole powinno byc pierwszym usg). Ja sensu nie widze. Ale to zalezy od tego czy Ty bedziesz lepiej sie z tym czula. Wiec jak chcesz.
-
nick nieaktualnyOj Ciri, bo ja już sama ze sobą się męczę, nie wiem czy to hormony czy o co chodzi, ale ciągle nie mogę się odpędzić od złych myśli. Beznadziejna w tym jestem. Jak mnie naszło pewnego dnia tak co chwila nachodzi chociaż staram się myśleć pozytywnie to nie da się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to dobrze ze Ci przeszły. Jedne kobiety objawy ciążowe mają wcześniej drugie później a niektóre wogóle.
Jak nie ma plamień żadnych skurczy to nie masz co się martwić na zapas- wiem łatwo się pisze. Sama już się nie mogę doczekać piątkowej wizyty. Jak bym miała czekać 6 tygodni to bym chyba zwariowała. Ale z drugiej strony jest tak jak Ciri pisze pierwsze Usg powinno być praktycznie rzecz biorąc to prenatalne
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ewi ja słabo widze na tel, ale Ty masz już, aż tak widoczny brzuszek?! Bo jest spory jak na ten czas.
Oczywiscie u Ewi moze byc inaczej, ale taki brzuszek czesto sie zdarza na tym etapie -
nick nieaktualny
-
no raczej nie są wzdęcia bo jako tako nie mam żadnych dolegliwości typu zaparcia, wzdęcia, gazy
No ja brzuch to miałam bardzo szczupły może przez to mi tak wywaliło szybko brzuszek
I mam coś takiego że jak się schylam to czuje lekki "opór na brzuchu"
Do pracy muszę chodzić w luźnych sweterkack i bluzkach i gorzej bo w spodnie przestaje się mieści hehe dwie pary dzinsów już poszły w odstawkę tzn brakuje mi w pasie żeby zapiąć na guzik- jest mi ciasno i nie wygodnie
-
bo tak się powinno chodzić czytałam gdzieś ze jak nie ma żadnych problemów w ciąży to 3 -4 usg jest wystarczająco. ale jak się chodzi prywatnie to ginekolodzy czasem to wykorzystują i każą częściej przychodzić no bo przecież dla nich to zarobek a kobiety chodzą bo jak lekarz każe.........
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak zwykle macie rację, ja wiem, że to w dużej części hormony, bo aż tak popieprzona zwykle nie jestem;)
no nic póki co stwierdziłam, że wytrzymam, pewnie 10 razy zmienię zdanie i tym sposobem przetrwam ten m\msc:)
a to mój poobiadowy brzuch i bonus w.postaci kota;)
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/75f77275831abda8][/URL]
Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość