Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej hej ja też się witam po nieprzespanej nocy
Ewi jak leżałam w szpitalu 3 z nas miało taki objaw, że jak siedziałayśmy to brzuch mega twrady, zawołałyśy położną a ona prosze się położyc, sprawdza sprawdza, ee wymyślacie brzuszki mięciusieńkie, czyli na siedząco to normalne, ale teraz mi już minęłoewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga chwale sie
Dzis pierwszy raz polozylam moje dziecko na macie edukacyjnej. Polozylam ja na pleckach a pozniej na brzuszku a pozniej... 4 razy przewrocila sie z brzuszka na plecy calkiem sama
https://youtu.be/bxyYiZBQnnU
A raczki trzymala obie tam samo czyli pod piersiamiBaronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak już przygotuję wyprawkę to z niecierpliwością będę czekała na takie radostki:)
Muszę przyznać, że miałam przemiły pożegnalny dzień w pracy, kierownik mnie zapewnił, że miejsce na mnie czeka, co się nieczęsto zdarza. Jeśli nie pomyliłam się w obliczeniach to po zamknięciu tego msc, powinien mi wyjść zasiłek lepiej niż przypuszczałam. Było by super:)
Baronowa dlaczego napisałaś o tych plackach? dlaczego?! i co mam teraz stać przy garach, bo mi ślinka cieknie?
a swoją drogą jak idzie wywoływanie porodu? -
nick nieaktualny
-
jak na razie kiepsko
ale mam czyste mieszkanie, wyspacerowałam się.
Ogarnę kuchnię i idę spać
Odebrałam HBS, więc jakby co to mogę dzisiaj rodzićciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:raczej nie planuje, ale zawsze dobrze wiedzieć, że jest taka opcja. A Ty już planujesz co po urlopie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa moge a nie mam od 5 miesiecy i mnie to juz wkurwia! Ale ja sie zaparlam nie bede ja robic pierwszego ruchu zobaczymy kiedy jemu sie zachce. Na razie jestem wkurwiona ze jutro mnie znow zostawia sama i na ryby jedzie a w niedziele musimy jechac do jego siostry bo on podjal taka decyzje. Jakbym miala mleka na zapas to bym mu je wpakowala razem z dzieckiem i niech sobie jada.
-
basiunia wrote:Kuwa nawet mi o sexie nie mowicie, no zero przyjemnosci i boli mnie:/ kicha straszna:/
Na poprawe tez chyba zamowimy pice
Ale zeby nie bylo ma razie wpierdzielam arbuza
Ciri weź go wyślij na badania bo to nie jest normalne -
nick nieaktualnyNie chce mi sie z nim teraz na ten temat gadac... Wiem ze to nie jest normalne ale on kazda rozmowe na temat seksu i badan obraca w zart. Niby gada ze tez mu to przeszkadza ale zeby cos z tym zrobic... Wrrrr...
Ale na razie jeszcze nie zebralam sie w sobie zeby postawic mu ultimatum...