X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mniejszą ochotę, ale jak mam to działamy. Mój mąż zawsze chętny, chociaż przez jakiś czas jak wyskoczył brzuch widziałam, że trudno było u się skupić, rozpraszał go, ale przełamał się i jest ok teraz.
    Ciri to dziwne faktycznie, już zresztą kiedyś Ci pisałam, a próbowałaś jakieś sexi fatałaszki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla jakby to bylo takie proste...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, pisałaś kiedyś, tylko nie potrafię sobie tego wyobrazić, chociaż znałam jeden taki przypadek, ale to dwie strony nie chciały. Szkoda Ciebie, a on by się wziął za siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak ja sie postaram to bedzie ale co to za przyjemnosc jak to zawsze ja musze sie postarac... Z reakcja fizyczna tu nie ma problemow wiec jak chce to moge sobie "wziac"

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj miał tez opory jak tylko był test pozytywny ze dziecku cos sie stanie,ale sie seksilismy. potem plamiłam po seksie to przerwe zrobilismy a potem znów było ok.
    tyle ze mój maz cały czas bał sie ze dziecku cos sie moze stac i mu tłumaczyłam za kazdym razem.
    a jak mam wiekszy to tez miał opory ze dziecko ale było oki, a teraz poscimy. no ale czego sie nie robi dla dziecka....... ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dzieki:)) mam ten gel stosowalam na poczatku przy tyj grzybicy :D no to zobaczymy moze akurat pomoze :))
    Ciri kurde wspolczuje :/ moze mu sie polepszy :/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy moj maz mial opory bo go brzuch odrzucal. Teraz zmadrzal ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko spi, faceta nie ma. Co ja mam robić?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadbaj o siebie, tzn zrób cos dla siebie co lubisz i co Cie zrelaksuje: kapiel, manicure, jakis film lub dobra ksiazka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racszej spanie. Oczy się zamykaja...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz uciekaj do łóeczka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boje zasnąć. Przeczyszcza mnie konkretnie ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to moze juz niedługo poród

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa juz po?:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;). Tak łatwo nie będzie ;)
    To raczej zatrucie bylo.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekamy dalej :)
    Ej boli mnie lewa piers, tak w srodku piecze, w nocy nawe mnie budzilo:/ czy mialyscie yak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam, a może to od serca coś.

Grzebię w wózkach i im więcej grzebię tym większy mam mętlik w głowie.
    Dziewczyny dzieciate napiszcie mi proszę Was po raz setny jakie Wy macie wózki, bo siedzę na tablecie i nie dogrzebię. I jeszcze mam pytanie ile długości powinna mieć rozsądna gondola.

Basiunia a Ty się już zdecydowałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio dziewczyny w tym momencie Was podziwiam, że udało Wam się podjąć decyzję, że przebrnęłyście przez morze opcji, recenzji i testów. W tym momencie nie widzę końca...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam do sklepów. Pierwszy z pierwszego sklepu kupilam, mimo ze pptem widzial ich 50.
    Z tego wniosek- nie ma co widziwiac.

Drugi wniosek który wysnuł moj mąż: Nie ma wózka idealnego i tak cos nas bedzie wkurzac ;).

Trzy: Co jest dla ciebie ważne: Waga, rozmiar po złożeniu, amortyzacja bo mieszkasz w lesnym terenie. Sa rzeczy z których nie można zrezygnować - u mnie to waga bo trzecie piętro.

Cztery: Zawsze na necie znajdziesz pozytywne i negatywne opinie. Póki nie przetestujesz to sie nie przekonasz.

Moja opinia, jako ze drugi raz kupowałam: Nowka jest bez sensu ;). Lepiej kupic na olx uzywke za 1/3 ceny. Ale taka która możesz obejrzeć.

Ja mam mutsy evo.
    Kilka kobiet zaczepilam na miescie co o nim mysla ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam wniosek. Idz do sklepu wyprobuj i bierz ten ktory pierwszy Ci sie spodobal. Jesli nie ma morza negatywnych opini ze jest wadliwa jakas czesc ze nie wytrzymuje dluzej niz rok to bierz ;) im wiecej bedziesz grzebac tym wiekszy metlik a to i tak Ci nic nie da.

I tak jak mowi Baronowa nie ma wozka idealnego i dopiero chodzac z nim znajdziesz wady w sklepie nie przetestujesz 100%

Co do dlugosci gondoli to zalezy. Jesli w wozku bedziesz miala rozkladana na plasko spacerowke to nie ma wiekszego znaczenia bo jak wyrosnie to do spacerowki przerzucisz.

Ja mam peg perego book s pop up

Edit; moja mama mi jeszcze dala pomysl zeby spacerowka byla cala zabudowana i rozkladana na plasko to wtedy moze byc wozek bez gondoli. (Dzis taki na miescie widzialam.)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:49

‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ