X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mniejszą ochotę, ale jak mam to działamy. Mój mąż zawsze chętny, chociaż przez jakiś czas jak wyskoczył brzuch widziałam, że trudno było u się skupić, rozpraszał go, ale przełamał się i jest ok teraz.
    Ciri to dziwne faktycznie, już zresztą kiedyś Ci pisałam, a próbowałaś jakieś sexi fatałaszki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla jakby to bylo takie proste...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, pisałaś kiedyś, tylko nie potrafię sobie tego wyobrazić, chociaż znałam jeden taki przypadek, ale to dwie strony nie chciały. Szkoda Ciebie, a on by się wziął za siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak ja sie postaram to bedzie ale co to za przyjemnosc jak to zawsze ja musze sie postarac... Z reakcja fizyczna tu nie ma problemow wiec jak chce to moge sobie "wziac"

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj miał tez opory jak tylko był test pozytywny ze dziecku cos sie stanie,ale sie seksilismy. potem plamiłam po seksie to przerwe zrobilismy a potem znów było ok.
    tyle ze mój maz cały czas bał sie ze dziecku cos sie moze stac i mu tłumaczyłam za kazdym razem.
    a jak mam wiekszy to tez miał opory ze dziecko ale było oki, a teraz poscimy. no ale czego sie nie robi dla dziecka....... ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dzieki:)) mam ten gel stosowalam na poczatku przy tyj grzybicy :D no to zobaczymy moze akurat pomoze :))
    Ciri kurde wspolczuje :/ moze mu sie polepszy :/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy moj maz mial opory bo go brzuch odrzucal. Teraz zmadrzal ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko spi, faceta nie ma. Co ja mam robić?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadbaj o siebie, tzn zrób cos dla siebie co lubisz i co Cie zrelaksuje: kapiel, manicure, jakis film lub dobra ksiazka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racszej spanie. Oczy się zamykaja...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz uciekaj do łóeczka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boje zasnąć. Przeczyszcza mnie konkretnie ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to moze juz niedługo poród

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa juz po?:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;). Tak łatwo nie będzie ;)
    To raczej zatrucie bylo.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekamy dalej :)
    Ej boli mnie lewa piers, tak w srodku piecze, w nocy nawe mnie budzilo:/ czy mialyscie yak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam, a może to od serca coś.

Grzebię w wózkach i im więcej grzebię tym większy mam mętlik w głowie.
    Dziewczyny dzieciate napiszcie mi proszę Was po raz setny jakie Wy macie wózki, bo siedzę na tablecie i nie dogrzebię. I jeszcze mam pytanie ile długości powinna mieć rozsądna gondola.

Basiunia a Ty się już zdecydowałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio dziewczyny w tym momencie Was podziwiam, że udało Wam się podjąć decyzję, że przebrnęłyście przez morze opcji, recenzji i testów. W tym momencie nie widzę końca...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam do sklepów. Pierwszy z pierwszego sklepu kupilam, mimo ze pptem widzial ich 50.
    Z tego wniosek- nie ma co widziwiac.

Drugi wniosek który wysnuł moj mąż: Nie ma wózka idealnego i tak cos nas bedzie wkurzac ;).

Trzy: Co jest dla ciebie ważne: Waga, rozmiar po złożeniu, amortyzacja bo mieszkasz w lesnym terenie. Sa rzeczy z których nie można zrezygnować - u mnie to waga bo trzecie piętro.

Cztery: Zawsze na necie znajdziesz pozytywne i negatywne opinie. Póki nie przetestujesz to sie nie przekonasz.

Moja opinia, jako ze drugi raz kupowałam: Nowka jest bez sensu ;). Lepiej kupic na olx uzywke za 1/3 ceny. Ale taka która możesz obejrzeć.

Ja mam mutsy evo.
    Kilka kobiet zaczepilam na miescie co o nim mysla ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam wniosek. Idz do sklepu wyprobuj i bierz ten ktory pierwszy Ci sie spodobal. Jesli nie ma morza negatywnych opini ze jest wadliwa jakas czesc ze nie wytrzymuje dluzej niz rok to bierz ;) im wiecej bedziesz grzebac tym wiekszy metlik a to i tak Ci nic nie da.

I tak jak mowi Baronowa nie ma wozka idealnego i dopiero chodzac z nim znajdziesz wady w sklepie nie przetestujesz 100%

Co do dlugosci gondoli to zalezy. Jesli w wozku bedziesz miala rozkladana na plasko spacerowke to nie ma wiekszego znaczenia bo jak wyrosnie to do spacerowki przerzucisz.

Ja mam peg perego book s pop up

Edit; moja mama mi jeszcze dala pomysl zeby spacerowka byla cala zabudowana i rozkladana na plasko to wtedy moze byc wozek bez gondoli. (Dzis taki na miescie widzialam.)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:49

‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ