Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam mniejszą ochotę, ale jak mam to działamy. Mój mąż zawsze chętny, chociaż przez jakiś czas jak wyskoczył brzuch widziałam, że trudno było u się skupić, rozpraszał go, ale przełamał się i jest ok teraz.
Ciri to dziwne faktycznie, już zresztą kiedyś Ci pisałam, a próbowałaś jakieś sexi fatałaszki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj miał tez opory jak tylko był test pozytywny ze dziecku cos sie stanie,ale sie seksilismy. potem plamiłam po seksie to przerwe zrobilismy a potem znów było ok.
tyle ze mój maz cały czas bał sie ze dziecku cos sie moze stac i mu tłumaczyłam za kazdym razem.
a jak mam wiekszy to tez miał opory ze dziecko ale było oki, a teraz poscimy. no ale czego sie nie robi dla dziecka....... )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie miałam, a może to od serca coś.
Grzebię w wózkach i im więcej grzebię tym większy mam mętlik w głowie.
Dziewczyny dzieciate napiszcie mi proszę Was po raz setny jakie Wy macie wózki, bo siedzę na tablecie i nie dogrzebię. I jeszcze mam pytanie ile długości powinna mieć rozsądna gondola.
Basiunia a Ty się już zdecydowałaś? -
nick nieaktualny
-
Pojechalam do sklepów. Pierwszy z pierwszego sklepu kupilam, mimo ze pptem widzial ich 50.
Z tego wniosek- nie ma co widziwiac.
Drugi wniosek który wysnuł moj mąż: Nie ma wózka idealnego i tak cos nas bedzie wkurzac .
Trzy: Co jest dla ciebie ważne: Waga, rozmiar po złożeniu, amortyzacja bo mieszkasz w lesnym terenie. Sa rzeczy z których nie można zrezygnować - u mnie to waga bo trzecie piętro.
Cztery: Zawsze na necie znajdziesz pozytywne i negatywne opinie. Póki nie przetestujesz to sie nie przekonasz.
Moja opinia, jako ze drugi raz kupowałam: Nowka jest bez sensu . Lepiej kupic na olx uzywke za 1/3 ceny. Ale taka która możesz obejrzeć.
Ja mam mutsy evo.
Kilka kobiet zaczepilam na miescie co o nim mysla -
nick nieaktualnyTez mam wniosek. Idz do sklepu wyprobuj i bierz ten ktory pierwszy Ci sie spodobal. Jesli nie ma morza negatywnych opini ze jest wadliwa jakas czesc ze nie wytrzymuje dluzej niz rok to bierz im wiecej bedziesz grzebac tym wiekszy metlik a to i tak Ci nic nie da.
I tak jak mowi Baronowa nie ma wozka idealnego i dopiero chodzac z nim znajdziesz wady w sklepie nie przetestujesz 100%
Co do dlugosci gondoli to zalezy. Jesli w wozku bedziesz miala rozkladana na plasko spacerowke to nie ma wiekszego znaczenia bo jak wyrosnie to do spacerowki przerzucisz.
Ja mam peg perego book s pop up
Edit; moja mama mi jeszcze dala pomysl zeby spacerowka byla cala zabudowana i rozkladana na plasko to wtedy moze byc wozek bez gondoli. (Dzis taki na miescie widzialam.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:49