X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi duuza! 85cm gondola. Spora.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi już nie pamiętam za co skreśliłam Sevillę ( dlaczego nie robiłam notatek?) ale ma znacznie gorsze opinie, Carerra ma bardzo dobre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to ja wiem co to za typ, ciężko do niego dotrzeć, musisz znaleźć sposób swój własny. Może pokaż mu jak bardzo Ci na tym zależy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos z was robil fotoobraz w empiku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie robiłam, więc nie doradzę.
    Mój mąż pierwszy raz poczuł pod ręką kopniaka!:) serio ja poczułam na brzuchu, a on pod reką! Od 3 dni tak się Maluch w końcu rozruszał:) ale radocha!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj musial o wiele dluzej czekac bo dopiero po 22 tygodniu pierwszy raz poczul. Mloda w ogole nie chciala kopac jak on reke kladl na brzuchu ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej kładł rękę i ja czułam a on nie, a teraz poczuł. Wcześnie, ale lekarz mówił, że jestem bardzo szczupła i powiedział, że ok 20 tyg poczuje ruchy i nie mylił się:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez wtedy jeszcze brzuszka nie mialam ale u mnie to bardziej kwestia tego ze jak on kladl reke to dziecko nie chcialo kopac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa widzicie dzieki za info, nie mialam pojecia :)) no bede szukac jakiejs poloznej i jakos to bedzie:)
    Magdziulla wybralam jak bez bazy maxi cosi city, a jak z baza to cabriofix, ale raczej bez :)
    Ta za 800 jest na 4 lata, do tego wiekszego fotelika tez ale se mysle ze tego wiekszego to jyz sie noe wypina to bez sensu :)
    Dziewczyny musze wam opowiedziec jak rano bylam o krok od wezwania karetki,budze sie, nie moge sie przekrecic ani pidniesc, bol krzyzy i w kolo do brzucha z kumulacja do lewj pachwiny, lzy same leca nie wiedzialam co sie dzieje, maz zaczal sie zbierac ze jedziemy do szpitala ale mowie ze ja nie wstane, zjadlam apap i nospe i mowie mu zeby pomigl mi dojsc do toalety, wyproznilam sie z takim mega bolem iii przeszlo :o i zastanawiam sie czy jechac do szpitala sprawdzic czy wsztstko ok, czy tlumaczyc sibie ze to mlody nacusnal mi na jelito ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja miałam podobnie i myślę, że u mnie to była kwestia trawienia, też ból po lewej stronie mam jak mi coś zaszkodzi. A nie masz gazów?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no gazy miałam starszne, ból ie doopisania, kolka nerkowa to się przy tym kryje ;/
    no ale wraz z naciśnieciem spłuczki ból zniknął :D
    uff no to w takim razie no sress :) bąbel się wierci no to z nim tez chyba w porządku :)

jak to dobrze Was mieć :*

w takim razie biorę się za devolaye z serem i pieczarkami <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wtedy podobnie 2 razy, jakoś nie potrafię w ciąży odróżnić, który to ból przez niestrawność, a który to przez Bąbla. Mam nadzieję, że to było to.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia czas mykać na obiad to teściów :((

A co do wózków to jeszce przewertuje wszystko :))

Miłego dnia

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no też mam taką nadzieję :)

Ewi smacznego :)

Magdziulla po obiedzie olx i szukamy wózków :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja po obiedzie już, odgrzałam wczorajszą zapiekankę, ale pewnie wystraczy mi to na godzinkę.
    Już zdecydowałam oglądam te 3 wózki plus może luknę na Adamexa Barletta i spośród nich wybiorę. Ale kupię chyba przez neta, bo u mnie ok 100-150zl drożej.
    Ale jakby Ci coś wpadło w oko daj znać. A Ty kupujesz używany czy nowy?
    Przymierzaliście foteliki do samochodu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dylemat polega na tym, że chciałabym tego bebetto luce, ale na nowy mi szkoda bo z maxi cosi wyszedł by pewnie około 2000;/ to jak znajdę fajną używkę to wtedy :)
    a tu na miejscu mam jakieś paradise albo też tego adamexa w Kkr oglądałam i one zaś są mega słodkie, ładne, cena przystępna i np ten paradise z maxi cosi miałabym za jakies 1650, no ale tak jak mowi Barnowa nie wiem czy jest sens brac nowy, bo i tak mam termin na wrzesnien, to coś tam pobiegam w gondoli, potem zima, to nie wiem czy mi się bęzie chciało codzinnie łazić, a potem spacerówka, gdzie i tak wszyscy kupują lżejszą i poręczniejszą a nie tą z 3w1 bo mówią że to cieżkie i bądź tu człowieku madry ;/
    mi zależy na wadze, ale jak porównuję to i tak większosc waży ok 10 kg sam stelaż z kółkami ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak kupię nowy, bo na jednym dziecku się nie zatrzymam;) a z Maxi Cosi kupisz za ok 1800zł całość. Zobaczymy jak to wyjdzie, nie wiem na co zwracać uwagę przy używanych, nie chcę pluć sobie w twarz jak okaże się, że coś jest nie tak.
    Jak będzie potrzeba to spacerówkę kupię, może będę musiała, bo szybko nowe bejbe wyskoczy, życie pokaże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pewnie też skończę na nowym:D
    bo marzy się nam ta dwójka lub trójka, o ile przeżyję jakoś do września :D

tylko jak oglądałaś adamexy np to widziałaś jaki kest wybór w kolorach <3
    u mnie tak jest w tych paradisach i jeszcze mufki do tego w tym kolorze <3 a te bebetto to mają ze 4 kolory i se wybierz :D a jak chodzi o funkcjonalnośc to dla nie wszytskie są takie same :o mąż tam widzi, ze rama lepsza, że kółka mocniejsze a óż ja tam ogarniam oprócz prostego składania i wyglądu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a oglądałaś moze bebetto NICO ? bo wdze, że jest wyprzedaż w tym sklepie bobas co Picja polecała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://sklepbobas.pl/s28,prdid3321,bebetto_luca_luca_s-line_2w1_gratisy.html

i do tego 399 fotelik i 50 adaptery, no ale prznajmniej wózek sprawdzony, polecany :)

‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ