Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAa widzicie dzieki za info, nie mialam pojecia ) no bede szukac jakiejs poloznej i jakos to bedzie:)
Magdziulla wybralam jak bez bazy maxi cosi city, a jak z baza to cabriofix, ale raczej bez
Ta za 800 jest na 4 lata, do tego wiekszego fotelika tez ale se mysle ze tego wiekszego to jyz sie noe wypina to bez sensu
Dziewczyny musze wam opowiedziec jak rano bylam o krok od wezwania karetki,budze sie, nie moge sie przekrecic ani pidniesc, bol krzyzy i w kolo do brzucha z kumulacja do lewj pachwiny, lzy same leca nie wiedzialam co sie dzieje, maz zaczal sie zbierac ze jedziemy do szpitala ale mowie ze ja nie wstane, zjadlam apap i nospe i mowie mu zeby pomigl mi dojsc do toalety, wyproznilam sie z takim mega bolem iii przeszlo :o i zastanawiam sie czy jechac do szpitala sprawdzic czy wsztstko ok, czy tlumaczyc sibie ze to mlody nacusnal mi na jelito ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno gazy miałam starszne, ból ie doopisania, kolka nerkowa to się przy tym kryje ;/
no ale wraz z naciśnieciem spłuczki ból zniknął
uff no to w takim razie no sress bąbel się wierci no to z nim tez chyba w porządku
jak to dobrze Was mieć :*
w takim razie biorę się za devolaye z serem i pieczarkami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia ja po obiedzie już, odgrzałam wczorajszą zapiekankę, ale pewnie wystraczy mi to na godzinkę.
Już zdecydowałam oglądam te 3 wózki plus może luknę na Adamexa Barletta i spośród nich wybiorę. Ale kupię chyba przez neta, bo u mnie ok 100-150zl drożej.
Ale jakby Ci coś wpadło w oko daj znać. A Ty kupujesz używany czy nowy?
Przymierzaliście foteliki do samochodu? -
nick nieaktualnyno właśnie dylemat polega na tym, że chciałabym tego bebetto luce, ale na nowy mi szkoda bo z maxi cosi wyszedł by pewnie około 2000;/ to jak znajdę fajną używkę to wtedy
a tu na miejscu mam jakieś paradise albo też tego adamexa w Kkr oglądałam i one zaś są mega słodkie, ładne, cena przystępna i np ten paradise z maxi cosi miałabym za jakies 1650, no ale tak jak mowi Barnowa nie wiem czy jest sens brac nowy, bo i tak mam termin na wrzesnien, to coś tam pobiegam w gondoli, potem zima, to nie wiem czy mi się bęzie chciało codzinnie łazić, a potem spacerówka, gdzie i tak wszyscy kupują lżejszą i poręczniejszą a nie tą z 3w1 bo mówią że to cieżkie i bądź tu człowieku madry ;/
mi zależy na wadze, ale jak porównuję to i tak większosc waży ok 10 kg sam stelaż z kółkami ;/ -
nick nieaktualnyJa jednak kupię nowy, bo na jednym dziecku się nie zatrzymam;) a z Maxi Cosi kupisz za ok 1800zł całość. Zobaczymy jak to wyjdzie, nie wiem na co zwracać uwagę przy używanych, nie chcę pluć sobie w twarz jak okaże się, że coś jest nie tak.
Jak będzie potrzeba to spacerówkę kupię, może będę musiała, bo szybko nowe bejbe wyskoczy, życie pokaże. -
nick nieaktualnyja pewnie też skończę na nowym:D
bo marzy się nam ta dwójka lub trójka, o ile przeżyję jakoś do września
tylko jak oglądałaś adamexy np to widziałaś jaki kest wybór w kolorach
u mnie tak jest w tych paradisach i jeszcze mufki do tego w tym kolorze a te bebetto to mają ze 4 kolory i se wybierz a jak chodzi o funkcjonalnośc to dla nie wszytskie są takie same :o mąż tam widzi, ze rama lepsza, że kółka mocniejsze a óż ja tam ogarniam oprócz prostego składania i wyglądu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny