X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi duuza! 85cm gondola. Spora.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi już nie pamiętam za co skreśliłam Sevillę ( dlaczego nie robiłam notatek?) ale ma znacznie gorsze opinie, Carerra ma bardzo dobre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to ja wiem co to za typ, ciężko do niego dotrzeć, musisz znaleźć sposób swój własny. Może pokaż mu jak bardzo Ci na tym zależy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos z was robil fotoobraz w empiku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie robiłam, więc nie doradzę.
    Mój mąż pierwszy raz poczuł pod ręką kopniaka!:) serio ja poczułam na brzuchu, a on pod reką! Od 3 dni tak się Maluch w końcu rozruszał:) ale radocha!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj musial o wiele dluzej czekac bo dopiero po 22 tygodniu pierwszy raz poczul. Mloda w ogole nie chciala kopac jak on reke kladl na brzuchu ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej kładł rękę i ja czułam a on nie, a teraz poczuł. Wcześnie, ale lekarz mówił, że jestem bardzo szczupła i powiedział, że ok 20 tyg poczuje ruchy i nie mylił się:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez wtedy jeszcze brzuszka nie mialam ale u mnie to bardziej kwestia tego ze jak on kladl reke to dziecko nie chcialo kopac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa widzicie dzieki za info, nie mialam pojecia :)) no bede szukac jakiejs poloznej i jakos to bedzie:)
    Magdziulla wybralam jak bez bazy maxi cosi city, a jak z baza to cabriofix, ale raczej bez :)
    Ta za 800 jest na 4 lata, do tego wiekszego fotelika tez ale se mysle ze tego wiekszego to jyz sie noe wypina to bez sensu :)
    Dziewczyny musze wam opowiedziec jak rano bylam o krok od wezwania karetki,budze sie, nie moge sie przekrecic ani pidniesc, bol krzyzy i w kolo do brzucha z kumulacja do lewj pachwiny, lzy same leca nie wiedzialam co sie dzieje, maz zaczal sie zbierac ze jedziemy do szpitala ale mowie ze ja nie wstane, zjadlam apap i nospe i mowie mu zeby pomigl mi dojsc do toalety, wyproznilam sie z takim mega bolem iii przeszlo :o i zastanawiam sie czy jechac do szpitala sprawdzic czy wsztstko ok, czy tlumaczyc sibie ze to mlody nacusnal mi na jelito ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja miałam podobnie i myślę, że u mnie to była kwestia trawienia, też ból po lewej stronie mam jak mi coś zaszkodzi. A nie masz gazów?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no gazy miałam starszne, ból ie doopisania, kolka nerkowa to się przy tym kryje ;/
    no ale wraz z naciśnieciem spłuczki ból zniknął :D
    uff no to w takim razie no sress :) bąbel się wierci no to z nim tez chyba w porządku :)

jak to dobrze Was mieć :*

w takim razie biorę się za devolaye z serem i pieczarkami <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wtedy podobnie 2 razy, jakoś nie potrafię w ciąży odróżnić, który to ból przez niestrawność, a który to przez Bąbla. Mam nadzieję, że to było to.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia czas mykać na obiad to teściów :((

A co do wózków to jeszce przewertuje wszystko :))

Miłego dnia

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no też mam taką nadzieję :)

Ewi smacznego :)

Magdziulla po obiedzie olx i szukamy wózków :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja po obiedzie już, odgrzałam wczorajszą zapiekankę, ale pewnie wystraczy mi to na godzinkę.
    Już zdecydowałam oglądam te 3 wózki plus może luknę na Adamexa Barletta i spośród nich wybiorę. Ale kupię chyba przez neta, bo u mnie ok 100-150zl drożej.
    Ale jakby Ci coś wpadło w oko daj znać. A Ty kupujesz używany czy nowy?
    Przymierzaliście foteliki do samochodu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dylemat polega na tym, że chciałabym tego bebetto luce, ale na nowy mi szkoda bo z maxi cosi wyszedł by pewnie około 2000;/ to jak znajdę fajną używkę to wtedy :)
    a tu na miejscu mam jakieś paradise albo też tego adamexa w Kkr oglądałam i one zaś są mega słodkie, ładne, cena przystępna i np ten paradise z maxi cosi miałabym za jakies 1650, no ale tak jak mowi Barnowa nie wiem czy jest sens brac nowy, bo i tak mam termin na wrzesnien, to coś tam pobiegam w gondoli, potem zima, to nie wiem czy mi się bęzie chciało codzinnie łazić, a potem spacerówka, gdzie i tak wszyscy kupują lżejszą i poręczniejszą a nie tą z 3w1 bo mówią że to cieżkie i bądź tu człowieku madry ;/
    mi zależy na wadze, ale jak porównuję to i tak większosc waży ok 10 kg sam stelaż z kółkami ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak kupię nowy, bo na jednym dziecku się nie zatrzymam;) a z Maxi Cosi kupisz za ok 1800zł całość. Zobaczymy jak to wyjdzie, nie wiem na co zwracać uwagę przy używanych, nie chcę pluć sobie w twarz jak okaże się, że coś jest nie tak.
    Jak będzie potrzeba to spacerówkę kupię, może będę musiała, bo szybko nowe bejbe wyskoczy, życie pokaże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pewnie też skończę na nowym:D
    bo marzy się nam ta dwójka lub trójka, o ile przeżyję jakoś do września :D

tylko jak oglądałaś adamexy np to widziałaś jaki kest wybór w kolorach <3
    u mnie tak jest w tych paradisach i jeszcze mufki do tego w tym kolorze <3 a te bebetto to mają ze 4 kolory i se wybierz :D a jak chodzi o funkcjonalnośc to dla nie wszytskie są takie same :o mąż tam widzi, ze rama lepsza, że kółka mocniejsze a óż ja tam ogarniam oprócz prostego składania i wyglądu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a oglądałaś moze bebetto NICO ? bo wdze, że jest wyprzedaż w tym sklepie bobas co Picja polecała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://sklepbobas.pl/s28,prdid3321,bebetto_luca_luca_s-line_2w1_gratisy.html

i do tego 399 fotelik i 50 adaptery, no ale prznajmniej wózek sprawdzony, polecany :)

‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ