X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;);)

Basiunia tu masz porównanie z Bebetto jak dla mnie na korzyść Lucy:
    http://bebetto.eu/porownanie

Ach przypomniało mi się, że w Luce miałam wątpliwość do matercyka w gondoli, cienka i twarda. Jak byś oglądała zwróć na to uwagę.

Aaa i jeszcze ważne dla mnie, żeby spacerówka rozkladała się na płasko, chyba w Luce i Camarelo to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no to ok, jak gdzies zobacze to sprawdzę;)
    znalazlam tez maxi cosi za 359:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Właśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;);)
    hahha też robie próbę, tylko nie wiem ja interpretować, jak się nie ruszą na jakiejś muzyce to jest ok, bo go uspokoiło, czy jest znudzony:D a może jak szaleje to tańczy bo spoko muza, cz raczej traktować to jako bunt ?:D:D::D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bąbel dziś w kościele jak były pieśni i organy to dał mi tyle kopniaków co nigdy.Mało albo lekko mnie kopie jak siedze czy stoje. najbardziej zawsze daje czadu jak leze a dziś taka odmiana

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wlassnie tez dzis mial druga aktywna msze :D czuje go co raz mocniej, ale jeszcze przyjemnie :D
    Nawet juz siostre po rece po kopala, mamie mojej jeszcze sie nie ujawnil ale to yylko kwestia czasu :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie zastanawiam,jeżeli np rodzis ie wczesniej to o ile wczesniej jest bezpiecznie dla dziecka.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy. Zwykle od wagi dziecka. Moja kolezanka rodzila w 36tc i od razu wyszli do domu. Dziecko 2600 sie urodzilo. Jadlo samo i termoregulacja ok. Druga rodzkla w 36tc i dziecko mialo problemu z oddychaniem i lezalo w inkubatorze ponad tydzien. Po donoszonej ciazy najlepiej rodzic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem ale słyszałm dziś w radiu audycje o wcześniaku skrajnym który przez cc przyszedł na świat w 26 tygodniu ciąży i wszystko z nim teraz ok wiadomo spędził sporo czsu w inkubatorze itp. Ale urodził się 50 dni po śmierci swoje matki, która miała guza mózgu i stwierdzono u niej śmierć pnia mózgu, podtrzymywali jej funkcje życiowe sztucznie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz coraz mlodsze dzievi potrafia odratowac. Ale tak naprawde nie ma bezpiecznej granicy dla wcześniaka.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) jak tam sytuacja u CB? jak Liwia?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobil mi sie mega wielki jeczmien na oku i boli tak ze zeswirowac mozna.... ;/

Mam problem ze sciagnieciem pokarmu na wtorkowe wyjscie. Mam tak unormowana laktacje ze udaje mi sie max 10ml po kazdym karmieniu sciagnac... ;/

Dzis bylismy u siostry mojego G i tam bylo tyle ludzi... Liwia mega grzeczna ale teraz chyba przezywa to bardzo bo znow wieczornej histerii dostaje. Dobrze ze jeszcze z pol godziny do czterdziestu minut i kapiel, cycek i spanie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć złotem trzeba potrzeć ten jęczmień koło oka nie iwem nie próbowałam.
    dobrze ze chociaż kąpiel i karmienie pomaga :)

A G jak tam?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno. Ale trzeba najpierw miec zloto ;p ale to i tak jak zaczyna sie robic trzeba potraktowac a mnie juz pok oka zajelo...

A G jak to G. Wyszlo na jego dzisiaj wiec szczesliwy.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to lipa

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze za dwa dni do teatru. Chciałam sie lasnie ubrac i zrobic makijaz a z takim okiem to dupa (ja ogolnie na codzień nigdy się nie malowalam i dalej nie maluje wiec wyjsvid do teatru to moment kiedy robie się na bostwo a tu taka kicha...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie złoto. Tylko cos co da sie rozgrzac bo to trzeba najpierw ogrzać.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to robię ciepłe oklady... Jestv dobrze poki trzymam a potem bol mega... Juz mi na nos bol wlazl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri trzeba se hajtać to złoto będzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie oplaca mi sie ;p moze zrobie slub, chrzest i 1-wsze urodziny Liwii jednego dnia? ;p bedzie oszczednosc.

Ale nawet slub nie pomoze bo nie bedziemy mieli zlotych obraczek ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam nie oplaca :D jak sie robi z głową to można jeszcze zarobić :D
    Ale no nie gupi pomysł impra 3w1 :D

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ