X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;);)

Basiunia tu masz porównanie z Bebetto jak dla mnie na korzyść Lucy:
    http://bebetto.eu/porownanie

Ach przypomniało mi się, że w Luce miałam wątpliwość do matercyka w gondoli, cienka i twarda. Jak byś oglądała zwróć na to uwagę.

Aaa i jeszcze ważne dla mnie, żeby spacerówka rozkladała się na płasko, chyba w Luce i Camarelo to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no to ok, jak gdzies zobacze to sprawdzę;)
    znalazlam tez maxi cosi za 359:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Właśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;);)
    hahha też robie próbę, tylko nie wiem ja interpretować, jak się nie ruszą na jakiejś muzyce to jest ok, bo go uspokoiło, czy jest znudzony:D a może jak szaleje to tańczy bo spoko muza, cz raczej traktować to jako bunt ?:D:D::D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bąbel dziś w kościele jak były pieśni i organy to dał mi tyle kopniaków co nigdy.Mało albo lekko mnie kopie jak siedze czy stoje. najbardziej zawsze daje czadu jak leze a dziś taka odmiana

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wlassnie tez dzis mial druga aktywna msze :D czuje go co raz mocniej, ale jeszcze przyjemnie :D
    Nawet juz siostre po rece po kopala, mamie mojej jeszcze sie nie ujawnil ale to yylko kwestia czasu :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie zastanawiam,jeżeli np rodzis ie wczesniej to o ile wczesniej jest bezpiecznie dla dziecka.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy. Zwykle od wagi dziecka. Moja kolezanka rodzila w 36tc i od razu wyszli do domu. Dziecko 2600 sie urodzilo. Jadlo samo i termoregulacja ok. Druga rodzkla w 36tc i dziecko mialo problemu z oddychaniem i lezalo w inkubatorze ponad tydzien. Po donoszonej ciazy najlepiej rodzic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem ale słyszałm dziś w radiu audycje o wcześniaku skrajnym który przez cc przyszedł na świat w 26 tygodniu ciąży i wszystko z nim teraz ok wiadomo spędził sporo czsu w inkubatorze itp. Ale urodził się 50 dni po śmierci swoje matki, która miała guza mózgu i stwierdzono u niej śmierć pnia mózgu, podtrzymywali jej funkcje życiowe sztucznie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz coraz mlodsze dzievi potrafia odratowac. Ale tak naprawde nie ma bezpiecznej granicy dla wcześniaka.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) jak tam sytuacja u CB? jak Liwia?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobil mi sie mega wielki jeczmien na oku i boli tak ze zeswirowac mozna.... ;/

Mam problem ze sciagnieciem pokarmu na wtorkowe wyjscie. Mam tak unormowana laktacje ze udaje mi sie max 10ml po kazdym karmieniu sciagnac... ;/

Dzis bylismy u siostry mojego G i tam bylo tyle ludzi... Liwia mega grzeczna ale teraz chyba przezywa to bardzo bo znow wieczornej histerii dostaje. Dobrze ze jeszcze z pol godziny do czterdziestu minut i kapiel, cycek i spanie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć złotem trzeba potrzeć ten jęczmień koło oka nie iwem nie próbowałam.
    dobrze ze chociaż kąpiel i karmienie pomaga :)

A G jak tam?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno. Ale trzeba najpierw miec zloto ;p ale to i tak jak zaczyna sie robic trzeba potraktowac a mnie juz pok oka zajelo...

A G jak to G. Wyszlo na jego dzisiaj wiec szczesliwy.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to lipa

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze za dwa dni do teatru. Chciałam sie lasnie ubrac i zrobic makijaz a z takim okiem to dupa (ja ogolnie na codzień nigdy się nie malowalam i dalej nie maluje wiec wyjsvid do teatru to moment kiedy robie się na bostwo a tu taka kicha...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie złoto. Tylko cos co da sie rozgrzac bo to trzeba najpierw ogrzać.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to robię ciepłe oklady... Jestv dobrze poki trzymam a potem bol mega... Juz mi na nos bol wlazl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri trzeba se hajtać to złoto będzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie oplaca mi sie ;p moze zrobie slub, chrzest i 1-wsze urodziny Liwii jednego dnia? ;p bedzie oszczednosc.

Ale nawet slub nie pomoze bo nie bedziemy mieli zlotych obraczek ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam nie oplaca :D jak sie robi z głową to można jeszcze zarobić :D
    Ale no nie gupi pomysł impra 3w1 :D

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ