Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;)
Basiunia tu masz porównanie z Bebetto jak dla mnie na korzyść Lucy:
http://bebetto.eu/porownanie
Ach przypomniało mi się, że w Luce miałam wątpliwość do matercyka w gondoli, cienka i twarda. Jak byś oglądała zwróć na to uwagę.
Aaa i jeszcze ważne dla mnie, żeby spacerówka rozkladała się na płasko, chyba w Luce i Camarelo to jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Właśnie robiłam Bąblowi seansik muzyczny:) puszczam mu moje ukochane utwory klasyczne, musi mieć gust po mamusi, bo jak będzie po ojcu to bedzie disco polo słuchali;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalezy. Zwykle od wagi dziecka. Moja kolezanka rodzila w 36tc i od razu wyszli do domu. Dziecko 2600 sie urodzilo. Jadlo samo i termoregulacja ok. Druga rodzkla w 36tc i dziecko mialo problemu z oddychaniem i lezalo w inkubatorze ponad tydzien. Po donoszonej ciazy najlepiej rodzic.
-
No wiem ale słyszałm dziś w radiu audycje o wcześniaku skrajnym który przez cc przyszedł na świat w 26 tygodniu ciąży i wszystko z nim teraz ok wiadomo spędził sporo czsu w inkubatorze itp. Ale urodził się 50 dni po śmierci swoje matki, która miała guza mózgu i stwierdzono u niej śmierć pnia mózgu, podtrzymywali jej funkcje życiowe sztucznie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobil mi sie mega wielki jeczmien na oku i boli tak ze zeswirowac mozna.... ;/
Mam problem ze sciagnieciem pokarmu na wtorkowe wyjscie. Mam tak unormowana laktacje ze udaje mi sie max 10ml po kazdym karmieniu sciagnac... ;/
Dzis bylismy u siostry mojego G i tam bylo tyle ludzi... Liwia mega grzeczna ale teraz chyba przezywa to bardzo bo znow wieczornej histerii dostaje. Dobrze ze jeszcze z pol godziny do czterdziestu minut i kapiel, cycek i spanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorsze ze za dwa dni do teatru. Chciałam sie lasnie ubrac i zrobic makijaz a z takim okiem to dupa (ja ogolnie na codzień nigdy się nie malowalam i dalej nie maluje wiec wyjsvid do teatru to moment kiedy robie się na bostwo a tu taka kicha...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny