Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySplot bawelny lub welny Ale teraz raczej bawełniane robią.
Liwia urodziła się 57. Dlugo nosiła 56 ciuszki. Teraz nosi 62 gora i 68 dol (wazy ponad 5kg) A wiem ze dziewczynyna marcowkach miały dzieci wielkosciowo i wagowo jak moje to niektórych juz w 74 wchodzą. Więc ta waga na ubraniu to nie do konca.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam cala wyprawkę z Tesco. Jak sie Male robily to jechałam i kupowałam pakiet wiekszy;). Dzieki temu sie nie zdziwilam ze z innej firmy i inne wymiary. No i te kilka lat temu to bylo naprawde dobre jakościowo i w promocji za grosze - np. Paczka 5 szt. Pajaców za 20 zl.
Większość mi zostala, mimo ze używane jeszcze przez kolejne dziecko
Edit: Czekam na wizytę ciekawe co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:38
-
Ale nadziergałyście o wózkach, fotelikach i bazach aż ciężko cokolwiek napisać, ja jeszcze nie wnikam w te tematy jedyne co wiem, to na pewno kupimy fotelik z bazą, w aucie mamy isofix, więc problemu nie będzie, a jest to mega wygodne i wydaje mi się, że dużo bardziej stabilne niż fotelik przytrzymywany pasami. Wiecie, ja mam schizę na temat pasów i bezpieczeństwa w aucie
Baronowa, daj znać po wizycie ciekawe, czy mały pcha się już do wyjścia?
Ja od kilku dni czuję kłucie w kroczu tak w okolicy spojenia łonowego, ale delikatnie z lewej strony i w środku (nie umiem dokładnie określić miejsca). Normalne to? -
nick nieaktualnyLittle normalne.
Baronowa mam nadzieje ze dzis rodzisz.
Moje oko podeszlo ropa pieknie i zaczyna powoli wyplywac. Ma niestety male ujscie i jest gesta wiec troche to potrwa.
Siostra niebawem przyjedzie. Ja sie doprowadze do porzadku, idziemy z mloda na spacer i zakupy, pozniej mama przyjezdza i obiadek,pieknimy sie i do teatru. Najgorsze w nic nie wchodze... Mam nadzieje ze siostra to co mi przywiezie to bedzie w miare.
A i dojrzalam do zmiany koloru. Bialy blond chce. Taka platyne
Popytam siostre kiedy ma wolne to przejade sie do fryzjera na strzyzenie i farbowanie. A moze sama sobie zrobie farbe. Zobacze -
cześć dziewczyny,to mój 2cs, od 2 lat @ zawsze przychodzi równiutko 28 dnia, nigdy wcześniej ani później. W tym cyklu objawów od groma, dziś 27dc a ja dostałam plamienia i przy tym baaardzo mocny ból podbrzusza, dodam, że takie bóle jak miesiączkowe towarzyszą mi w tym cyklu prawie od samej owulki, tylko do tej pory nie były tak intensywne... czy któraś z Was tak miała? czy jest szansa, że coś z tego będzie czy ten ból i plamienie to raczej zły znak i @ czai się za rogiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:09
-
nick nieaktualnyTo Cie bola rozciagajace sie wlokna i sciegna. Takie ciagniecie. Im bardziej brzuszek bedzie rosnal tym to moze byc nieprzyjemniensze. Ja mialam kilka razy, potem spokoj i dopiero przed porodem caly dol brzucha bolal ale to juz od ciezary. Ja jednak ogromny brzuchol mialam.
Noo mniej szary. Bardziej bialy ten kolor. (Szarosci za duzo na miescie ostatnio) a potem jak mi sie znudzi znow sobie pierdykne tecze ;p -
Cześć Rudzielec. Z objawów, które wypisałaś można wróżyć dwojako. Jeśli nigdy nie miałaś tak jak w tym cyklu, to może to ciąża, ale równie dobrze wszystko może się pojawić pierwszy raz. Z własnego doświadczenia wiem, że same starania potrafią dużo zmienić, umysł płata figle, a ciało na to reaguje.
Bardzo Ci życzę by to jednak była ciąża, tym bardziej, że pisałaś w notatkach o cieniu cienia cienia może skocz na betę?
A plamienia masz w każdym cyklu, czy to pierwszy raz? -
nick nieaktualny
-
Mi te kłucia pojawiły się jakoś z tydzień temu, były bardzo rzadkie. A od wczoraj czuję je bardzo często nie jest to bardzo bolesne, ale skutecznie przyciąga moją uwagę
Jeszcze nigdy nie farbowałam włosów lubię swój kolor, ale czasem miałam "odważne" myśli, by zrobić sobie blond jestem brunetką a może czarny? Nigdy się nie odważyłam -
littleladybird wrote:Cześć Rudzielec. Z objawów, które wypisałaś można wróżyć dwojako. Jeśli nigdy nie miałaś tak jak w tym cyklu, to może to ciąża, ale równie dobrze wszystko może się pojawić pierwszy raz. Z własnego doświadczenia wiem, że same starania potrafią dużo zmienić, umysł płata figle, a ciało na to reaguje.
Bardzo Ci życzę by to jednak była ciąża, tym bardziej, że pisałaś w notatkach o cieniu cienia cienia może skocz na betę?
A plamienia masz w każdym cyklu, czy to pierwszy raz? -
Mam wizytę na 6 maja ale lekarz twierdzi ze nie ma szans żebym dotrwala
ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle spokojnie, teraz brzuszek zacznie rosnac to rozne takie bolesci i klucia moga byc Bez stresu
Ja mam blond naturalne i juz w gimnazjum robilam sobie fioletowe (w wakacje) a od mniej wiecej 18 roku zycia farbuje i mialam mega rozne kolory, ale platynki i czarnego jeszcze nie mialam, ale za to mialam, zielone, fioletowe, niebieskie i inne kolory
Szkoda ze zdjecia nie mam w tych roznokolorowych... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa, to może jeszcze w kwietniu się jednak wyrobicie?
Ciri, wiem lekarz też mi napisał, że to raczej normalne
Widziałam ostatnio filmik, na którym babka miała włosy brązowe, ale jak tylko je uniosła, to pod spodem miała wszystkie kolory tęczy super to wyglądało, ale trzeba mieć do tego gęste włosy chyba
Rudzielec, kciukiRudzielec91 lubi tę wiadomość