X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie rozmiar rozmiarowi nie równy.

Na H&M stronie są fajne body kopertowe czyli zapinane po całości ubranka 2 szt za 32 pln czy jakoś tak i fajny kombinezonik misia ale z materiału dżersej. nie wiem co to jets.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Splot bawelny lub welny Ale teraz raczej bawełniane robią.

Liwia urodziła się 57. Dlugo nosiła 56 ciuszki. Teraz nosi 62 gora i 68 dol (wazy ponad 5kg) A wiem ze dziewczynyna marcowkach miały dzieci wielkosciowo i wagowo jak moje to niektórych juz w 74 wchodzą. Więc ta waga na ubraniu to nie do konca.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi tez mnie mecza te kopertowe, ale sa dwa rodzaje jedne bawelniane takie jednolite a drugie jakby w prazki i kolezanki mowily ze te w prazki sa srednie, naciagaja sie przy praniu :/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cala wyprawkę z Tesco. Jak sie Male robily to jechałam i kupowałam pakiet wiekszy;). Dzieki temu sie nie zdziwilam ze z innej firmy i inne wymiary. No i te kilka lat temu to bylo naprawde dobre jakościowo i w promocji za grosze - np. Paczka 5 szt. Pajaców za 20 zl.
    Większość mi zostala, mimo ze używane jeszcze przez kolejne dziecko

Edit: Czekam na wizytę ciekawe co powie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:38

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadziergałyście o wózkach, fotelikach i bazach :P aż ciężko cokolwiek napisać, ja jeszcze nie wnikam w te tematy :P jedyne co wiem, to na pewno kupimy fotelik z bazą, w aucie mamy isofix, więc problemu nie będzie, a jest to mega wygodne i wydaje mi się, że dużo bardziej stabilne niż fotelik przytrzymywany pasami. Wiecie, ja mam schizę na temat pasów i bezpieczeństwa w aucie :P

Baronowa, daj znać po wizycie :) ciekawe, czy mały pcha się już do wyjścia? ;)

Ja od kilku dni czuję kłucie w kroczu :/ tak w okolicy spojenia łonowego, ale delikatnie z lewej strony i w środku (nie umiem dokładnie określić miejsca). Normalne to?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little normalne.

Baronowa mam nadzieje ze dzis rodzisz.

Moje oko podeszlo ropa pieknie i zaczyna powoli wyplywac. Ma niestety male ujscie i jest gesta wiec troche to potrwa.

Siostra niebawem przyjedzie. Ja sie doprowadze do porzadku, idziemy z mloda na spacer i zakupy, pozniej mama przyjezdza i obiadek,pieknimy sie i do teatru. Najgorsze w nic nie wchodze... Mam nadzieje ze siostra to co mi przywiezie to bedzie w miare.

A i dojrzalam do zmiany koloru. Bialy blond chce. Taka platyne ;D

Popytam siostre kiedy ma wolne to przejade sie do fryzjera na strzyzenie i farbowanie. A moze sama sobie zrobie farbe. Zobacze ;D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,to mój 2cs, od 2 lat @ zawsze przychodzi równiutko 28 dnia, nigdy wcześniej ani później. W tym cyklu objawów od groma, dziś 27dc a ja dostałam plamienia i przy tym baaardzo mocny ból podbrzusza, dodam, że takie bóle jak miesiączkowe towarzyszą mi w tym cyklu prawie od samej owulki, tylko do tej pory nie były tak intensywne... czy któraś z Was tak miała? czy jest szansa, że coś z tego będzie czy ten ból i plamienie to raczej zły znak i @ czai się za rogiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:09

ckai9n73i3etzh5b.png

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ciri, uspokoiłaś mnie, ale i tak napisałam do lekarza :)
    Oko nadal boli, czy razem z wypływającą ropą ból mija?
    Bawcie się dobrze :) zapowiada się dzień pełen wrażeń :)

A kolor włosów taki jak w awatarze? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Cie bola rozciagajace sie wlokna i sciegna. Takie ciagniecie. Im bardziej brzuszek bedzie rosnal tym to moze byc nieprzyjemniensze. Ja mialam kilka razy, potem spokoj i dopiero przed porodem caly dol brzucha bolal ale to juz od ciezary. Ja jednak ogromny brzuchol mialam.

Noo mniej szary. Bardziej bialy ten kolor. (Szarosci za duzo na miescie ostatnio) a potem jak mi sie znudzi znow sobie pierdykne tecze ;p

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Rudzielec. Z objawów, które wypisałaś można wróżyć dwojako. Jeśli nigdy nie miałaś tak jak w tym cyklu, to może to ciąża, ale równie dobrze wszystko może się pojawić pierwszy raz. Z własnego doświadczenia wiem, że same starania potrafią dużo zmienić, umysł płata figle, a ciało na to reaguje.
    Bardzo Ci życzę by to jednak była ciąża, tym bardziej, że pisałaś w notatkach o cieniu cienia cienia ;) może skocz na betę?
    A plamienia masz w każdym cyklu, czy to pierwszy raz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do oka to juz wczoraj prawie nie bolalo, dopiero wieczorem znow zaczelo. Dzisiaj w zaleznosci, przykladam rumianek, cos tam staram sie troszke pozbyc tej ropy i plucze sola fizjologiczna i jest w miare dobrze.

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi te kłucia pojawiły się jakoś z tydzień temu, były bardzo rzadkie. A od wczoraj czuję je bardzo często :/ nie jest to bardzo bolesne, ale skutecznie przyciąga moją uwagę ;)

Jeszcze nigdy nie farbowałam włosów :P lubię swój kolor, ale czasem miałam "odważne" myśli, by zrobić sobie blond :P jestem brunetką ;) a może czarny? Nigdy się nie odważyłam :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć Rudzielec. Z objawów, które wypisałaś można wróżyć dwojako. Jeśli nigdy nie miałaś tak jak w tym cyklu, to może to ciąża, ale równie dobrze wszystko może się pojawić pierwszy raz. Z własnego doświadczenia wiem, że same starania potrafią dużo zmienić, umysł płata figle, a ciało na to reaguje.
    Bardzo Ci życzę by to jednak była ciąża, tym bardziej, że pisałaś w notatkach o cieniu cienia cienia ;) może skocz na betę?
    A plamienia masz w każdym cyklu, czy to pierwszy raz?
    u mnie wygląda to tak, że zawsze 28 dnia rano mam takie plamienia a w trakcie dnia zaczyna się normalny okres. O becie myślałam i chyba zrobię tak, że jak do rana dalej będę plamić to jutro pójdę na betę. Wymęczy mnie dziś ten ból... Ciri oby u mnie te bóle okazały się jak w Twoim przypadku ciążowe :) ale powiem Wam, że jakoś czuje, że nic z tego nie wyjdzie, no nic , czekam do jutra, dam znać :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wizytę na 6 maja ale lekarz twierdzi ze nie ma szans żebym dotrwala

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little spokojnie, teraz brzuszek zacznie rosnac to rozne takie bolesci i klucia moga byc :) Bez stresu :D

Ja mam blond naturalne i juz w gimnazjum robilam sobie fioletowe (w wakacje) a od mniej wiecej 18 roku zycia farbuje i mialam mega rozne kolory, ale platynki i czarnego jeszcze nie mialam, ale za to mialam, zielone, fioletowe, niebieskie i inne kolory :D

Szkoda ze zdjecia nie mam w tych roznokolorowych...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mam wizytę na 6 maja ale lekarz twierdzi ze nie ma szans żebym dotrwala
    SUPER :D :) Moze przed majowka sie wyrobisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa Wladek bedzie juz niebawem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co w tym tesco jest na tej promocji? To moze i ja podjade....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam tesco :(

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, to może jeszcze w kwietniu się jednak wyrobicie? :D

Ciri, wiem :) lekarz też mi napisał, że to raczej normalne ;)
    Widziałam ostatnio filmik, na którym babka miała włosy brązowe, ale jak tylko je uniosła, to pod spodem miała wszystkie kolory tęczy :) super to wyglądało, ale trzeba mieć do tego gęste włosy chyba :P

Rudzielec, kciuki ;)

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ