Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lapie dola. Wizja jeszcze 2 tygodni. Do tego pogoda.
Kurde chce urodzić i juz wejść w kolejny etap. Jestem za stara juz na to. Zmęczona. Do tego moj syn ktrory mimo ze ma 6 lat zachowuje sie jak roczniak z lekiem separacyjnym.
No i maz który mnie nakręca w shizach.
No dzisiaj mi zle, a lody juz jadlam i nie chce drugiej porcji -
basiunia wrote:Magdziulla pojechalm sobie do tego sklepu z wózkami ze sobie pomacam tego bebete i wpadłam pol h przed zaknieciem sklepu, pani juz oczywiscie myła podłogę, ale podeszłam i zpaytałam o LUce ona mnie zaprowadziła to pytam czy mogłabym ją sobie złozyć rozłożyc a ona a bedzie Pani dzis kupowac? yyy mowie z enie bo chce dopiero zobaczyc czy mi spasuje, a ona takie pokazy to jak juz się kupuje i oburzona sama go zlozyla ja rozozylam a ona wsyztsie te wozki sa teraz takie same pytam więc ponownie, cyzli mi pani nie pokaże a ona ze nie, to obróciłam się i wyszłam no ludzieeee co za chamy wystawić im komcia na fb ?;p
W takich sklepach przeciez zostawia sie nieraz tysiące, a oni robią łaskę ze w ogóle maja otwarteWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 19:55
-
nick nieaktualnyBasiunia powiem Ci ze na kilka sklepow tylko w jednym sie spotkalam z totalna porazka obslugowa.
Co do materaca to z przesylka 200zl dalam.
Baronowa nie dziwie sie Tobie ani Tadkowi. Po 6 oatach bycia jedynakiem to wielka zmiana. Ja mialam 4 lata i moja mama mowi ze z grzecznego dziecka stalam sie potworem a jeszcze gorzej bylo nak siostra trafila do szpitala.
Ja z corka caly dzien przespalam. Choroba i pogoda zrobily swoje. -
Tez dzisiaj spalam. Kurde 27 kwietnia i 5 stopni. Przeraza:/
Nie mam za bardzo w czym dziecka przywieść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoze do czasu az bedziesz z Wladkiem wychodzic zrobi sie normalna pogoda, a ze szpitala to i tak sekunda do samochodu to kocykiem przykryjesz dokladnie. A moze w dniu wypisu bedzie cieplutko
Mi Liwia tez juz wlasnie wyrosla z takiego pajaca przejsciowego, teraz jak jest 15stopni to chodzi w bluzie i ja tylko przykrywam jak wieje.
Dobrze ze fotelik macie. -
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Cześć, Odebrałam wyniki krwi i moczu, wszystko albo za wysokie albo za niskie. W dodatku w moczu są leukocyty.
I czy dobrze pobralas próbkę.
Infekcja w ciazy to nic dziwnego. Tez 2 razy mialam.
A krew ma inne normy w ciazy -
basiunia wrote:a u nas kurzy bialusieńko ;/
no wkurzyłam się, i najwyzej przejade się jeszcz eraz do krk
Baronowa jeszcze chwila wytrzymasz zazdorszcze Ci tych dwóch tygodni, ja mam jeszcze ponad 4 miechy ;p
Ptzygotowalam dwie warstwy i taki miękki kocyk ktorym da się go opatulic .ewi0808, ciri22 lubią tę wiadomość
-
To pij ja codziennie.
Na mocz pewnie furagine dostaniesz i zalecenie jakis witamin.
Niestety dzidziuś to taki maly pasożyt i sobie bierze co mu potrzebne -
nick nieaktualnyto ja mam ciekawszy przypadek, ciągle jakieś bóle, tu spzital, ze nibu jakieś zakażenie, a wyniki eleganckie
jak mi mocz przebadali w spzitalu to nawet ph mialam w koncu 5 a tak to 7
tylko ja dużo pije wody no i wpsieram sie cytryną i sokiem z żurawiny
a furagine brałam przez 10 dni po 6 tabletek jak byla teraz w szpitalu ale nie mam pojęcia why :o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny