Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Dziewczyny a co w tym tesco jest na tej promocji? To moze i ja podjade....
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Baronowa, to może jeszcze w kwietniu się jednak wyrobicie?
Ciri, wiem lekarz też mi napisał, że to raczej normalne
Widziałam ostatnio filmik, na którym babka miała włosy brązowe, ale jak tylko je uniosła, to pod spodem miała wszystkie kolory tęczy super to wyglądało, ale trzeba mieć do tego gęste włosy chyba
Rudzielec, kciuki
Moja siostra byla o krok od zrobienia sobie takich ale niestety zrezygnowala na rzecz siwych. Ona ma tyle wlosow ze mogla by peruke dla 4 osob z nich zrobic -
nick nieaktualny
-
z tą platyną bym się bała, bo to niszczy włosy, ale w sumie masz krótkie to szybko odrosną
ja sobie ściągałam kolor i długo mi wracały do formy. W sumie to jeszcze nie są takie jak powinny być, a kedyś miałam takie do pasa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:z tą platyną bym się bała, bo to niszczy włosy, ale w sumie masz krótkie to szybko odrosną
ja sobie ściągałam kolor i długo mi wracały do formy. W sumie to jeszcze nie są takie jak powinny być, a kedyś miałam takie do pasa
Wczorajszy dzien to jakas katastrofa. Mowie wam. Do teatru poszlam z przytruciem pokarmowym i przeczyszczeniem obu stron... Wrrrr... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wam z rana. Moje dziecko od 3 dni milczy. Muszę się uspokoić z tym remontem, bo chyba przeginam i może się Maluch naćpał farbą wczoraj:/
Dobrze, że w pt wizyta od razu zapisałam się na usg, mam nadzieję, że już skieruje mnie na połówkowe.
Ciri jak z tym teatrem, opowiadaj!
Dziewczyny ja wyprawkę mam w wersji roboczej, naprawdę roboczej, ciągle jakieś zmiany wprowadzam i nie mam rozpisanych rzeczy do szpitala wszystkich, jeśli chcecie coś takiego mogę podesłać, ale to tak jak pisałam, dużo do zmiany, bo dopiero wybieram konkretne rzeczy.
-
nick nieaktualnyMagdziulla na tym etapie to normalne ze dziecko sie nie odzywa kilka dni. Jest jeszcze malutkie i możesz nie czuć jak się inaczej ulozy.
Co do teatru to pierwszy raz musze powiedzieć ze film mi się bardziej podobal od sztuki. Ale tez nie mogłam się "wczuć" przez to ze zle sie czułam.
Za to mój G razem z corka zasluguja na pochwale super sobie poradzili -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak dostali
Na "Mamma mia". Ale mnie to tak srednio sie podobalo bo wiem ze ten teatr stac na wiecej a to bylo takie troche na odwal sie. Scenografia srednia, do tego reklamy przed spektaklem(wtf? czy to kino?) i na glownych bohaterow wzieli ludzi z zewnatrz a nie stala obsade teatralna. -
nick nieaktualnyCiri kiedyś mi polecałś te MateraceDlaCiebie. Ja na 99% wezmę ten dla Maluszka, ale zastanawiam się czy nie kupić tam też dla Nas. To już spory koszt, ale mają świetne opinie. Jak Wam się sprawdza jakość itpp?
Od razu biorę q zastawie pościel antyalergiczną dla Malucha, bo jest z materacem za 49 zl. -
nick nieaktualnyZa duzo to raczej nie moge powiedzic bo po dwoch miesiacach uzytkowania to raczej was jeszcze nie zauwaxe ale stwierdzam ze jak za ta cene to spoko i to bardzo. Ja mam materac poltwardy. Wiec jest na tyle twardy ze dziecko moze sobie na nim spokojnie cwiczyc obracanie na boczki, moze sobie "wedrowac" a do tego jak podniesie glowke i opadnie jej to uderzenie nie jest bolesne (Liwia czesto sie budzi i podnosi glowke i unosi sie na raczkach i nie raz jej opwdla glowka za nim ja sie zorientowalam ze ona sie obudzila).Jak lezy nie widac zeby pod nia jakos sie uginalo...
Poscieli nie kupowalam ale mam za to poduszke (za 1zl dostalam do zamowienia) i tez jest fajna.
Zjedzenie chleba bylo glupim pomyslem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:46
-
nick nieaktualnyMagdziulla mozesz podesłać i taką )
Ciri współczuje i jeszcze nie wyoał ze sztuką;/ a widziałaś klasyki typu MAYDAY czy szalone nożyczki ?
a co do materaca to Ty Ciri masz ten z twardością sredni h2 czy twardy h3?
i to ten Piotruś czy Plastuś ?;pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla pojechalm sobie do tego sklepu z wózkami ze sobie pomacam tego bebete i wpadłam pol h przed zaknieciem sklepu, pani juz oczywiscie myła podłogę, ale podeszłam i zpaytałam o LUce ona mnie zaprowadziła to pytam czy mogłabym ją sobie złozyć rozłożyc a ona a bedzie Pani dzis kupowac? yyy mowie z enie bo chce dopiero zobaczyc czy mi spasuje, a ona takie pokazy to jak juz się kupuje i oburzona sama go zlozyla ja rozozylam a ona wsyztsie te wozki sa teraz takie same pytam więc ponownie, cyzli mi pani nie pokaże a ona ze nie, to obróciłam się i wyszłam no ludzieeee co za chamy wystawić im komcia na fb ?;p