X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta, ja mam zalatany dzień, teraz mam chwilę, ale na 16 lecę z koleżanką na pyszną włoską pizze. Ale muszę Wam się pochwalić moim zakupem. Kupiłam bujaczko-leżaczko-kołyskę (stan super) + 4 pajacyki, 2 bodziaki, 2 półśpiochy, wszystko w świetnym stanie, bardzo dobrej jakości bawełna - wszystko za 300zł.
    Dzięki Ciri za doradztwo w tym zakresie!.
    Taki o:
    http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2359,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love-18kg

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam do sklepu Tosia, bo rozważam zakup u nich komody, łóżeczka, wozka i fotelika jaki mogą dac mi rabat. Akurat mają wszystko co wybrałam i mm nadzieję na dobrą ofertę, zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie kupiłas te wszystkie bajerki ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i podeslij inki z tosi co upatrzylas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślę Ci jak wrócę, bo mam wszystko w linkach, bo teraz już wychodzę. A bujaczek używany na olx:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tosi? Nie odpisuja ale ja u nich ogladalam wozki i kupilam krzeselko. Zawsze multum ludzi. Lepiej dzwon na infolinie. Asortyment super i duza pomoc ale doprosic sie o doradztwo mega trudno bo ludzi jak mrowkow ;D maja oblezenie. I u nicb patrz bo z dnia na dzien ceny potrafia sie zmieniac. Na moj wozek w ciagu tygodnia byly 4 ceny ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam do tego sklepu bobas co Picja polecała, od razu poprosili o numer telefonu, zadzwonił pan, gadałam z nim godzinę, to co wie o wozkach, fotelikach szok!
    dzięki niemu nie skrzywdzę Filipka Maxi Cosi, zainwestuję w RECARO, co do wózka to upewnił mnie w bebettcie tylko zaproponował też holladna, w sumie mega design i ma dodatkowo taki kapturek chroniący przed warunkami atmosferycznymi a różnica w cenie 50 zł :D
    generalnie zajebiste podejście, Magdziulla jak coś to tyrknij se tam, dużo Ci wyjaśnią :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym krzywdzą maxi cosi?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jak się czujesz?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Baronowa jak się czujesz?
    Fizycznie zajebiscie.
    Psychicznie mi dzisiaj rodzina zryla psyche. Ide się kapac i spać.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    np ten zwykły maxi cosi citi sprzedawnay po 400 zł nie ma żadnych testów zderzeniowych, a w polsce wmawia się ludziom, ze ma i jest tyle wart co te zwykle foteliki do wozkow 3 w1 tlyko a jest dwa razy droższy.
    porównywały z Ricaro jest ta najnowsza wersja mxi cosi ale kosztuje tyle co on więc tez się nie opłaca. a poczytałam o tych Recaro (wczensiej zawet nie brałam ich pod uwagę) to wtestach zderzeniowcyh wypadaja najleiej i są nr 1 w całej Europe :)
    nawet na któymś sklepie ala bobas jest teraz majówka z recaro jakies promocje.
    aa i już waga mogła mnie zaniepokoić, bo maxi cosi citi wazy 2,75 kg a recaro jako najlżejszy fotelik w sowjej klasie bezpieczeństwa prawie 4 kg.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat znalazłam ze City ma 4 gwiazdki w teście adac

A jaki model recaro chcesz

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Fizycznie zajebiscie.
    Psychicznie mi dzisiaj rodzina zryla psyche. Ide się kapac i spać.

OO to niedobraki z tej Twojej rodziny.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tez znalazłam te 4 gwiazdki a gość twierdzi, ze to ściema, że one nie mają tych testów ;o i że za granicą te maxi cosi to się sprzedają w marketach;o mam koleżanke w anglii to jej powiem, jak będzie na zakupach niech rzuci okiem ;p

czy myślisz, że chciał naciągnąć?
    generalnie wywarł bardzo pozytywne wrażenie :)
    a no i w maxi cosi jest na dwie dizury regulacja pasów, czyli generalnie starszego dziecka nie przewieziesz, a i one są do 10 kg a nie jak pisze, że do 13. no tyle mi naopowiadał.
    a recaro chce privia :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starszego i tak nie przewieziesz bo mu bedzie Glowa wystawala. A tak nie można wozić dziecka.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadalam z kuzynka tez ma.tego recaro mowi ze prawie dwa latka go miala, ale ale ma.drobna core :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia jak tak na chwilę, bo jeszcze w gościach. Mi w sklepie mówił, że Maxi Cosi ma testy ja miałam mega spoko sprzedawcę, bo sam mówił, żeby wziąć Maxi Cosi Citi nie przepłacać za Cabrofix, który jest dużo droższy, bo nie ma między różnic znaczących w testach tak samo wypadają. Popytaj jeszcze ja nie jestem spec w tej kwestii, nie wnikałam w temat, ale jeśli będzie pasowało do auta biorę Maxi Cosi.

Baronowa ma rację dla starszego dziecka i tak trzeba nowy fotelik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nono to ja wiem, ze trzeba dla starszego, ale on cos mowil o takim np 6 miesiecznym a rocznim :o
    No mi w krk tez polecali maxi cosi, to mi powiedzial ze tych sprzedawcow trzeba wyslac na szkolenie:/ zglupialam juz :o

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 miesięcznego nie przesadzasz bo nie siedzi stabilnie jeszcze i jest za wiotki na większy fotelik.
    Trochę mam wrażenie, ze to jak z przedstawicielem farmaceutycznym. Oni może maja prowizje od sprzedaży.
    Co do testów to na stronie Adac jest ten fotelik opisany ale nie umiem znaleźć na komórce konkretnych testow. No ale to jest konkretny certyfikat, wiec nie mogą podawac czegos czego nie ma. Może chodzilo mu o to, ze sa to testy z 2007 roku?.
    Ale maxi cosi ma tez foteliki z nowszymi testami.

Sort ze ci motamy, ale ja jestem sceptyczna

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jak zdrowie

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ