X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem na szybkich kanapkach. Dziecko dalej wisi na cyckach.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Pokozesz nam swoj brzuszek?

Proszę bardzo :)
    8bb0f8079dbf2669med.jpg

ciri22, Baronowa_83, Paulette, basiunia, Magdziulla lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas jednak nie było pierogów :P farsz się nie zdążył rozmrozić i zrobiłam niepiątkowy obiad :P roladki z cukinii wypełnione mięsem mielonym, mozarellą z pesto i pomidorami. Zapieczone w piekarniku ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny brzusio sobie rośnie :D cudownie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po, wszystko idealnie:).
    Basiunia jak wózki, podjęłaś decyzję?

Ciri jak się czujesz, jak z G już lepiej, wybaczyłaś? Czy ja dobrze rozumiem, że mleka Ci brakuje?

Little śliczny brzuszek.

Jak myślicie chłop czy baba;)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 18:48

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba

Magdziulla lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla kazda karmiaca matka przechodI kilkudniowe dni "z problem" laktacyjnym i jest tak kilka razy podczas roku karmienia. Zwiazane jest to ze zmiana jakosci i skladnikow w mleku.

Nie wjem czy to to czy co dokladnie ale mloda wisi i wisi i odzseparowanie od cycka konczy sie giga rykiem. Mleko jest bo nawet teraz po zmianie piersi w tej od ktorej odsunelam corke po przycisnie leci mleko ale dla niej chyba malo.

Fajnie ze wszystko ok ;) i jak potwierdzila sie corka? Pokazala sie w calosci?

A chlop niby lepiej ale caly dzien nic nie jadl

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córcia:) Kochana córcia:) znowu z nogą na nogę:)
    Ciri kwestia karmienia przeraża mnie bardziej niż poród.

A co strajk u niego głodowy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie noo choroba wczorajsza. Aaa bo ja chyba wam nie pisalam. Chory. Tak jak ja we wtorek to on wczoraj. Chyba wirusowka.

Gratuluje kobitki ;D nie stresuj sie karmienie jest fajne choc czasem meczace. Ale ten usmiech z powodu pelnego brzuszka... Bezcenny ;D a taki usmiech juz pierwszego dnia mozesz otrzymac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a masz zdjeciu usg? Wrzucisz nam? ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pech, że Cię złapało akurat na przepustce.

To zaleję Was zdjęciami.
    Jako pierwsze wrzucam ciuszki, które wczoraj wyrwałam z bujaczkiem:
    b49a592ceba41788med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 20:09

ciri22, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zdjęcie mojego brzuchola:
    4c617bbef3f7fc4bmed.jpg

ciri22, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Twoj brzuszek tez tak rosnie jak moj od gory :) ale masz wiejszy niz ja w tym tym tygodniu ;P

Ciuszki super takie neutralne ;D bujaczka to Ci zazdroszcze. Jakbym nie dostala swojego tez bym taki kupila ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to zawartość;). Nie mam zdjęcia jak ma nogę na nogę, ale zapłaciliśmy 35zł i nagrała Nam filmik z usg na takiego śmiesznego pendriva jak obok(śmiałyśmy się z tego, że odrywa mu się główkę;):
    6a0ff45ac76fc904med.jpg

ciri22, basiunia, Paulette, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne malenstwo ;D kiedy Liwia byla taka malutka... Jej to juz tyle czasu minelo a dopiero co sie cieszylismy z serduszka i ze sobie wymachuje raczkami. Zobaczysz zaraz bedziesz po porodzie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ostatnie nautralne ubranka:) już nie mogę się doczekać, kiedy moja będzie machała.
    Jeszcze wstawię linki do mebli dla Basiuni. Meble raczej bardzo popularne, oklepane, ale nam się podobają, no i nie ukrywam, że najbardziej przekonuje mnie stosunek ceny do wyglądu. W tej cenie przeglądałam też używane i brzydsze:
    http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1477 albo to z szufladką, i:
    http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1378

No i lecę się szykować na jutrzejsze wesele, brwi jakaś maseczka, pazury. A mój mąż ma takiego speeda, żeby remont szybko skończyć, że wziął się teraz za malowanie grzejników, wszystko robi sam.
    Ale jestem mega zadowolona, że tak małym kosztem udało się tak odnowić pokoje:)

ciri22, basiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla to jednak córa????????? ale extra :)) wybrała imie ?:D
    ciuszki boskie <3 też poszukam coś na olx, chcoaż ja czekam na paczke z usa i nie mogę za dużo kupować, bo dostanę same nowości od kuzynki <3
    byłam na wózki, boskie te bebetta i nie będę zamwiać z zielonej góry, bo się okazało, że tu są tańsze :D
    tylko nie mogę się zdecydować na kolor i biorę też pod uwagę holandy, to smao co luca tylko większy wybór kolorów 50 zł droższy a ma jeszcze takie zabepzieczenie przed warunkami atm. generalnie całą gndolę można zabudowac :D
    i podnosiłam składałam, wszytsko ok :)
    składanie mi średnio idzie, ale to w domu się pocwiczy, jutro musze zadzwonić jaki kolor i czy z fotelikiem, bo od kąd ten gość z bobasa mi powiediał, że maxi cosi citi to jest to smao co foteliki mars któr daje bebetto to się zastanawiam czy przepłacać, bo z fotelikiem 100 zł drożej;/
    żyję w natłoku myśli :D patrzyłam na ten fotelik, duży się wydaje, taki dośc solidny w porówaniu z tymi co daja do pozostalych wozkow 3w1 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bedziesz jechac do Tosi ogladac to zadzwon gdzie maja to co potrzebujesz. Wiem ze na bialolece jest wiekszy asortyment i tam jezdzilam ja na zakupy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie! Odpisali mi z Tosi, za zakupy za 2500zl proponują 3% rabatu. Więc jednak wózek kupię u siebie, bo jest taniej, a tam mebelki, bo nie da się przesyłką. Ale moim znajomym się przeciąga, więc pewnie za 2 tyg dopiero się wybierzemy. Może od razu jak kasa pozowoli pojadę do tego sklepu Materace dla Ciebie obczaić materac dla Nas. Bo materacyk z kołderką dla córci już do Ns idzie.

Matko idę, bo mnie noc zastanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja czekalam tydzien i nikt mi nie odpisal... Wrrrrr...

Noo jak taniej to nie ma co. Choc powiem Ci ze zagladaj codziennie na strone bo mowie Ci ze potrafia z dnia na dzien naprawde spadac ceny. U nich moj wozek byl najtanszy! O 400zl mniej niz w innych sklepach wiec poki nie zamowisz patrz moze akurat bedzie promocja.

‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ