Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lepiej. Dziecko wstali śpiewające, maz pojechal myc auto, a ja zaliczyłam biedre i zjadalam dobre ciacho;).
Jeszcze kupilam rabarbar i upiekę sobie ciastko. Zrobię z polowy porcji, za to 2x wiecej rabsrbaru ;)ooo i nikt go nie ruszy tylko bedzie mojelittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:No wlasnie cos mowil o tym ze to stare foteliki z przed 10 lat :o
Czyli wy bierzecie maxi cisi citi??
Raczej mi chodziło o to, ze trzeba brać poprawkę na to co oni mówią. -
nick nieaktualny
-
aaa, ciasto drożdżowe z rabarbarem uwielbiam
Ciri, u mnie dobrze, w końcu zaczynam czuć, że jestem w ciąży i odczuwam z tego przyjemność dolegliwości ustępują i mam więcej energii do działania
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle to gratuluje, mi zoladek pewnie do konca nie da spokiju, ale na pewno jest lepiej w porownaniu z pierwszymi 4 miesiacami )
Dzis jestem w domku to zaraz tez sie ogarniam, zjem sniadanko skocze po rabarbarr i makaron (na obiad spagethi szpinakowe) o sprzatam -
Pokażę jak wrócę z pracy cyknę fotkę
Basiunia, tak na 100% mi nie przeszło Dziś np. gdy szykowałam się do pracy znienacka dostałam odruchu wymiotnego i myślałam, że zwrócę całe śniadanie razem z tabletkami. I to nie było przy myciu zębów, ani niczym podobnym. I już dawno mi się tak nie robiło. Siłą woli całą zawartość zatrzymałam w żołądku. A w zeszłą niedzielę cały dzień zdychałam, najgorsze że akurat musieliśmy jechać do teściów i teściowa dodatkowo pogarszała moje samopoczucie
Jednak jak jem regularnie i piję w miarę dużo wody to jest ok.
U mnie dziś będą pierogi ruskie domowej roboty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może jednak skok, i podkeca laktację
albo jednak coś ją zbiera i organizm wie, ze trzeba się do mamy przyssać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny