Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No nie normalnie funkcjonuje nie chodzę do pracy,( wcześniej siedziałm w biurze po 8-10 h i jeszcze robote brałam do domu) zatrudniłam dziewczyne która robi za mnie większość rzeczy.
Przyjeżdzam do biurana chwile żeby sprawdzić jak jej idzie i wyjaśnić jak czegoś nie wie bo nie które firmy i sprawy są specyficzne.
Tak to siedze w domu, jak biore papiery do domu to robie leżąc w łóżku. Dużo wypoczywam, ale nie leże całekim plackiem. Zresztą mój gin powiedział że leżenie caly dzień plackiem to też nie dobre.
Tylko że mnie nic nie boli, zeo jakichś objawów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mogę na tyłku usiedzieć jak widzę ile jest do zrobienia i ciągle końca nie widać. Zresztą w moim tempie... umyłam okno i drzwi balkonowe i już musiałam usiąść. Choć niemyte były od zimy, więc tragedia domyć wszystkie uszczelki.
Po remoncie mam wszystko do góry nogami, a mąż zasuwa jak motorek i już mi go szkoda. Upiera się, że on posprząta, ale nie chcę.
Ale dziś złożył łóżeczko i jest słodkie:)
Ciri powodzenia na szczepieniu! -
nick nieaktualnyKupowałam Klupsia z żyrafką. Niestety nie mam nic spadkowego. Umyję, wstawię materacyk w folii i zrobię foto.
Szukałam używanego, ale wszędzie aukcje z materacem (dla mnie nie było opcji żebym wzięła używany materac) i cenowo wychodziło tak samo.
Czy znacie się trochę na wynikach krwii?
Fakt zawsze mam słabe niektóre parametry, ale lekarz nic na to nie mówił, a ostatnio jak zapisywałam się do szkoły rodzenia i położna przeglądała moją kartę powiedziała, że mam złe te wyniki. -
nick nieaktualny
-
no te to zauwazyłam ze uzywane łóżeczka wychodza cenowo podobnie jak nowe.
Promocyjna cena tylko różowy to odpada niestety ;( dzieki za inf.
A jaki kupiłas materacyk?
Pokaz te wyniki wspólnymi siłami damy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 12:18
-
nick nieaktualny
-
Ja kupilam używany materacyk bo trafilo sie łóżeczko idealne które chciałam za 100 zl. A normalnie duzo drożej wychodzi. Materac w stanie idealnym ze zdejmowanym obiciem. Gdybym nie mogla go wyprać tez bym kupila
-
nick nieaktualnyDzięki.
Jak po szczepieniu? Jak po szczepieniu.
Napiszę Wam ostatnie tam gdzie jest poza normą podaną przez lab. Generalnie zawsze te mam poza.
Erytrocyty: 3,72 n. 4-5,2
Hematokryt 35,4 n.38-45
MCH śr masa HB w erytrocycie - 32,5 n. 27-31
EOS% eozynocyty - 0,5 n. 1-5,00
LYM% limfocyty -22,7 n.25-45
Robię ciacho drożdżowe oby wyszło, bo mam na nie ogromną chęć. -
nick nieaktualnyEvi wizytę mam za dwa tygodnie, no za 1,5:)
szyjka niby się nie skróciła tylko przekręciła cokolwiek to znaczy ;/
nawroty pęcherza czuję za kazdym razem jak połaże nawet po domu;/ jak leże pod kołderką jest super;/
no zgroza;/
oby to szubko minęło ;/
Magdziulla znam ten stan, też mi skzoda meża żeby wsyztsko robił, to się tak kręcę a w sumie moze pasowałoby odpuścić;/
łożeczko myślimy kupić za tydzień takie jak ja chce z szufladą to nie oplaca się używae bo mają podobne ceny, a tak będę sobie miała nowe
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dzięki.
Jak po szczepieniu? Jak po szczepieniu.
Napiszę Wam ostatnie tam gdzie jest poza normą podaną przez lab. Generalnie zawsze te mam poza.
Erytrocyty: 3,72 n. 4-5,2
Hematokryt 35,4 n.38-45
MCH śr masa HB w erytrocycie - 32,5 n. 27-31
EOS% eozynocyty - 0,5 n. 1-5,00
LYM% limfocyty -22,7 n.25-45
Robię ciacho drożdżowe oby wyszło, bo mam na nie ogromną chęć.
moja gin uważa, ze to idiotyzm podawać wyniki w miejsach po przecinku, ale to wylicza i kompyter, nie można mieć 3,72 krwinki czy czegoś, jak zaokrąglisz masz 4
te pozostałe owszem troszkę odstające, ale chyba bez paniki, bo anemii nie ma, lym w ciąży skacze więc tez jest ok:) -
nick nieaktualnyWe dlug mnie masz rozpiske dla kobiet ktore nie sa w ciazy. Te wyniki ktore masz moim zdaniem sa ok. Choc ja srednio sie znam
Po szczepieniu w miare. Jeszcze przed szczepieniem sie rozwrzeszczala i nie moglam jej w ogole uspokoic. Teraz spi...
Gorzej ze za malo przybrala na wadze wiec kontrola za 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny