X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak i tak, na razie mam nówki i odkupione od kobiety, która sprzedawała mi bujaczek. Planuję coś tam dokupić nowych, wylicytuję może jakaś aukcję, póki co do ciucholandów nie mam szczęścia. Bardziej się porozglądam jak już będę kupowała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie wiekszosc dostalam mialam doslownie 5 sztuk 52 i moja Liwia nic nie zalozyla. 56 zalozyla i mialam cala szuflade a nosila z tego doslownie 7 zestawow reszta lezala w szufladzie. Polowe rzeczy ktore ja jej kupilam to nie zalozyla. Teraz nosi 62-68 i te najdluzej ponosi. I radze najwiecej na 62 kupowac.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze widzieć, w takim razie więcej takich małych nie kupuję, bo już kilka mam, teraz 62 muszę wyszukać, bo tego nie mam.

Ciri a na początku jak było chłodno w co Małą najczęściej ubierałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na razie wszytsko nowe bo w ciucholamdzie nie trafilam a kiedys bylam od nich uzalezniona:D
    I tez nie bede duzo kupowac bo dokladnie beda prezenty i czekam na mega pake z usa:)
    Takze kupie ze dwa bodziaki na 62i ze dwa 56 te leginsiki i finito:) zawsze wlasnie ktos moze dokupic nie ma sie co spinac tak jak mowi Ciri ze miala cala szufalde a wykorzystala kilka rzeczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie jak ubrac bo juz moze byc we wrzesniu chlodnawo:)?
    W sumie zawsze mozna sie poratowac kocykiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietajcie ze noworodka ubieramy trodzke grubiej niz miesiecznw dziecko. W xlciagu pierwszefo miesiaca dziecko uczy sie termoregukacji.

Moja ciotka rodzila w te najwieksze upamy to dziecko przez pierwszy miesiac chodzioo w dlugim rekawie.

U mnie na takie wiosenne dni jeszcze nie cieple super sprawdzal sie tygrysek ze smyka (zaraz wam wrzuce link), ubieralam dziecko w body, polspiochy na to i do tego ten tygrysek, jak chlodniej to kocyk jak cieplej to bez.
    Na zimowe dni to spiworek (ciuchowy) i na to kocyk albo ten ten pajac i dziecko w taki spiworek wozkowy (nie oszukujmy sie juz teraz takich zim nie ma) i w razie W koc dodatkowo ale tego nigdy nie uzylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki pajac to u mnie super sprawa jako wierzchnia rzecz. Liwia chodzila w tym mniej wiecej od skonczonego 1 miesiaca az do ttch upalow i juz wiecej nie zalozy bo wyrosla a mam tego typu jeszcze misia z H&M

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-niemowlecy-kubus-puchatek-78956.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzialam w hm jedt taki dresowy:) mysle nad nim intensywnie:) a moze jakas ciotka sie pokusi:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dojrzałam w promo:

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-ocieplany-niemowlecy.html

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopadła mnie pierwszy raz w życiu zgaga

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A ja to dojrzałam w promo:

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-ocieplany-niemowlecy.html
    Jaki rozmiar wzielas? Jesli nie powyzej 62 to pewnie ani razu nie zalozy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) wyjeżdżamy właśnie na urlop w góry. Pewnie czasem się odezwę. Wracam 23 maja. Trzymajcie się ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego wypadu, wypocznij :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla w moje gory??
    Kurde pogoda dzis poprostu oszalala:/ ale oby sie wypogodzilo :)
    Wypoczywaj :))
    Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje :(((

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Madziulla w moje gory??
    Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje :(((

Szklarska Poręba no zapowiadają średnia pogodę na nasz wyjazd. Ale liczę ze się nie sprawdzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie kupiłam jeszcze. Muszę powstrzymać żądze w tym msc i następnym pewnie też, bo jeszcze to wesele ech.

Madziulla udanego wypoczynku i obyś coś z niego przywiozła:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ogolnie nie radze kupowac na zas takich rzeczy (wiem promocja i te sprawy) ale nie wiesz jaka bedzie pogoda i i jak szybko dziecko bedzie roslo. Niby mozna wieksze kupic ale np moja Liwia jest dosc dluga a szczupla i ona sie topi w takich rzeczach i wtedy jej nie wygodnie i sie buntuje jak ma cos duzo za duze.

Kurde nie wiem czy okres do mnie nie idzie... Ktorys dzien mnie podbrzusze pobolewa. A 23 mam gina. Mam nadzieje ze nie dostane okresu... Ja jeszcze nie chce!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:11

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Madziulla w moje gory??

No dziś tak miałam w nocy. I rano wstałam było oki a teraz od nowa zaczyna mni piec blee.

Ciri Ciebie też zgaga trapiła i co robiłaś?

To szybko okres wróciłby do Cb, za szybko ( tzn fajnie nie miec okresu i nie męczyć się)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam zgage i ja jadlam reni. Mi pomagal na zgage ale ja tez refluks mialam. Zgaga przeszla mi jak poszlam na diete bezsolna.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypróbuje to reni ;/ bo sie spać nie da nawet

Jak sie ma dziś Liwia?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ