Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogolnie wiekszosc dostalam mialam doslownie 5 sztuk 52 i moja Liwia nic nie zalozyla. 56 zalozyla i mialam cala szuflade a nosila z tego doslownie 7 zestawow reszta lezala w szufladzie. Polowe rzeczy ktore ja jej kupilam to nie zalozyla. Teraz nosi 62-68 i te najdluzej ponosi. I radze najwiecej na 62 kupowac.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja na razie wszytsko nowe bo w ciucholamdzie nie trafilam a kiedys bylam od nich uzalezniona:D
I tez nie bede duzo kupowac bo dokladnie beda prezenty i czekam na mega pake z usa:)
Takze kupie ze dwa bodziaki na 62i ze dwa 56 te leginsiki i finito:) zawsze wlasnie ktos moze dokupic nie ma sie co spinac tak jak mowi Ciri ze miala cala szufalde a wykorzystala kilka rzeczy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietajcie ze noworodka ubieramy trodzke grubiej niz miesiecznw dziecko. W xlciagu pierwszefo miesiaca dziecko uczy sie termoregukacji.
Moja ciotka rodzila w te najwieksze upamy to dziecko przez pierwszy miesiac chodzioo w dlugim rekawie.
U mnie na takie wiosenne dni jeszcze nie cieple super sprawdzal sie tygrysek ze smyka (zaraz wam wrzuce link), ubieralam dziecko w body, polspiochy na to i do tego ten tygrysek, jak chlodniej to kocyk jak cieplej to bez.
Na zimowe dni to spiworek (ciuchowy) i na to kocyk albo ten ten pajac i dziecko w taki spiworek wozkowy (nie oszukujmy sie juz teraz takich zim nie ma) i w razie W koc dodatkowo ale tego nigdy nie uzylam. -
nick nieaktualnyTaki pajac to u mnie super sprawa jako wierzchnia rzecz. Liwia chodzila w tym mniej wiecej od skonczonego 1 miesiaca az do ttch upalow i juz wiecej nie zalozy bo wyrosla a mam tego typu jeszcze misia z H&M
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-niemowlecy-kubus-puchatek-78956.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Madziulla w moje gory??
Kurde pogoda dzis poprostu oszalala:/ ale oby sie wypogodzilo
Wypoczywaj )
Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje ((
Szklarska Poręba no zapowiadają średnia pogodę na nasz wyjazd. Ale liczę ze się nie sprawdzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ogolnie nie radze kupowac na zas takich rzeczy (wiem promocja i te sprawy) ale nie wiesz jaka bedzie pogoda i i jak szybko dziecko bedzie roslo. Niby mozna wieksze kupic ale np moja Liwia jest dosc dluga a szczupla i ona sie topi w takich rzeczach i wtedy jej nie wygodnie i sie buntuje jak ma cos duzo za duze.
Kurde nie wiem czy okres do mnie nie idzie... Ktorys dzien mnie podbrzusze pobolewa. A 23 mam gina. Mam nadzieje ze nie dostane okresu... Ja jeszcze nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:11
-
basiunia wrote:Madziulla w moje gory??
Kurde pogoda dzis poprostu oszalala:/ ale oby sie wypogodzilo
Wypoczywaj )
Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje ((
No dziś tak miałam w nocy. I rano wstałam było oki a teraz od nowa zaczyna mni piec blee.
Ciri Ciebie też zgaga trapiła i co robiłaś?
To szybko okres wróciłby do Cb, za szybko ( tzn fajnie nie miec okresu i nie męczyć się)
-
nick nieaktualny