X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak i tak, na razie mam nówki i odkupione od kobiety, która sprzedawała mi bujaczek. Planuję coś tam dokupić nowych, wylicytuję może jakaś aukcję, póki co do ciucholandów nie mam szczęścia. Bardziej się porozglądam jak już będę kupowała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie wiekszosc dostalam mialam doslownie 5 sztuk 52 i moja Liwia nic nie zalozyla. 56 zalozyla i mialam cala szuflade a nosila z tego doslownie 7 zestawow reszta lezala w szufladzie. Polowe rzeczy ktore ja jej kupilam to nie zalozyla. Teraz nosi 62-68 i te najdluzej ponosi. I radze najwiecej na 62 kupowac.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze widzieć, w takim razie więcej takich małych nie kupuję, bo już kilka mam, teraz 62 muszę wyszukać, bo tego nie mam.

Ciri a na początku jak było chłodno w co Małą najczęściej ubierałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na razie wszytsko nowe bo w ciucholamdzie nie trafilam a kiedys bylam od nich uzalezniona:D
    I tez nie bede duzo kupowac bo dokladnie beda prezenty i czekam na mega pake z usa:)
    Takze kupie ze dwa bodziaki na 62i ze dwa 56 te leginsiki i finito:) zawsze wlasnie ktos moze dokupic nie ma sie co spinac tak jak mowi Ciri ze miala cala szufalde a wykorzystala kilka rzeczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie jak ubrac bo juz moze byc we wrzesniu chlodnawo:)?
    W sumie zawsze mozna sie poratowac kocykiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietajcie ze noworodka ubieramy trodzke grubiej niz miesiecznw dziecko. W xlciagu pierwszefo miesiaca dziecko uczy sie termoregukacji.

Moja ciotka rodzila w te najwieksze upamy to dziecko przez pierwszy miesiac chodzioo w dlugim rekawie.

U mnie na takie wiosenne dni jeszcze nie cieple super sprawdzal sie tygrysek ze smyka (zaraz wam wrzuce link), ubieralam dziecko w body, polspiochy na to i do tego ten tygrysek, jak chlodniej to kocyk jak cieplej to bez.
    Na zimowe dni to spiworek (ciuchowy) i na to kocyk albo ten ten pajac i dziecko w taki spiworek wozkowy (nie oszukujmy sie juz teraz takich zim nie ma) i w razie W koc dodatkowo ale tego nigdy nie uzylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki pajac to u mnie super sprawa jako wierzchnia rzecz. Liwia chodzila w tym mniej wiecej od skonczonego 1 miesiaca az do ttch upalow i juz wiecej nie zalozy bo wyrosla a mam tego typu jeszcze misia z H&M

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-niemowlecy-kubus-puchatek-78956.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzialam w hm jedt taki dresowy:) mysle nad nim intensywnie:) a moze jakas ciotka sie pokusi:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dojrzałam w promo:

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-ocieplany-niemowlecy.html

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopadła mnie pierwszy raz w życiu zgaga

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A ja to dojrzałam w promo:

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-ocieplany-niemowlecy.html
    Jaki rozmiar wzielas? Jesli nie powyzej 62 to pewnie ani razu nie zalozy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) wyjeżdżamy właśnie na urlop w góry. Pewnie czasem się odezwę. Wracam 23 maja. Trzymajcie się ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego wypadu, wypocznij :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla w moje gory??
    Kurde pogoda dzis poprostu oszalala:/ ale oby sie wypogodzilo :)
    Wypoczywaj :))
    Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje :(((

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Madziulla w moje gory??
    Evi ja mam takie zgagi i cofanie tresci zoladkowej do gardla ze spie na 3 poduszkach i tak nic to nie daje :(((

Szklarska Poręba no zapowiadają średnia pogodę na nasz wyjazd. Ale liczę ze się nie sprawdzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie kupiłam jeszcze. Muszę powstrzymać żądze w tym msc i następnym pewnie też, bo jeszcze to wesele ech.

Madziulla udanego wypoczynku i obyś coś z niego przywiozła:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ogolnie nie radze kupowac na zas takich rzeczy (wiem promocja i te sprawy) ale nie wiesz jaka bedzie pogoda i i jak szybko dziecko bedzie roslo. Niby mozna wieksze kupic ale np moja Liwia jest dosc dluga a szczupla i ona sie topi w takich rzeczach i wtedy jej nie wygodnie i sie buntuje jak ma cos duzo za duze.

Kurde nie wiem czy okres do mnie nie idzie... Ktorys dzien mnie podbrzusze pobolewa. A 23 mam gina. Mam nadzieje ze nie dostane okresu... Ja jeszcze nie chce!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:11

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Madziulla w moje gory??

No dziś tak miałam w nocy. I rano wstałam było oki a teraz od nowa zaczyna mni piec blee.

Ciri Ciebie też zgaga trapiła i co robiłaś?

To szybko okres wróciłby do Cb, za szybko ( tzn fajnie nie miec okresu i nie męczyć się)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam zgage i ja jadlam reni. Mi pomagal na zgage ale ja tez refluks mialam. Zgaga przeszla mi jak poszlam na diete bezsolna.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypróbuje to reni ;/ bo sie spać nie da nawet

Jak sie ma dziś Liwia?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ