X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona dobrze w sumie wczoraj pospala po szczepieniu troche i juz bylo ok. Noo po dziecku nie bylo widac ze po szczepieniu jest.

Za to poszlam wczoraj kupic jej smoczek bo to juz pora na wymiane (co 1-2 miesiace ttzeba na nowy wymieniac) i kupila taki mega polecany, z tarczka bardziej przewiewna,ksztalt smoczka troche podobny do tego co teraz uzywa (no ale kazda firma ma jednak inny trochr ten ksztalt) i nie nalezacy do najtanszych. I co? Moje dziecko sie nim dlawi i go wypluwa. Czyli musze kupic takie jak miala...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0365878001.html
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0392392001.html

z HM mam te rzecy. materiał fajny i to zapięcie w body ekstra na początek idealne :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory takie body lubie mimo ze wkladanie przez glowe nie sprawia mi problemu ale dzieci po prostu nie lubia tego a jak sie mega kreci to i lapki latwiej wlozyc w takim

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale szczerze mówiąc mało jest takich zapinanych większość jest przez głowę.

Ciri Ty brałaś ubranka dla Liwii na czas pobyty w szpitalu.
    Mój synek będzie miał na imię Jakub. i wieczorem po wizycie u gin dodam zdjęcie Małego, mojego brzuszka i zmienię opis pod paskiem :D
    Mam nadzieje ze dostane fotke :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze malo... ;/

Tak ja bralam cala wyprawke dla mlodej

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile wcześniej wszystko prałaś? Wiem ze głupie pytania zadaje :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 32tc. Mniej więcej. Jakoś tak jak uslyszalam ze mogę wcześniej urodzić to przez 4 dni wszystko przygotowałam.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli końcem czerwca- poczatkeim lipca pranie robić. :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda będzie super na suszenie ;p jak masz gdzie powiesic uwiniesz się w jeden dzień ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam suszarke balkonową i taka suszrkę w ogrodzie ze sznurków zrobioną :)

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tez mam refluks i przepukline i mi nic nie pomga zadne mleczka, renii czasem soda z woda:/
    Maskara :/

Evi imie sliczne:)) ciekawe czy Ci dadza fotke bo mi daja same jaderka na zdjeciu:D a tak warjuje teraz ze twarzy uchwycic nie moga:D
    Tez mysle prac na przelomie lipca i sierpnia niechby czekalo;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Refluks niestety trzeba przeczekac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam twarożek i mi trochę lepiej.
    No mój tez nigdy nie chciał buźki pokazać..
    Basiunia a Ty jakie imie wybrałaś?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć Filipka <3
    Myslalam o Kubusiu ale kuzynka ma w sasiedztwie a Filipa nie ma w calej wsi :D

Ciri wiem, ze trzeba przeczekac, bo przed ciaza mialam takie magiczne tabletki na ktore teraz moge jedynie popatrzyc:/

Ale dla bąbla wszytsko, przeczekam:)

Wlasnie wrocilam od dentysty, Filipek oszczedzil matce chociaz zebow:D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też śliczne imię :D

Ja tam do dentysty wole ie iść póki co. Przed ciąża idealnie wyleczyłam wszystkie zęby. A teraz wole nie iść heh- boje sie dentysty

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa to ja nigdy nie mialam z tym problemu:)
    I u dentysty w bylam w grudniu jak jeszcze o ciazy nie wiedzialam, a teraz wyoatrzylam malusienka kropke prochnicy a czytalam ze to szkodliwe dla pierdziocha i wolalam posprawdzac no ale wszytsko ok;) a to mi wyczyscil;)
    Oby po porodzie byly w takim samym stanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję pranie/prasowanie zrobić od razu jak tylko skompletuję wszystkie ubranka, bo przeraża mnie prasowanie w upały. Chociaż i tak pewnie tak wypadnie, bo na razie się wstrzymuję z wyprawką.

Zgaga mnie na szczęście omija, zęby też ok. Ale za to kręgosłup już teraz jest źle, a przecież to pikuś jeszcze.

U mnie ostatecznie będzie Karinka, chociaż dużo osób się krzywi.

Cały czas coś robię, ale końca tego sprzątania, porzadkowania nie widać:/ teraz robię segregacje jakieś kosmetyki nieużywane, biżuteria. Muszę coś z tym zrobić, bo w zasadzie chodzę tylko kilku kompletach srebro/złoto. Szkoda wyrzucić, więc zawiozę do mamy. A póki co nie mam toaletki.

W ogóle nie wiem jak Wy macie, ale kiedyś miałam tak, że nic nie wyrzucałam, bo może sie przydać. A teraz mam o 180 stopni. Nienawidzę zbędnych rzeczy, jak coś dłużej leży nieużywne to wyrzucam, oddaje. Lubię ograniać co mam na około i jak jest wszystko uporządkowane. Dlatego póki nie skończę sprzątaniq to dla mnie męczarnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam burdel. Wyrzucam wyrzucam a i tak za tydzien jest tyle schomikowanych rzeczy ze znow trzeba robic porzadek.

Ma lac jutro caly dzien bez sensu. A dzis chyba znow wezme mloda w chuste i pojdziemy na spacer...
    Mam nadzieje ze weekend po bozym ciele bedzie cieplo bo pod namiot mamy jechac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla na mojego Filipa tez sie krzywią ale to nasz bąbel i tak zostanie :D

Tez mam problem zchomikowaniem czesc rzeczy sprzedaje ale wiadomo nie wszystko idzie od razu to musze to przetrzymywac:/

Ciri no u nas pogoda tez do d...11 stopni :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wszyscy przekrecaja imie Liwii ;p

Teraz jest fajnie bo 25 stopni :p

‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ