Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona dobrze w sumie wczoraj pospala po szczepieniu troche i juz bylo ok. Noo po dziecku nie bylo widac ze po szczepieniu jest.

Za to poszlam wczoraj kupic jej smoczek bo to juz pora na wymiane (co 1-2 miesiace ttzeba na nowy wymieniac) i kupila taki mega polecany, z tarczka bardziej przewiewna,ksztalt smoczka troche podobny do tego co teraz uzywa (no ale kazda firma ma jednak inny trochr ten ksztalt) i nie nalezacy do najtanszych. I co? Moje dziecko sie nim dlawi i go wypluwa. Czyli musze kupic takie jak miala...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0365878001.html
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0392392001.html

z HM mam te rzecy. materiał fajny i to zapięcie w body ekstra na początek idealne :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory takie body lubie mimo ze wkladanie przez glowe nie sprawia mi problemu ale dzieci po prostu nie lubia tego a jak sie mega kreci to i lapki latwiej wlozyc w takim

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale szczerze mówiąc mało jest takich zapinanych większość jest przez głowę.

Ciri Ty brałaś ubranka dla Liwii na czas pobyty w szpitalu.
    Mój synek będzie miał na imię Jakub. i wieczorem po wizycie u gin dodam zdjęcie Małego, mojego brzuszka i zmienię opis pod paskiem :D
    Mam nadzieje ze dostane fotke :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze malo... ;/

Tak ja bralam cala wyprawke dla mlodej

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile wcześniej wszystko prałaś? Wiem ze głupie pytania zadaje :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 32tc. Mniej więcej. Jakoś tak jak uslyszalam ze mogę wcześniej urodzić to przez 4 dni wszystko przygotowałam.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli końcem czerwca- poczatkeim lipca pranie robić. :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda będzie super na suszenie ;p jak masz gdzie powiesic uwiniesz się w jeden dzień ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam suszarke balkonową i taka suszrkę w ogrodzie ze sznurków zrobioną :)

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tez mam refluks i przepukline i mi nic nie pomga zadne mleczka, renii czasem soda z woda:/
    Maskara :/

Evi imie sliczne:)) ciekawe czy Ci dadza fotke bo mi daja same jaderka na zdjeciu:D a tak warjuje teraz ze twarzy uchwycic nie moga:D
    Tez mysle prac na przelomie lipca i sierpnia niechby czekalo;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Refluks niestety trzeba przeczekac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam twarożek i mi trochę lepiej.
    No mój tez nigdy nie chciał buźki pokazać..
    Basiunia a Ty jakie imie wybrałaś?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć Filipka <3
    Myslalam o Kubusiu ale kuzynka ma w sasiedztwie a Filipa nie ma w calej wsi :D

Ciri wiem, ze trzeba przeczekac, bo przed ciaza mialam takie magiczne tabletki na ktore teraz moge jedynie popatrzyc:/

Ale dla bąbla wszytsko, przeczekam:)

Wlasnie wrocilam od dentysty, Filipek oszczedzil matce chociaz zebow:D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też śliczne imię :D

Ja tam do dentysty wole ie iść póki co. Przed ciąża idealnie wyleczyłam wszystkie zęby. A teraz wole nie iść heh- boje sie dentysty

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa to ja nigdy nie mialam z tym problemu:)
    I u dentysty w bylam w grudniu jak jeszcze o ciazy nie wiedzialam, a teraz wyoatrzylam malusienka kropke prochnicy a czytalam ze to szkodliwe dla pierdziocha i wolalam posprawdzac no ale wszytsko ok;) a to mi wyczyscil;)
    Oby po porodzie byly w takim samym stanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję pranie/prasowanie zrobić od razu jak tylko skompletuję wszystkie ubranka, bo przeraża mnie prasowanie w upały. Chociaż i tak pewnie tak wypadnie, bo na razie się wstrzymuję z wyprawką.

Zgaga mnie na szczęście omija, zęby też ok. Ale za to kręgosłup już teraz jest źle, a przecież to pikuś jeszcze.

U mnie ostatecznie będzie Karinka, chociaż dużo osób się krzywi.

Cały czas coś robię, ale końca tego sprzątania, porzadkowania nie widać:/ teraz robię segregacje jakieś kosmetyki nieużywane, biżuteria. Muszę coś z tym zrobić, bo w zasadzie chodzę tylko kilku kompletach srebro/złoto. Szkoda wyrzucić, więc zawiozę do mamy. A póki co nie mam toaletki.

W ogóle nie wiem jak Wy macie, ale kiedyś miałam tak, że nic nie wyrzucałam, bo może sie przydać. A teraz mam o 180 stopni. Nienawidzę zbędnych rzeczy, jak coś dłużej leży nieużywne to wyrzucam, oddaje. Lubię ograniać co mam na około i jak jest wszystko uporządkowane. Dlatego póki nie skończę sprzątaniq to dla mnie męczarnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam burdel. Wyrzucam wyrzucam a i tak za tydzien jest tyle schomikowanych rzeczy ze znow trzeba robic porzadek.

Ma lac jutro caly dzien bez sensu. A dzis chyba znow wezme mloda w chuste i pojdziemy na spacer...
    Mam nadzieje ze weekend po bozym ciele bedzie cieplo bo pod namiot mamy jechac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla na mojego Filipa tez sie krzywią ale to nasz bąbel i tak zostanie :D

Tez mam problem zchomikowaniem czesc rzeczy sprzedaje ale wiadomo nie wszystko idzie od razu to musze to przetrzymywac:/

Ciri no u nas pogoda tez do d...11 stopni :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wszyscy przekrecaja imie Liwii ;p

Teraz jest fajnie bo 25 stopni :p

‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ