X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zaczęło padać, ale nie burzowo. Już prawie ogranęłam pierdolety, posegregowane. Jeszcze znaleźć im mirjsce, pochować i ogarnąć w całości pokój o jeden byłby z głowy.

Co myślicie o takim szumisiu:
    http://allegro.pl/showitem/description/6184113346.html. ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli masz nadmiar pieniedzy ;p
    Mnie jedna z Wiedzm powiedziala madrze. Najpierw urodz a potem wlacz yt i sprawdz czy ktorys dzwiek na Twoje dziecko dziala.
    Na moje dziala szum ale zaden z szumisiow bo zupelnie inny jej podpadl do gustu. Jeden jedyny z 50 przejrzanych. I kupilam glownik mp3 i na razie go wlaczam a ktoregos dnia musze usiasc i sama zrobic szumisia.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ekstra wody w domu nie mam !! a niech mi ktoś powie jak sie ogranąc do lekarza na wizyte heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zobaczę co z tym szumisiem. Póki co to jedyna zabawka, którą planowałam kupić.

Jestem teraz kosmita:) zrobiłam maseczkę z algami na brzuch, cycki i twarz:) planuję to regularnie powtarzać. Nic tak nie nawilża jak domowej roboty maeczka z alg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiac do dwoch po porodzie nie bedziesz wiedziec co kupowax. Dziecko zaczyna sie interesowax zabawkami a za male zeby mu dac garnki do zabawy czy lyzeczke (choc ja dalam to sie pacnela w czolo :p]

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Evi przechodzialam to latem :/ wiem co czujesz:/ łączę si€ z Toba w bólu :D

Magdziulla ja naciram teraz olejem ze slodkich migdalow:D o algach nie slyszalam ale poczytam:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie wszystko dobrze. Szyjka sie trzyma a moze nawet ciut sie wydłużyła. Wód mam dalej za duzo ale to juz tak zostanie pewnie. na 100% cłopak.
    Pierwszy raz pokazał twarz

19d80de06f4765cfmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 08:21

ciri22, Magdziulla, basiunia, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi piękny ;) ale obiecałas jeszcze brzuszek ;p

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi jak miło zaczęłaś dzień:) śliczny i nie wiem czy to możliwe, ale z rysów twarzy widzę, że to chłopak:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy tak mówią że to chłopak po samym zdjęciu i w dodatku jeszcze strasznie podobny do mojego męża cały tatuś.
    A to obiecany brzuszek :)

c916f391a57764bemed.jpg

b033048e9bd9ff06med.jpg

ciri22, Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez po rysach wladnie pomydlalam ze chlopak.

Moja Liwia za to cala ja ze zdjecia 3d polowkowego ;)

Duzy brzuezek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że z mojego połówkowego chociaż mam tylko profil nie w 3/4d ale też ma moje rysy Mała.

Ewi na kiedy Ty masz termin?

Właśnie kiedy ewentualnie warto zrobić 3/4d?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na polowkowym. Max do 30 tc ale u mnie juz byla wcisnieta nisko i w ogole buzi nie bylo widac.

Edit: Ewi pisalam do Ciebie na priv jakbedziesz miala chwilke to zajrzyj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi śliczności:)))
    U mnie moi ginekolodzy nie maja 3d a szkoda mi 200 zl i isc do ordynatora i zrobic :D jakos moze przezyje:))

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do mojego gin już tyle chodze ze 3d zrobił mi w gratisie :) tyle zeo prywatnie i juz sporo kasy zawsze do nieg u niego zostawiłam.

Termin z OM na 22.08, a z USG na 15.08.

No brzuszek mam spory ale to przez nadmierną ilość tych wód płodowych. Ale szyjka sie trzyma nawet moze sie ciut wydłużyła ( najważniejsze ze sie nie skróciła) więc jest dobrze.

Dzięki dziewczyny

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to u mnie z OM 5.09 a z usg 11.09 już mi się przesunęło, a na początku dośc tak się pokrywało :)

ale też idzie lekarzem jak kto mierzy:) bo doładny pomiar jest niemożliwy :)także nastawiam się na dwa tyg przed 5.09 lub dwa po :P

bo w terminie ponoć rodzi 5% kobiet:P

ale juz tak sie doczekać nie mogę...tak mi się cofa teraz żołądek, bije się z myślami czy zażyć mój lek na to czy się męczyć, a to tak boli;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:02

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;)
    Dobrze kojarzę, ze Magdziulla pisała coś o nadmiernej wydzielinie z pochwy, bardzo obfitej i mega wodnistej? No to ja miałam dziś małą przygodę :/
    Ukucnęłam rano przy pralce i w jednej sekundzie byłam cała mokra. Jeszcze tyle wydzieliny jak woda nie widziałam. Byłam jeszcze w piżamie - wszystko do prania. Pierwsze co przyszło mi do głowy, że to wody płodowe... Obudziłam męża i pędem na IP. Okazało się, że to tylko grzybica. Z małą wszystko w porządku, wymiary ma idealne, szyjka prawidłowa, wody płodowe też. Masakra. Z nerwów do teraz boli mnie głowa... Cieszę się, że pojechałam. Lekarz sprawdził wszystko i teraz jestem spokojniejsza.
    W myśl zasady: "Lepiej odwiedzić szpital kilka razy za dużo, niż raz za mało".

A papierki lakmusowe już pędzą do mnie kurierem :)

Miłego <3

Edit: Evi, piękny brzusio :) i synuś też <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 13:03

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    Dobrze kojarzę, ze Magdziulla pisała coś o nadmiernej wydzielinie z pochwy, bardzo obfitej i mega wodnistej? No to ja miałam dziś małą przygodę :/
    Ukucnęłam rano przy pralce i w jednej sekundzie byłam cała mokra. Jeszcze tyle wydzieliny jak woda nie widziałam. Byłam jeszcze w piżamie - wszystko do prania. Pierwsze co przyszło mi do głowy, że to wody płodowe... Obudziłam męża i pędem na IP. Okazało się, że to tylko grzybica. Z małą wszystko w porządku, wymiary ma idealne, szyjka prawidłowa, wody płodowe też. Masakra. Z nerwów do teraz boli mnie głowa... Cieszę się, że pojechałam. Lekarz sprawdził wszystko i teraz jestem spokojniejsza.
    W myśl zasady: "Lepiej odwiedzić szpital kilka razy za dużo, niż raz za mało".

oooooo o takim objawie nie słyszałam, mnie tlyko swędziało;/
    bardzo dobrze, że pojechałaś :)
    cieszę się, ze wszytsko ok :))
    a dostałaś jakieś globulki ?

A papierki lakmusowe już pędzą do mnie kurierem :)

Miłego <3

Edit: Evi, piękny brzusio :) i synuś też <3

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam clitrimazol dopochwowo. Ja to w ogole jestem nietypowa. Wszelkie infekcje przechodze zazwyczaj bez pieczenia, swedzenia czy bolu i dowiaduje sie o nich przez przypadek :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little dobrze ze pojechalas przynajmniej wiesz ze wszystko ok ;D

A poza Tym co tam u Ciebie?

‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ