Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA u mnie zaczęło padać, ale nie burzowo. Już prawie ogranęłam pierdolety, posegregowane. Jeszcze znaleźć im mirjsce, pochować i ogarnąć w całości pokój o jeden byłby z głowy.
Co myślicie o takim szumisiu:
http://allegro.pl/showitem/description/6184113346.html. ? -
nick nieaktualnyJesli masz nadmiar pieniedzy ;p
Mnie jedna z Wiedzm powiedziala madrze. Najpierw urodz a potem wlacz yt i sprawdz czy ktorys dzwiek na Twoje dziecko dziala.
Na moje dziala szum ale zaden z szumisiow bo zupelnie inny jej podpadl do gustu. Jeden jedyny z 50 przejrzanych. I kupilam glownik mp3 i na razie go wlaczam a ktoregos dnia musze usiasc i sama zrobic szumisia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie wszystko dobrze. Szyjka sie trzyma a moze nawet ciut sie wydłużyła. Wód mam dalej za duzo ale to juz tak zostanie pewnie. na 100% cłopak.
Pierwszy raz pokazał twarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 08:21
ciri22, Magdziulla, basiunia, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja do mojego gin już tyle chodze ze 3d zrobił mi w gratisie tyle zeo prywatnie i juz sporo kasy zawsze do nieg u niego zostawiłam.
Termin z OM na 22.08, a z USG na 15.08.
No brzuszek mam spory ale to przez nadmierną ilość tych wód płodowych. Ale szyjka sie trzyma nawet moze sie ciut wydłużyła ( najważniejsze ze sie nie skróciła) więc jest dobrze.
Dzięki dziewczynyciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoo to u mnie z OM 5.09 a z usg 11.09 już mi się przesunęło, a na początku dośc tak się pokrywało
ale też idzie lekarzem jak kto mierzy:) bo doładny pomiar jest niemożliwy :)także nastawiam się na dwa tyg przed 5.09 lub dwa po
bo w terminie ponoć rodzi 5% kobiet:P
ale juz tak sie doczekać nie mogę...tak mi się cofa teraz żołądek, bije się z myślami czy zażyć mój lek na to czy się męczyć, a to tak boli;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:02
-
Cześć dziewczyny
Dobrze kojarzę, ze Magdziulla pisała coś o nadmiernej wydzielinie z pochwy, bardzo obfitej i mega wodnistej? No to ja miałam dziś małą przygodę
Ukucnęłam rano przy pralce i w jednej sekundzie byłam cała mokra. Jeszcze tyle wydzieliny jak woda nie widziałam. Byłam jeszcze w piżamie - wszystko do prania. Pierwsze co przyszło mi do głowy, że to wody płodowe... Obudziłam męża i pędem na IP. Okazało się, że to tylko grzybica. Z małą wszystko w porządku, wymiary ma idealne, szyjka prawidłowa, wody płodowe też. Masakra. Z nerwów do teraz boli mnie głowa... Cieszę się, że pojechałam. Lekarz sprawdził wszystko i teraz jestem spokojniejsza.
W myśl zasady: "Lepiej odwiedzić szpital kilka razy za dużo, niż raz za mało".
A papierki lakmusowe już pędzą do mnie kurierem
Miłego
Edit: Evi, piękny brzusio i synuś teżWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 13:03
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Cześć dziewczyny
Dobrze kojarzę, ze Magdziulla pisała coś o nadmiernej wydzielinie z pochwy, bardzo obfitej i mega wodnistej? No to ja miałam dziś małą przygodę
Ukucnęłam rano przy pralce i w jednej sekundzie byłam cała mokra. Jeszcze tyle wydzieliny jak woda nie widziałam. Byłam jeszcze w piżamie - wszystko do prania. Pierwsze co przyszło mi do głowy, że to wody płodowe... Obudziłam męża i pędem na IP. Okazało się, że to tylko grzybica. Z małą wszystko w porządku, wymiary ma idealne, szyjka prawidłowa, wody płodowe też. Masakra. Z nerwów do teraz boli mnie głowa... Cieszę się, że pojechałam. Lekarz sprawdził wszystko i teraz jestem spokojniejsza.
W myśl zasady: "Lepiej odwiedzić szpital kilka razy za dużo, niż raz za mało".
oooooo o takim objawie nie słyszałam, mnie tlyko swędziało;/
bardzo dobrze, że pojechałaś
cieszę się, ze wszytsko ok )
a dostałaś jakieś globulki ?
A papierki lakmusowe już pędzą do mnie kurierem
Miłego
Edit: Evi, piękny brzusio i synuś też -
nick nieaktualny