Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak w temacie wyprawki jestescie to ja z praktyczna rada. Nie kupujcie prześcieradel frotte do lozeczka (duzo ich ja rynku). Liwia jak się wybudza to strasznie szoruje buzia o prześcieradło i jakby bylo frotte to by miała już cala buzie podrapana (u nas takie jest i jak na poczatku z nami spala to sobie podrapala buziaka.)
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasza bryka ma byc za dwa tygodnie:)
Takze wtedy bede mogla powiedziec cos o bebetto holland:D
Wyszlam na godzinke na pole tak przyjemnie jest ale jak mnie lydki bolą :o
Oby mi tylko nie zaczely puchnac moje piekne zgrabne nozki za 3 tyg mam wesele chcialabym sie jakos zaprezentowac:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze byc duza ilosc sluzy rozcienczona z moczem. Raczej wody nie. Podobno saczace sie wody to bardziej jak popuszczanie. Kiedy masz teraz wizute? Nie jest to cos co powinnas paniokowac ale wspomnij lekarzowi zeby dobrze sprawdzil ilosc wod plodowych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to nawet po jakims czasie moze byc. Ja nie mowie ze mocz taki mocz tylko ze resztki moczu mogly sie wymieszac ze sluzem i go rozrzedzic. A rownie dobrze i takie wodniste uplawy mogly byc. Ja bez ciazy czasem takie mega wodniste i duzo mialam ze cala wkladka przesiaknieta byla.