Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
basiunia wrote:Ciri jak nudy?? Masz malego bąbla nie mozesz sie nudzic:D
Cześ Baronowa Jak się z Władkiem czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:31
-
ja super. Władziu chyba też
byłą połozna. Mówiła, ze ma mało tłuszyczku i musimy go jeszcze traktować trochę jak wcześniak - cieplej ubierać i bardziej jedzenia pilnować. -
nick nieaktualny
-
To najważniejsze, Władziu tłuszczyk nadrobi i będzie miał śliczne pulchniutkie rączki i nóżki ja w dzieciach oprócz własnie tych pulchnych nóżek i raczek uwielbiam zapach. Niemowlęta i male dzieci tak pięknie pachną
Też jestem ciekawa reakcji Tadka, ale to bardzo inteligentny chłopiec i pewnie stanie na wysokości zadania i będzie świetnym starszym bratem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nudy bardziej pod tym wzgedem ze zadne zmiany bo wiadomo ze robota jest ale bardziej rutyna ;p
Ja po wizycie u neurologa. powiedziala mi ciekawa rzecz ze szczuplejsze dzieci szybciej sie rozwijaja a ze z Liwia wszystko ok i kontrola za kolejne 3 miesiacelittleladybird, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się wszystkiego nie mogę doczekać, pewnie będę siedziała non stop i się gapiła na nią
Little ja się mega cieszę, że jestem teraz na zwolnieniu. Jak zwykle gdy mam dużo wolnego - szaleję w kuchni. No muszę nieskromnie przyznać, że dzisiejszy pstrąg mi wyszedł obłędnie:) poza tym w końcu mam czas, a może bardziej siły i chęci, żeby zająć się rzeczami, które czekały od dawna.
A bałam się, że się będę nudziła, na razie mi dni uciekają.
Na deser zrobiłam to, ciekawe czy wyjdzie, na razie czeka swoje w lodówce:
http://stylowi.pl/44052221
Ewi ja mam różne wypłaty tzn. mam stałą podstawę i zmienne prowizje. No i liczyłam tak, że z 12 msc średnią brutto -13,71% i od tego odejmowałam 18% (no wiadomo to na 30 dni, ewentualnie przeliczając na 31) - dobrze to wyliczyłam?
Baronowa a piersią karmisz? Na pewno Mały szybko się podtuczy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa mala na siadanie ale nie wiedzieliśmy ze tak zrobi. Siedzial z nia G i byla odwrocona do swiata i opierala się pleckami o jego brzuch. On mial wyciągnięte rece i go lapala za palcei nagle zaczela się podciagac (wiec nie z pozycji lezacej tylko z podparcia).
A glowe trzyma az neurologdzis mowila ze mega jest silna. (Ja ja trzymam juz teraz jedna reka i rzadko kiedy glowe podtrzymuje chyba ze jest zmeczona i jej sie gibie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b650ec0bbcb9.jpg
Byla oparta o GWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 19:33
ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość