Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Nie leci. Od mniej wiecej 3 tygodnia po porodzie stoi w miejscu choc wszyscy ktorzy mnie nie widuja na codzien (mama, teaciowa) co wizyte mowia ze brzuch spada. Ja nie widze, waga nie pokazuje. W pierscionki i zegarek sie nie mieszcze. Ogolnie jest srednio. Jem wszystko (nie jestem na diecie zadnej) zjem i schabowego i salatke ale i czekolade ale bez obzarstwa. Ogolnie mam nadzieje ze przez wakacje schudne na tyle zeby zmiescic sie w jeansy z przed ciazy.
-
nick nieaktualnyU prawie zadnej z dziewczyn. Tak do konca mniej wiecej pologu poki macica mocno sie obkurcza to tak bo brzuch maleje podczas karmienia. Wulytwarza sie hormon ktory sprawia ze ona sie obkurcza i tym samym brzuch maleje. Do tego przez hormony mocniej sie pocisz po porodzie wiec kolejne kilogramy noo i wiadomo to co urodzisz. Ale nie jest to dieta cud. Na marcowkach z karmiacych piersia tylko kilka dziewczyn osiagnelo wage z przed ciazy ale one jakby nie przytyly nic poza tym co urodzily. Do tego ksztalty sie zmieniaja. Ja waze niby 2-3kg wiecej niz przed ciaza wiec w sumie nie duzo a jednak nie wchodze w ciuchy w ktore wchodzilam w ciazy gdy mialam taka wage, mam brzuch a wczesniej mialam plaski i mam wieksze biodra (a zawsze mialam duze) noo i uda i cycki ktorych nie mialam. Wczoraj polowy szafy ciuchow sie pozbylam bo nie wchodze
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Super brakuje mi tego troche
A Liwia dzis zlapala G za palce i "usiadla" mam nawet fotke co zrobila. Najforsze ze tak nie moze robic a ona sama sie podciaga. -
nick nieaktualnyNoo sama sama bez ciagniecia. To moze sobie robic takie cwiczenia?
Ale Liwia dzis dala prezent tatusiowi az ja nagralam. Chichrala sie jak ja broda laskotak calujac w szyjke! Wiem ze was troche zameczam ale po prostu musze sie z kims podzielic tym bo to bylo takie niespodziewane. Do tej pory sie smiala czasem do zabawki wydawala dzwieki przy usmiechach ale nie takie typowe do dzwieki smiechu a tu nagle cos takiego i w takiej ilosci ze wow!ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri silna babeczka z Liwki będzie:)
Ewi ja myślałam, że Ty jesteś Ewa, a tu po filmiku widzę, że Ewelina:)
Moja też tak szaleje, czasem tak się wypcha i robi takie wybrzuszenie na brzuchu, to się rzadziej zdarza i jest trochę mniej przyjemne, ale i tak ti uwielbiam.
Słucham właśnie kołysanek z bujaczka, tzn. słuchamy:)ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny