Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaję cynk, że ponoć Lovella w promo w Biedronce, ale jutro to sprawdzę
Dziewczyny wspominałam, że chcę sobie jedną pakę wylicytować, przeważnie są letnie, ale znalazłam jedną fajną, jest większość rzeczy, które bym użyła, wyślę Wam na priv, dajcie znać czy warto czy się podjarałam niesłusznie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo tam Dziewczęta taka cisza? ugotowałam pomidorówkę, zaraz wstawię pieczeń z żeberek. Takie wymyśliłam, bo był taki ładny kawał mięcha w promocji.
Byłam w Biedrze i jest Lovella mleczko 1,5 albo proszek za 12zł. I jest kupę opcji pieluch, chusteczek, jakiś wacików podkładów w promocji.
Ja kupiłam póki co 2 płyny, paczkę zerówek 28szt (wystarczy?), i jakieś waciki z patyczkami. Nie wiem czy chusteczki są dobre, więc nie chciałam ryzykować. Wezmę te, które Ciri wysyłała sensitiv. -
nick nieaktualnyOooo musze jechać do biedry:D w rosmanie na promocji za lovele placilam 18:o
Jesli chodzi o obiad to koczuje u mamusi wiec mam ugotowane ale jutro wracam do mezunia to juz musze cos upichcic:))
Bąbel od rana ma jakiś fitnes:D brzuch szaleje a wczoraj tak spokojniutko:)
Takze sobie lezymy i sie bawimyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 15:33
-
nick nieaktualnytylko to za mniejsze opakowania i mleczko 1,5 l. Ja na razie wzięłam 2 - biały i kolor i myślę, że jeszcze trafi się promo na większy płyn to dokupię.
Basiunia zostaniesz moją przyjaciółką? a serio wysłałam Ci zaproszenie, bo nie mogę Cie wiadomości priv wysyłać.
-
nick nieaktualny