Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super!
edit: Obejrzałam dwa razy ale się rozgadała! jeszcze troszkę i będzie tatę łapać za dredy jest boska a po tatusiu widać, że zakochany w córuni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:23
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:zerowka to chyba dla wczesniakow...
wez sobie 1 ze dwie paczki z dady, z rosmana z jedna i jedna z pampersow zeby moc porownac a potem zdecydujesz co najlepsze dla dziecka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:lapie go zawsze ciezko ja odlozyc bo go mocno trzyma
Spryciula
ewi0808 wrote:a ja oprócz paru ubranek nie mam nic. Aż mnie to przerażą
Evi, ja w tej chwili mam jedne body.. O takie:
Kupiłam, bo nie mogłam się powstrzymać, a było to przy okazji kupowania prezentu dla synka znajomych
Za wyprawkę w praktyce, czyli kupowanie, mam zamiar zabrać się ok 25-30 tc.
Wcześniej zrobię sobie listę a kasę już zbieram nie będzie mi żal na raz wydać sporo gotówki
edit: body kupione zanim się dowiedziałam, że ma być dziewczynka musiało być oczywiście w biedronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:58
ciri22, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyśliczne body:)
hmm a ja myślałam, że jestem do tyłu, no ale ja jestem okropny niecierpliwiec, w gorącej wodzie kąpana, ze wszystkim tak mam. Poza tym do sierpnia musimy jeszcze uzbierać 3,5tys na łóżko i wesele dla P siostry, więc stres miałam, że nie wystarczy, a wyprawka to dla mnie priorytet. No i ścisnęliśmy się i kupiliśmy najdroższe rzeczy wózek, fotelik, łóżeczko, materacyk, kołderkę, komodę, bujaczko-leżaczek i kilka pierdułek.
-
nick nieaktualnyDziewczyny wypociłam listę wyprawkową, ale niektóre rzeczy ze znakiem zapytania, bo jeszcze się nie wgłębiałam, jeśli chcecie w takim stanie mogę Wam przesłać, ale wyślę najpierw do Ciri.
A niech mnie zbeszta - "A głupia babo po co Ci 4 łóżeczka" no na zapas;) albo " Jak mogłaś zapomnieć o foteliku" - oj a nie można pasem przepasać itd
Od razu powiem , że lista nie obejmuje ubranek, bo jestem zagubiona w tym temacie, a i tak pewnie każdy ma inną wizję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny