X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsenność mnie dopadła:/ kot mnie obudził skacząc na szafki, teraz sobie smacznie śpi, a ja nie mogę za nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie mega chce spac...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dziś nie wyspałam. Obudził mnie telefon z pracy :/ myślałam, że to coś pilnego a chodziło o pierdołę :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnie obudzila krew w gardle, mysle sobie co ja czuje takie zelazo, najpierw zaczelam smarkac no bylo zabarwienie na czerwono potem zaczelam pluc i takie skrzepy leciały:/ ja nie wiem czy na spaniu mi sie z nosa puscila i poszlo do gardla czy co to bylo :/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi cały czas z dziąseł krew się leje. taki urok :)

A dziś mam mega okropny dzięń z rana wypierdzieliłam pracownika....

A teraz przyjechałam do domu i się okazało ze mój brat chce mieszkać u moich rodzicó w domu bo ma dość teściowej.Fajnie że akurat teraz jak sobie wyremontowaliśmy jego pokój przemeblowałam poukładałam nasze rzeczy i wszystko zaplanowałm. Jego pokoój miał być nasza sypialnią+ pokoikiem dziecięcym.

A teraz cała nasza robota i pieniądze poszły na marne i jeszcze bede musiała wszystko przenosic do naszego jednego pokoju, masakra nie wiem jak mys ie pomieścimy z dzieckiem w pokoju 4x4 :/
    A za ścianą bedzie brat z bratową, a na dole rodziece wrrr

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z karmieniem piersią straszny. Na otarcie leż weszłam w rurki sprzed ciazy

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa a co sie tam dzieje u Ciebie?

Fajnie masz z tymi spodniami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi wspolczuje:/ ale numer :/
    To niech chiciaz kase odda za remont :o
    Ja bym sie wsciekla:/
    A czemu wyrzucilas pracownika ?

Baronowa widze forma wraca :D
    A co z tym karmieniem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi Basiunia dobrze gada, ja bym tez rzadala od nich zwrotu kasy za remont bo teraz musicie znow przygotowac swoj pokoj na przyjscie dziecka na swiat.

Edit: Wejdzcie na stone smyka z okazji dnia dziecka maja byc jakies fajne rabaty moze cos znajdziecie dla siebie i swoich maluszkow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:50

Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ale bym się wściekła, ja też bym chciała, żeby się rozliczył, a jeśli to dom rodziców to niech interweniują. Ale sobie moment znaleźli. A Wy kiedy się do swojego przeprowadzacie, bo z tego co wiem to coś tam macie płacić ratę za dom?

Mi Ciri od rana dała robotę;) tzn. wypisałam wyprawkę, Ciri mi skróciła koszty:)

Ewi wysłałam Ci na maila. Jak ktoś jeszcze chce to mogę podesłać tylko dajcie mi maila.

Baronowa, a co w tym karmieniem? Jak ja się tego boję, a chciałabym, żeby poszło gładko.

A ja chudnę, już miałam ponad 54kg-54,5kg na wadze, a od jakiegoś czasu spada i dziś ledwo 53,1kg. Z jednej strony dobrze będzie łatwiej zrzucić z drugiej oby to się na Małej nie odbiło - a tego się dowiem dopiero za ...6tyg;/ chyba, że na następnej wizycie wysępię u gin skierowanie na usg. Bo on twierdzi, że teraz w 30tyg wystarczy;/ wrrr
    no i od 2 tyg mam wrażenie, że brzuch jak stanął tak stoi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:00

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody nie ciągnie. Mleka bez szalu.
    Ogólnie zjazd hirmonalny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to za dużo ludzi w domu, chyba się do teściów wyprowadzimy oni sami mieszkają. bedzie zero prywatności i pewnei bratowaq bedzie chodzić zadąsana bo mały płacze bo coś tam itp. zreszta no kuźwa pytałam się przed remontem z 10 razy cz nie przyjdą do nas mieszkać itp jakbym czuła co się święci. MASAKRA!!
    No ja na samam myśl mam dość....
    ZResztą no kuźwa no nie powole sobie na to żeby, używali naszych rzeczy np pralka itp... no ale mam nerwe.

A dziewczyne wywaliłam bo zaczęła sie za bardzo interesować tym co nie potrzeba, nie docierało do niej co mówię- a krzyżyk na niej jak się okaząło że zrobiła roczne zeznania podatkowe powiedziała klientowi wyższą cenę część wzięła dla siebie a resztę włożyła do szufladki. i oczywiśćie jeszcze klientowi na tą mneijszą kwotę dała paragon... IDIOTKA

Edit: Madziulla kiedy oni uważają że to dobrze ze sie przeprowadzą do nas będzie fajnie. A że pokój mają ogarnięty to już ekstra bo wstydu nei będzie i Natalia się nie będzie musiałą przemęczać. A jak im pozwole korzystać z nasyzch rzeczy to przecież nas nie ubędzie...
    No my pewnie przeprowadzimy się na jesień 2017. Na arzie dom jak go spłącimy będzie w stanie suowym także kupa roboty i kasy i wydatki przed nami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:06

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ogólnie zjazd hirmonalny

A próbowałaś odciągać i karmić butelką?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ogólnie zjazd hirmonalny
    Nie poddawaj sie tak szybko. Chyba ze psychicznie bedzie Ci lepiej na butli ale mysle ze jest jeszcze szansa powalczyc. Trzymam kciuki!

A moze jakis doradca laktacyjny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nie zazdroszczę, serio. Ja wyprowadziłam się od rodziców do innego miasta jak szłam do liceum 16lat i przez liceum i część studiów bujałam się po różnych internatach, stancjach z przeróżnymi osobami, a były też skrajne przypadki (naprawdę) i wiem co czujesz. Niesamowicie odetchnęłam gdy zamieszkaliśmy sami razem z P - wynajem, a teraz mamy już swoje mieszkanie to jest taka różnica psychiczna. Wprowadziliśmy się w grudniu a ja potrafię dalej przytulać się do ścian i cieszyć, że to już moje:D tzn. w 25letnim kredycie...ech szczególik;);)

Baronowa ja się nie znam, ale może jakieś herbatki na laktację? Moja znajoma piła namiętnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a ten pokoj jest wiekszy do ktorefo mieliscie sie przeprowadzic?

Powiedz im ze skoro zrobiliscie remont to ay ten pokoj zajmujecie a wy oddacie swoj a do tego niech kase nie tylko do rachunkow dokladaja ale i do zuzycia sprzetow ;p moze zrezygnuja ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madziulla też się nie mogę doczekać domu i swoich czterech ścian... Dzięukję za listę.

Baronowa nie poddawaj się! też nie mam o tym pojęcia póki co/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie wlasnie jak magdziulla powiedziala o cherbatkacj to mi sie przypomnialo ze kolo 2 tygodnia mialam kryzys z mlekiem (mloda wosiala a ja mialam miekkie cycki)i tez pilam cos tam na laktacje (takie cos rozpuszczalne w mleku) nie wiem czy to te napoje pomogly ale po tygodnii mleka przybylo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma (matka 3 dzieci) właśnie z trzecim piła jakąś na 90% z rossmanna, ale nie wiem jaka dokładnie. Bardzo sobie ceniła, a że mieszkają za granicą i ponoć tam takich nie ma, kupiła mega zapas jak byli w Polsce, więc coś w tym musi być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pilam to:
    1463204903apteka_internetowa_gemini_prenatal_femaltiker_12_saszetek.jpg

‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ