Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmnie obudzila krew w gardle, mysle sobie co ja czuje takie zelazo, najpierw zaczelam smarkac no bylo zabarwienie na czerwono potem zaczelam pluc i takie skrzepy leciały:/ ja nie wiem czy na spaniu mi sie z nosa puscila i poszlo do gardla czy co to bylo
-
mi cały czas z dziąseł krew się leje. taki urok
A dziś mam mega okropny dzięń z rana wypierdzieliłam pracownika....
A teraz przyjechałam do domu i się okazało ze mój brat chce mieszkać u moich rodzicó w domu bo ma dość teściowej.Fajnie że akurat teraz jak sobie wyremontowaliśmy jego pokój przemeblowałam poukładałam nasze rzeczy i wszystko zaplanowałm. Jego pokoój miał być nasza sypialnią+ pokoikiem dziecięcym.
A teraz cała nasza robota i pieniądze poszły na marne i jeszcze bede musiała wszystko przenosic do naszego jednego pokoju, masakra nie wiem jak mys ie pomieścimy z dzieckiem w pokoju 4x4
A za ścianą bedzie brat z bratową, a na dole rodziece wrrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi Basiunia dobrze gada, ja bym tez rzadala od nich zwrotu kasy za remont bo teraz musicie znow przygotowac swoj pokoj na przyjscie dziecka na swiat.
Edit: Wejdzcie na stone smyka z okazji dnia dziecka maja byc jakies fajne rabaty moze cos znajdziecie dla siebie i swoich maluszkowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:50
Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi ale bym się wściekła, ja też bym chciała, żeby się rozliczył, a jeśli to dom rodziców to niech interweniują. Ale sobie moment znaleźli. A Wy kiedy się do swojego przeprowadzacie, bo z tego co wiem to coś tam macie płacić ratę za dom?
Mi Ciri od rana dała robotę tzn. wypisałam wyprawkę, Ciri mi skróciła koszty:)
Ewi wysłałam Ci na maila. Jak ktoś jeszcze chce to mogę podesłać tylko dajcie mi maila.
Baronowa, a co w tym karmieniem? Jak ja się tego boję, a chciałabym, żeby poszło gładko.
A ja chudnę, już miałam ponad 54kg-54,5kg na wadze, a od jakiegoś czasu spada i dziś ledwo 53,1kg. Z jednej strony dobrze będzie łatwiej zrzucić z drugiej oby to się na Małej nie odbiło - a tego się dowiem dopiero za ...6tyg;/ chyba, że na następnej wizycie wysępię u gin skierowanie na usg. Bo on twierdzi, że teraz w 30tyg wystarczy;/ wrrr
no i od 2 tyg mam wrażenie, że brzuch jak stanął tak stoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:00
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to za dużo ludzi w domu, chyba się do teściów wyprowadzimy oni sami mieszkają. bedzie zero prywatności i pewnei bratowaq bedzie chodzić zadąsana bo mały płacze bo coś tam itp. zreszta no kuźwa pytałam się przed remontem z 10 razy cz nie przyjdą do nas mieszkać itp jakbym czuła co się święci. MASAKRA!!
No ja na samam myśl mam dość....
ZResztą no kuźwa no nie powole sobie na to żeby, używali naszych rzeczy np pralka itp... no ale mam nerwe.
A dziewczyne wywaliłam bo zaczęła sie za bardzo interesować tym co nie potrzeba, nie docierało do niej co mówię- a krzyżyk na niej jak się okaząło że zrobiła roczne zeznania podatkowe powiedziała klientowi wyższą cenę część wzięła dla siebie a resztę włożyła do szufladki. i oczywiśćie jeszcze klientowi na tą mneijszą kwotę dała paragon... IDIOTKA
Edit: Madziulla kiedy oni uważają że to dobrze ze sie przeprowadzą do nas będzie fajnie. A że pokój mają ogarnięty to już ekstra bo wstydu nei będzie i Natalia się nie będzie musiałą przemęczać. A jak im pozwole korzystać z nasyzch rzeczy to przecież nas nie ubędzie...
No my pewnie przeprowadzimy się na jesień 2017. Na arzie dom jak go spłącimy będzie w stanie suowym także kupa roboty i kasy i wydatki przed nami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi nie zazdroszczę, serio. Ja wyprowadziłam się od rodziców do innego miasta jak szłam do liceum 16lat i przez liceum i część studiów bujałam się po różnych internatach, stancjach z przeróżnymi osobami, a były też skrajne przypadki (naprawdę) i wiem co czujesz. Niesamowicie odetchnęłam gdy zamieszkaliśmy sami razem z P - wynajem, a teraz mamy już swoje mieszkanie to jest taka różnica psychiczna. Wprowadziliśmy się w grudniu a ja potrafię dalej przytulać się do ścian i cieszyć, że to już moje:D tzn. w 25letnim kredycie...ech szczególik;)
Baronowa ja się nie znam, ale może jakieś herbatki na laktację? Moja znajoma piła namiętnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:21
-
nick nieaktualnyEwi a ten pokoj jest wiekszy do ktorefo mieliscie sie przeprowadzic?
Powiedz im ze skoro zrobiliscie remont to ay ten pokoj zajmujecie a wy oddacie swoj a do tego niech kase nie tylko do rachunkow dokladaja ale i do zuzycia sprzetow ;p moze zrezygnuja -
nick nieaktualnyO wlasnie wlasnie jak magdziulla powiedziala o cherbatkacj to mi sie przypomnialo ze kolo 2 tygodnia mialam kryzys z mlekiem (mloda wosiala a ja mialam miekkie cycki)i tez pilam cos tam na laktacje (takie cos rozpuszczalne w mleku) nie wiem czy to te napoje pomogly ale po tygodnii mleka przybylo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny