X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej zarzuccie jakis temat. Pogadalabym o czyms ;p mam jakis zly dzien i nie wiem dlacaego i nie wiem jak moge go sobie poprawic.

Sytuacja na Bliskim Wschodzie?, zanieczyszczenie oceanów?, migracje pingwinów cesarskich?, zastosowanie metod wzmocnienia pozytywnego na wychowywanie dzieci? Uprawa ziół w domu?

Który wybierasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja siezmywam bo dla mnie nie ma tematu ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doceniasz moich starań, phi!;)
    Najznakomitsze tematy, a ta wybrzydza, czekam na propozycje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge ponazekac ze jestem gruba i zamiast przejsc na diete to dzis z tego powodu ze mi tak ogolnie zle zjadlam ciastka, potem mega dobre lody a teraz jem biszkopty. Juz dawno takiego parcia na slodkie nie mialam. Ten brzuch mnie nadal boli juz z tydzien pewnie bedzie... ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy pogadać, ja się moczę w wannie.
    A czy to normalne, że brzuch boli? Może coś pk cesarce? Idź do lekarza.
    A co do wagi to daj sobie czas. Może opracuj jakiś plan, ja bym tak zrobiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam ze owulacyjno okresowo bo dokladnir tak boli. W poniedzialek mam wizyte u gina. Zobaczymy. To nie po cesarce bo boli jak w zeykly okres.

A tam plan u mnie zawsze idzie do smieci ;p
    Ale znalazlam raz w tygodniu tance dla matek i dzieci. Tance a chuscie ;) ale niestety na jutro juz wie nie zapisze. Za tydzien we czwartek boze cialo a za 2tygodnie mamy szczepienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może na razie sama coś popróbuj, zawsze to nawet psychicznie się lepiej poczujesz.
    Szkoda, że już @ do Ciebie idzie, zawsze to więcej spokoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi się wydaje ze idzie ale zobaczymy co gin powie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?
    Tez macie taka chec na piwko czy inny alkohol?

Dobrze ze masz niedługo gin, mam nadzieje ze nie żądne zapalenie ani owulaccja, bo fajnie tak bez okresu :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mnie Ewi w ogóle nie ciągnie, ale ogólnie ja bardzo mało alkoholu piję, a za piwem nie przepadam, bo w ogóle nie piję gazowanych napoi. Ale na wątku wrześniowym często dziewczyny piszą o takich ciągotach.

Ale Karinka dziś harcuje:)

Ciri a zwykła wizyta czy usg też?, jakby Ci robił to by zobaczył jak endometrium itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi mam to samo :D i co mezus otwiera piwko to musze choc lyczka <3
    Dodam ze generalnie w ogole nie pije, przez moj zoladek a teraz mam taka ochote:D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykla wizyta. Ale moze da skierowanie na usg. Albo nie wiem. Wiem ze ma dokladnie blizne obejrzec i podwozie o pomacac conieco. Ale i tak zagladanie do endometrium nic nie da bo teraz np moga byc cykle nieregularne bezowulacyjne i endometrium tez moze byc nikle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co Ci sprzedawcy na Allegro oszukują jak nie wiem co. Po pierwsze wcześniej obserwowałam sobie aukcje paczki używanych ubranek, przeszła ktoś tam kupił, nawet w dobrej cenie, a za parę dni widzę, że dokładnie to samo znowu wystawione. Teraz była taka mala aukcja, cena 15,5 ostatnia, chciałam wylicytować, odświeżam co jakiś czas, wchodzę minutę przed końcem, a tu zakończona...yyy za te 15,50 nie wiem jak to możliwe. Nie było opcji kup teraz, chyba sprzedawca się wycofał, bo za mało kasy by było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo była ustawiona cena minimalna i nie osiągnęło takiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie było, bo jak jest to jest napisane na dole. A aukcja została zakończona minutę przed czasem. Ech jeszcze coś się trafi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla na pewno :))

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc, no ja nie pije ale mnie ciągnei mega :)

A co do allegro to najlepiej w ciucholandzie kupić widziesz jakie itp.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie mogę u mnie w mieście znaleźć żadnego takiego zwykle są mega szmaty i to duże. Muszę się wybrać na łowy po wypłacie:).
    Ciri jaki fajny suwaczek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciociuszek.pl

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a dziś jak samopoczucie?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ