Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ej zarzuccie jakis temat. Pogadalabym o czyms ;p mam jakis zly dzien i nie wiem dlacaego i nie wiem jak moge go sobie poprawic.
Sytuacja na Bliskim Wschodzie?, zanieczyszczenie oceanów?, migracje pingwinów cesarskich?, zastosowanie metod wzmocnienia pozytywnego na wychowywanie dzieci? Uprawa ziół w domu?
Który wybierasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoge ponazekac ze jestem gruba i zamiast przejsc na diete to dzis z tego powodu ze mi tak ogolnie zle zjadlam ciastka, potem mega dobre lody a teraz jem biszkopty. Juz dawno takiego parcia na slodkie nie mialam. Ten brzuch mnie nadal boli juz z tydzien pewnie bedzie... ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStawiam ze owulacyjno okresowo bo dokladnir tak boli. W poniedzialek mam wizyte u gina. Zobaczymy. To nie po cesarce bo boli jak w zeykly okres.
A tam plan u mnie zawsze idzie do smieci ;p
Ale znalazlam raz w tygodniu tance dla matek i dzieci. Tance a chuscie ale niestety na jutro juz wie nie zapisze. Za tydzien we czwartek boze cialo a za 2tygodnie mamy szczepienie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie mnie Ewi w ogóle nie ciągnie, ale ogólnie ja bardzo mało alkoholu piję, a za piwem nie przepadam, bo w ogóle nie piję gazowanych napoi. Ale na wątku wrześniowym często dziewczyny piszą o takich ciągotach.
Ale Karinka dziś harcuje:)
Ciri a zwykła wizyta czy usg też?, jakby Ci robił to by zobaczył jak endometrium itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwykla wizyta. Ale moze da skierowanie na usg. Albo nie wiem. Wiem ze ma dokladnie blizne obejrzec i podwozie o pomacac conieco. Ale i tak zagladanie do endometrium nic nie da bo teraz np moga byc cykle nieregularne bezowulacyjne i endometrium tez moze byc nikle.
-
nick nieaktualnyWiecie co Ci sprzedawcy na Allegro oszukują jak nie wiem co. Po pierwsze wcześniej obserwowałam sobie aukcje paczki używanych ubranek, przeszła ktoś tam kupił, nawet w dobrej cenie, a za parę dni widzę, że dokładnie to samo znowu wystawione. Teraz była taka mala aukcja, cena 15,5 ostatnia, chciałam wylicytować, odświeżam co jakiś czas, wchodzę minutę przed końcem, a tu zakończona...yyy za te 15,50 nie wiem jak to możliwe. Nie było opcji kup teraz, chyba sprzedawca się wycofał, bo za mało kasy by było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny