X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej zarzuccie jakis temat. Pogadalabym o czyms ;p mam jakis zly dzien i nie wiem dlacaego i nie wiem jak moge go sobie poprawic.

Sytuacja na Bliskim Wschodzie?, zanieczyszczenie oceanów?, migracje pingwinów cesarskich?, zastosowanie metod wzmocnienia pozytywnego na wychowywanie dzieci? Uprawa ziół w domu?

Który wybierasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja siezmywam bo dla mnie nie ma tematu ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doceniasz moich starań, phi!;)
    Najznakomitsze tematy, a ta wybrzydza, czekam na propozycje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge ponazekac ze jestem gruba i zamiast przejsc na diete to dzis z tego powodu ze mi tak ogolnie zle zjadlam ciastka, potem mega dobre lody a teraz jem biszkopty. Juz dawno takiego parcia na slodkie nie mialam. Ten brzuch mnie nadal boli juz z tydzien pewnie bedzie... ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy pogadać, ja się moczę w wannie.
    A czy to normalne, że brzuch boli? Może coś pk cesarce? Idź do lekarza.
    A co do wagi to daj sobie czas. Może opracuj jakiś plan, ja bym tak zrobiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam ze owulacyjno okresowo bo dokladnir tak boli. W poniedzialek mam wizyte u gina. Zobaczymy. To nie po cesarce bo boli jak w zeykly okres.

A tam plan u mnie zawsze idzie do smieci ;p
    Ale znalazlam raz w tygodniu tance dla matek i dzieci. Tance a chuscie ;) ale niestety na jutro juz wie nie zapisze. Za tydzien we czwartek boze cialo a za 2tygodnie mamy szczepienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może na razie sama coś popróbuj, zawsze to nawet psychicznie się lepiej poczujesz.
    Szkoda, że już @ do Ciebie idzie, zawsze to więcej spokoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi się wydaje ze idzie ale zobaczymy co gin powie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?
    Tez macie taka chec na piwko czy inny alkohol?

Dobrze ze masz niedługo gin, mam nadzieje ze nie żądne zapalenie ani owulaccja, bo fajnie tak bez okresu :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mnie Ewi w ogóle nie ciągnie, ale ogólnie ja bardzo mało alkoholu piję, a za piwem nie przepadam, bo w ogóle nie piję gazowanych napoi. Ale na wątku wrześniowym często dziewczyny piszą o takich ciągotach.

Ale Karinka dziś harcuje:)

Ciri a zwykła wizyta czy usg też?, jakby Ci robił to by zobaczył jak endometrium itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi mam to samo :D i co mezus otwiera piwko to musze choc lyczka <3
    Dodam ze generalnie w ogole nie pije, przez moj zoladek a teraz mam taka ochote:D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykla wizyta. Ale moze da skierowanie na usg. Albo nie wiem. Wiem ze ma dokladnie blizne obejrzec i podwozie o pomacac conieco. Ale i tak zagladanie do endometrium nic nie da bo teraz np moga byc cykle nieregularne bezowulacyjne i endometrium tez moze byc nikle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co Ci sprzedawcy na Allegro oszukują jak nie wiem co. Po pierwsze wcześniej obserwowałam sobie aukcje paczki używanych ubranek, przeszła ktoś tam kupił, nawet w dobrej cenie, a za parę dni widzę, że dokładnie to samo znowu wystawione. Teraz była taka mala aukcja, cena 15,5 ostatnia, chciałam wylicytować, odświeżam co jakiś czas, wchodzę minutę przed końcem, a tu zakończona...yyy za te 15,50 nie wiem jak to możliwe. Nie było opcji kup teraz, chyba sprzedawca się wycofał, bo za mało kasy by było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo była ustawiona cena minimalna i nie osiągnęło takiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie było, bo jak jest to jest napisane na dole. A aukcja została zakończona minutę przed czasem. Ech jeszcze coś się trafi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla na pewno :))

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc, no ja nie pije ale mnie ciągnei mega :)

A co do allegro to najlepiej w ciucholandzie kupić widziesz jakie itp.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie mogę u mnie w mieście znaleźć żadnego takiego zwykle są mega szmaty i to duże. Muszę się wybrać na łowy po wypłacie:).
    Ciri jaki fajny suwaczek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciociuszek.pl

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a dziś jak samopoczucie?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ